Minpuntje: het citroengeranium heeft enkele bruine blaadjes. Alle andere planten zien er heel goed uit. De bezorger heeft helaas de pijlen met „this side up“ genegeerd of niet begrepen, zodat er wat... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Gezien de winterse omstandigheden werden de bestelde planten in redelijk goede conditie geleverd. Een heatpack zorgde voor warmte voor de planten. Het enige minpuntje was het gebrek aan communicatie,... Se mere
Wauw, 12 'kneusjes' besteld om uit delen. Maar ze zagen er allemaal nog heel mooi en goed uit. Ook 12 verschillende soorten gekregen. Heel blij mee! Aanrader
Snel geleverd en een leuke variatie aan planten! Ondanks dat sommige eruit zagen alsof ze het niet vol zouden houden, staat alles er nu mooi bij. Het enige nadeel is dat ik bij bijna geen enkele plant... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Kamerplanten koop je online bij Plantje.nl. Ontdek ons diverse assortiment kamerplanten, plantenboxen, bloempotten en andere accessoires. Wij maken het vergroenen van jouw interieur makkelijk. Zo tover je jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor in één keer om met een van onze vele plantenboxen. Voor elke plantenliefhebber zit er wel een perfecte keuze tussen! Browse gemakkelijk door ons diverse assortiment binnenplanten, met groene kamerplanten, hangplanten, bijzondere planten, klimplanten, hydroponie en nog veel meer. Het puntje op de i? Een bijpassende bloempot, plantentafel of andere accessoire. Kies een plant of plantenbox die het beste bij jou past, en wij bezorgen deze morgen bij jou thuis!
Kontaktoplysninger
Sierteeltstraat 25, 1431 GM, Aalsmeer, Holland
- 085 303 5890
- klantenservice@plantje.nl
- www.plantje.nl
Har besvaret 55 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Aanvulling op mijn vorige review
Aanvulling op mijn vorige review: het aankoopbedrag wordt toch terug gestort. Daarom 1 extra ster.
Snelle levering, goede kwaliteit, alles was goed ingepakt en plantjes zijn veilig en snel binnengekomen
Communicatie klantenservice slecht
Had een cadeaubon en wilde bestellen. Cadeaubon werkte niet. Na 2 mailtjes daarover nog maar eens geprobeerd. Ja, gelukt. Nog wat bij moeten betalen. Vertrouwen was al wat weg.
1e bezorging was prima. Goed ingepakt. Berzorger was ook zorgzaam.
2e bezorging: kamperfoelie was een zielig takje met wat blaadjes. Italiaanse Jasmijn niet geleverd. Wel 3 campanula's waar ik echt niets mee heb. Zag op de site dat die ruim 9 euro per stuk zijn. Veel te duur.
Klantenservice waardeloos. Reageren veel te laat.
Geen jasmijn nagezonden maar aanbod van recht op een tegoedbon. Ja right, of ik nog een keer ga bestellen.
Koop via mail ontbonden wegens niet levering. Nu nog steeds wachten op antwoord.
Volgende keer gewoon naar fysieke winkel.
Wauw
Heel goed
We hadden een passiebloem gekocht en die kwam heel goed ingepakt aan. Een prachtige plant. Wij zijn heel tevreden
Beschadigde plant, teleurstellend
1 plant kwam beschadigd aan, deze was ook niet helemaal goed ingepakt. In een fysieke winkel zou ik een plant met zulke beschadigingen nooit kopen. Na het toesturen van foto's deed de klantenservice een aanbod om een deel van het aankoopbedrag te vergoeden met een voucher voor de webshop, maar hier wil ik natuurlijk geen nieuwe bestelling meer plaatsen, heel jammer.
Update: ik heb het gedeeltelijke aankoopbedrag alsnog teruggestort gekregen i.p.v. een voucher
Het product is na 4 weken nog niet bezorgd. Ben benieuwd of het nog gaat gebeurten en zo ja, wat er dan nog van de plant over is.
Het product is na 4 weken nog niet bezorgd. Geven de collega's van DPD het plantje wekelijks een beetje water en daglicht?
Er ontbrak een vaas bij de bestelling
Er ontbrak een vaas bij de bestelling, wordt niet nageleverd ivm "milieu", in plaats daarvan wordt een voucher aangeboden, waarmee een nieuwe bestelling gedaan kan worden......
Laat dit maar even op je inwerken
Mooie planten
Mooie planten. Wat ik kreeg kwam overeen met wat ik op website zag. Goed verpakt en binnen afgesproken tijd geleverd.
Fijne aanvulling op de plantenkast.
De bezorger heeft helaas de pijlen met „this side up“ genegeerd of niet begrepen, zodat er wat aarde door de doos dwarrelde. De plantjes waren gelukkig ongedeerd.
mooie aparte planten
mooie aparte planten, snel bezorgd. verpakking/verzending kan wat met meer aandacht afgewikkeld worden, enkele bloemknoppen en meerder bladeren waren helaas kapot
Alles was netjes verpakt
Alles was netjes verpakt, er waren veel verschillende plantjes en van prima kwaliteit!
Super nette service
Super nette service. De pot kwam helaas niet heel aan via de post, maar kreeg netjes een vervanging. Top service
Mooi vetplantjes besteld
Snelle levering, netjes verpakt en de plantjes zagen er heel goed en fris uit.
Waardeloos
Lange moeten wachten op de bestelling en uiteindelijk krijg je een plant die half dood is en je je ergste vijand nog niet cadeau doet.
Geen verschillende soorten in kneusjesboxen.
2 boxen besteld (1 van 12 planten en 1 van 6 planten). Op de website staat dat er "zoveel mogelijk verschillende soorten planten" in gedaan worden. Guess I have bad luck, er zaten in de dozen exact dezelfde soorten.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.