Vi bestilte pomfritter Halv grilkylling med pom Durumrulle med kebab Først en super god telefon service derefter hurtig levering Og maden hade god temperatur og det smagte fantastisk godt 5... Se mere
Pizza Special Næstved Fik i går en virkelig velsmagende GLUTENFRI pizza..og oveni var betjeningen fremragende, følte mig værdsat som gæst
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Pizza Special Næstved, kan du bestille den bedste Pizza, Burger, eller Grillmad til skarpe priser. Bestil her, så leverer vi din mad!
Simpelthen for ringe service.
Simpelthen for ringe service. Vi bestiller kl 15:04 til levering kl 1815 hvilke er helt fint. Kl 1830 ringer vi op og får at vide at de har travlt og vi skal vente 25 min. Og får vi rabat.. irriterende men ok. Kl 19:10 ringer vi op igen og får at vide at han går i gang med at lave dem med det samme... Vi valgte at aflyse og går med en rigtig dårlig oplevelse med pizza special næstved...
Super service og mad
Vi bestilte pomfritter
Halv grilkylling med pom
Durumrulle med kebab
Først en super god telefon service derefter hurtig levering
Og maden hade god temperatur og det smagte fantastisk godt
5 stjerne herfra og 3 stks nye tilfredse kunder
Jeg vil give dem nul stjerner
Jeg vil give dem nul stjerner. Brændt mad plus maden er kold og oveni i synd det folk med deres penge. Jeg bestilte 1 menu for 100 kr og en salat pizza til 88 kr og det blev 188 kr. Kom han til døren betale min lille bror 262 kr. Også ringer jeg og brok mig det siger det var en fejle og vi sender pengene over MobilePay. Det gjorde det så ikke og det påstår at jeg har været der og henter penge. Og har ikk været ud for en dør 😂. Jeg vil aldrig anbefalet dem til nogen og hvor jeg går hen jeg vil siger det snyd med hovedet og røve! Tjekke altid jeres regning
Pizza Special Næstved
Pizza Special Næstved
De Snyder folk med handicap vi er her…
De Snyder folk med handicap vi er her til sølund
Simpelthen den bedste calzone med…
Simpelthen den bedste calzone med spagetti kødsauce! Altid høflig betjening og hurtig service.
Vi ventet 1 1/2 time selv om de sagde…
Vi ventet 1 1/2 time selv om de sagde Max 45 min på vores mad da min kæreste går igang med sin pizza trækker han et langt hår ude af sin pizza vi ringer og får afvide det må være fra os selv og det umuligt kan være fra dem da der er gået over 20 min fra vi får vores mad til jeg ringer og brokker mig der var ikke engang gået 15 min… Godt nok DÅRLIG STIL har stået og betalt næsten 200kr for mad der nu kan smides ud!!
Det var så sidste gang der blev bestil derfra ellers en skam når man var så glad for ramos
Lækker og velsmagende pizza
Lækker og velsmagende pizza. Bedste pizza i Næstved.
Rigtig dårlig dyrunruller 2stk, kold og slatten var det hele, toilettet var beskidt, og lugtede af tis
Rigtig dårlig kebab, slatne salat,tomat,
De står på hungry at de levere til min…
De står på hungry at de levere til min adresse, jeg betaler i forvejen flere penge for min ordre da der min. Skal betales 300 for at kunne få leveret + 80,-. Hungry ringer mig op for at have bekræftet dette da de skal være sikre for at kunne sende min ordre videre. Derefter ringer Pizza special mig op, for at sige at de ikke kan kører 4km længere og fortæller mig at fejlen er hos hungry og derefter at jeg først får mine penge igen om et par dage - først i næste uge. Dårlig service både herfra og fra hungry.
- Uacceptabel opførsel og service
- Uacceptabel opførsel og service
- Pizzadejen ikke færdig
- Fik ikke det vi bestilte to gange i træk
- Diarré
- Trusler fra ejer
FØJ HÅR I MADEN
Har aldrig nogensinde oplevet noget så klamt. Der er hår i maden. Og vælger at sige at det kender de ikke noget tid. Kan anbefale day and Night og casa Bella. Det er de bedste 2 steder man kan få pizza i Næstved. De var totalt tørre også. Troede det var meningen de skulle gøre kunder tilfredse og ikke utilfredse og sure!
Vh utilfreds kunde
Ikke anbefalelsesværdig
Havde bestilt pizzaer til kl 18. Kl 18.15 rykkede jeg for dem. De ville komme indenfor et kvarter. “Havde meget travlt”. Som kompensation for den manglende levering bad jeg om en gang pomfritter, hvilket de lovede at tage med. Pizzaerne kom kl 19, men uden pomfritter! Dem havde man glemt! Jeg ringede igen, hvor de så lovede at komme med dem indenfor et kvarter. DE KOM ALDRIG! Og da pizzaerne ikke var den store kulinariske, samt at servicen var elendig, kan jeg kun fraråde stedet
Minus 1 stjerne
Minus 1 stjerne, bestilte alm pizza med bacon pepperoni cocktailpølser plus ekstra bacon - der var Max 3 cocktailpølser som var klippet i små bitte stykker, og Max 3 stykker bacon klippet i små bitte stykker - til over 120 kr med levering - når man så ringer til dem og vil kommentere sig på deres produkt så er de - ooo mig ikke forstå - ooo du få stor pølse næste gang - ooo en masse skrammel og larm laves i røret ja mig ikk høre dig - total usmageligt og uacceptabel ageren - jeg køber ALDRIG hos PizzaSpecial mere og spreder min oplevelse med entuatiasme - og har en efterfølgende oplevelse af at næste x leveres der vel et produkt med elementer der ikke er fast elenent i deres produkt ! Nu de kender til min oplevelse og jeg til deres service !
Værste og mest intetsigende pizza ever
Værste og mest intetsigende pizza ever. Den var ikke bagt færdig, og var helt blød i dejen - fy for h...... Det burde ikke være lovligt at tage penge for så ringe mad. Vi ringede selvfølgelig og fortalte dem om oplevelsen, men de var ligeglade.
Forkullet pizza..
Jeg bestilte en pizza med skinke derfra. Skorpen var totalt forkullet hele vejen rundt..
Perfekte pizzaer og hurtig levering
Perfekte pizzaer og hurtig levering. Fortsæt det gode arbejde. Jeg er meget tilfreds.👍
Aflevere ikke ens mad og kræver…
Aflevere ikke ens mad og kræver derefter leverings gebyr, IGEN når man ringer til dem.
Pizza special marielyst de overholder…
Pizza special marielyst de overholder ikke de 20 min. Har ventet mere end en halv time
Bedste pizza i byen,jeg bestilte pizza…
Bedste pizza i byen,jeg bestilte pizza og efter 6 min præcis var den klar!
Kan varmt anbefale dette sted