Da hjemmesiden ikke havde mulighed for at ændre indholdet i pizzaen skrev jeg en bøn om, hvad jeg ønskede i min indbagte pizza som ekstra - dette efterlevede de til UG. Det er god kundeservice og det... Se mere
Pizzaen var god nok, men min græske salat var virkelig skuffende. Der er feta, salat, tomat, grøn oliven og løg i. Jeg fandt virkelig store stykker af løg i salaten, som ikke var blevet skåret.
Elsker deres pizzaer, servicen er fantastisk og de kommer til tiden helt klart mit favorit pizza sted
Jeg måtte spytte min mad ud efter 3 bider og da andre pizzariaer var lukket, spiste jeg en rugbrød i stedet :) Gør dig selv en tjeneste og ignorere de få gode anmeldelser og stop din bestilling... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Pizza Rosa i Randers Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Randers, Pizza Restaurant i Randers
Vi har før med stor fornøjelse fået god…
Vi har før med stor fornøjelse fået god og lækker mad fra Pizza Rosa, men vores bestilling igår var både kold snasket og forkert,
Da vi kontakter dem for at få rettet fejlene bliver vi mødt af en ubehøvlet ejer som ikke mente vi skulle have ny mad. Selvom der på bestillingen tydeligt fremgik, at det ikke var hvad vi bestilte.
Det værste var den vanvittige ubehøvlede betjening. Vi kommer aldrig til at bestille herfra igen.
De fortjener ikke engang den ene stjerne som er det laveste man kan give.
MEGA dårligservice
Bestilte 8 Durum ruller, Den 1 special bestilling da der var ingredienser der endelig ikke måtte komme i.
Vi fik 8 kolde og snaskede Durum Ruller,
Special Durum var ikke lavet. Den var med alt i.
Ved telefonisk kontakt, om vi kunne hente en ny, som den skulle være, fik vi en meget ubehøvlet ejer i telefonen, det påstod at der ikke var nogen særbestilling, på ordren, selv om vi stod med dokumentationen. Så de ville ikke erstatte fejl, selv om vi kunne komme med Dumru rulle og dokumentation for bestilling.
Vi klagede ikke engang over den kolde levering.
MEGA dårlig service.
Skal ikke have mad derfra mere
Mon ikke der er kommet ny pizza bager…
Mon ikke der er kommet ny pizza bager til selv klaget flere gange over maden men i dag måske nyt køb og pølse . Fint her fra
Dårlig smag af råddent kød
Bestilte pizza derfra med en grim smag af råddent kød (som for gammelt kød), lige til at smide ud.
Elsker deres pizzaer
Vi har lige fået pizza derfra
Vi har lige fået pizza derfra, 2 af dem lugtede forfærdeligt og smagte af fisk, - lige til at smide ud 🙈
Har ringet til restauranten og informeret dem.
Øv øv normalt er det fantastisk mad derfra
Dårlig pizza
Jeg bestilte en pizza, som jeg har fået tidligere men denne gang lugtede den anderledes. Den smagte virkelig dårligt - og alt på den havde samme dårlige, harske smag. Hverken pepperoni eller bacon kunne overdøve smagen.
Min kæreste og jeg bestilte en Milano…
Min kæreste og jeg bestilte en Milano pizza med salat og dressing og 2 Rejer Durumruller.
Min kærestes mad (reje durumruller) lugtede af alt for meget fisk og ikke mindst smagte det af gammel rådent fisk og min kæreste elsker ellers rejer men ikke dem vi får laveret fra dette pizza sted.
Min pizza smagte på en eller anden sjov måde af fisk også. hvor jeg tænker det burde ikke være i nærheden af hinanden.
føj for den lede, gøre jer selv en stor tjeneste ikke at bestille mad derfra.
første og sidste gang.....
Store stykker løg
Ingen smag i maden
Ingen smag i maden. Dårlig informativ hjemmeside, og ekstra pomfritter, betyder åbenbart i maden. Godt vi ikke bestilte cola.
Agressiv markedsføring
Manglende repekt for 'reklamer - nej tak' skiltet vidner om en dårlig forretningsmoral. Skærer de også hjørner af, når det gælder hygiejnen?
Stop din bestilling!
Stop din bestilling!
Pizzaen er ulækkert, på ingen måde sprød, men fedtet på den forkerte måde.
Vores levering var over 30 minutter forsinket uden en undskyldning eller andet.
Elendig service
Elendig pizza