Betalte 15 kr for grøn peber men fik kun rød og gul. Meget lille pizza af en familie pizza at være. Smagte okay, levering var hurtig.
Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser med Sibels Pizza. De giver mig altid gratis agurk og tomat på min salatpizza, hvis jeg spørger. De leverer altid lynhurtigt, og man bliver altid mødt med et s... Se mere
Ikke det jeg bad om
Ekstrem dårlig levering
Ekstrem dårlig levering
Bestiller man kl. 17.50 direktet og de lover i tlf levring efter 45 min så bliver maden først leveret kl 19.30
Det er prøvet flere gange inklusiv d.d
Brændt kylling
Vi har lige fået leveret fra Sibels pizza og de har brændt kylling på så det var uspiseligt aldrig mere skal vi her fra
Ringe service af virksomheden
Ringe service af virksomheden. Bestiller gennem justeat klokken 17:30 og der lover de igennem en levering klokken 19:01. Da klokken bliver 19:29 ringer jeg for at høre hvad status er og får at vide den bliver leveret nu og chaufføren er på vej ud af døren. 40 minutter efter bliver den leveret efter jeg har ringet en til gang undervejs. Når maden så er leveret er den kold og de har glemt den tilhørende sodavand til den menu jeg har bestilt, så det er sidste gang jeg bestiller der.
Bestilte mad hertil aften og må bare…
Bestilte mad hertil aften og må bare sige at det slet ikke levet op til det "gamle" sibel. Maden var forsinket 30 min og da jeg stod i forretningen kom de 3 af de 5 op og skændes bag disken. De glemte og putte dressing i vores bestilling og poms var slet ikke færdige. Alt skulle færdiggøres hjemme i ovnen. Total skuffelse. Vi kommer aldrig til at bestille mad hos jer. Synes faktisk at I slet ikke havde fortjent en stjerne. Virkelig en skuffelse af de stor. 😔😔
Lækker mad og hurtig levering
Jeg forstår ikke de dårlige andmeldelser, jeg har kun oplevet lækker mad og hurtig levering fra sibels
2 timer efter bestilling
2 timer efter bestilling, er pizza “lige kommet i ovnen” talentløst ud over hvad man forvente
Virkelig dårlig behandling
Virkelig dårlig behandling! Vi fik bestilt pizza til levering, og der er gået 1,5 timer og stadigvæk ingen mad. Da vi rykkede til vores mad, sagde de, at chaufføren er kørt med vores mad, og er der om 2-3 minutter. Nu er der gået en halv time, og vores pizza er ikke kommet. Virkelig dårlig service.
Maden plejer at være fin
Maden plejer at være fin, men levering er utrolig dårlig. Der stod 1 time og vi har ventet over 2 timer nu. Vi ringede til dem og spurgte hvor langt de var, hvorefter de svarede, at de ikke var begyndt på bestillingen endnu
Hår i maden for 3. Gang
Nu er det 3. gang jeg oplever der er sorte hår i min mad... Jeg har tænkt det måtte være en uskyldig fejl, men nu er det 3. Gang og jeg har lært at jeg aldrig bestiller derfra igen. Øv øv.
Jeg har altid fået god pizza 🍕 og…
Jeg har altid fået god pizza 🍕 og fritter🍟 hos Sibels, men de sidste 2 gange har kvaliteten været meget ringe, fritter der var tæt på SORTE fyldt med friture🤢👎 tør kedelige pizzaer med gammel salat.
Maden er altid god men ventetider op til 1,5/2 timer
Maden er altid god men nu gider vi ikke deres ventetider længere. Over 1,5 til 2 timer eller mere og når man rykker for maden er de først ved at pakke den.
Nu må vi finde et andet sted. Kr 80 for levering også op til 2 timer. Det er slut herfra.
Dårlig service
Dårlig service. Det er da skørt at man kan vælge leveringstidspunkt hvis maden alligevel bliver 45 min+ forsinket😵💫😵💫
Fjern muligheden hvis maden ikke kommer til tiden alligevel.
Rigtig god restaurant
Rigtig god restaurant. God stemning og god mad
Virkelig dårlig ribbebensandwich
Virkelig dårlig ribbebensandwich. Stegen var mere som stegt flæsk. Næsten i gen rødkål.
Yderst tilfreds med maden
Yderst tilfreds med maden. Dog er leveringstiden lang. Dette ligegyldigt tidspunkt.
Mad bestilt med bekræftet levering på…
Mad bestilt med bekræftet levering på 60 min.
2 timer senere rykkes der for maden der lige er kørt afsted
2 timer og 30 min senere er den stadig ikke leveret
- aldrig igen
Bestilte mad kl 18
Bestilte mad kl 18, klokken er nu 20.02 og den er stadig ikke kommet
Havde bestilt maden til kl 18
Havde bestilt maden til kl 18. Budet kom med den kl 16.50. Sendte ham tilbage og sagde han kunne komme igen kl 18. Maden vi så fik kl 18 var total snasket. Det var ikke lavet ny mad. Pizzaen var ikke engang varm og undersiden var helt gennemsnasket.
God mad og service
Jeg har kun haft virkelig gode oplevelser med Sibels Pizza. De giver mig altid gratis agurk og tomat på min salatpizza, hvis jeg spørger. De leverer altid lynhurtigt, og man bliver altid mødt med et smil.