Pissup Rejser Anmeldelser 141

4,3

Fantastisk tilrettelagt drengerøvstur til Budapest i weekenden 7.-9. april. Turen indeholdt bl.a. bordreservation på byens bedste natklubber, skyde med AK47, shotgun etc., sejltur på Donau med... Se mere

Fra den 29. oktober - 1. november. Vi havde en fantastisk tur til Budapest med afhentning i lufthavnen i Hummer limo og strip. EN fantastisk fredag aften med vores egen barguide - som vise... Se mere

1. Rejsebureau
  2. Rejsearrangør
  3. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tag med Pissup Rejser på dit livs vildeste herretur eller arranger jeres næste polterabend i udlandet. Vi er jeres garanti for en sikker og sjov rejse, med masser af muligheder for at tilpasse tingene til jeres ønsker. Vi har 10 destinationer i Europa og over 300 forskellige aktiviteter at vælge imellem, så der er helt sikkert noget for enhver smag. Forbered jer på jeres livs herretur!

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Alt var godt, alle aftaler overholdt

Alt var godt

6. marts 2026

Besvarelse fra Pissup Rejser

Tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at alt gik godt, og at alle aftaler blev overholdt. Vi håber at se jer igen på en anden tur!

Fuldstændig latterlig oplevelse med…

Fuldstændig latterlig oplevelse med pissup i Amsterdam. Betalte 4000 kr. for øl-0lympics, der i realiteten var beer pong i 2 timer i noget der mindede om et baglokale på et kollegie (i øvrigt uden for red light district som lovet). Men

Guiden blev overrasket, da vi kom - virkede fuld. Han glemte at fylde op. Han sad og skrev sms’er det meste tiden. Han skred efter 1 time, men kom dog tilbage med et 10 år gammelt hollandsksproget quizspil om Eurovision song contest 😱😱😱

Pengene bør returneres. Uacceptabelt.

26. september 2025

Super service, godt hjulpet gennem det hele.

Vi havde 3 guider, og alle 3 var mega friske. Jeg vil gå så langt og sige de bidrog til festen.

25. april 2025

Besvarelse fra Pissup Rejser

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for at høre, at servicen var super, og at guiderne bidrog til en fantastisk fest. Vi giver dem gerne jeres ros videre og håber at kunne byde jer velkommen igen til et nyt eventyr!

Super oplevelse i nattelivet og god…

Super oplevelse i nattelivet og god service.

24. april 2025

Besvarelse fra Pissup Rejser

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk oplevelse i nattelivet og var tilfreds med servicen. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen til flere uforglemmelige oplevelser!

Bare en super fed tur og budapest er…

Bare en super fed tur og budapest er bare en flot by

16. april 2025

Besvarelse fra Pissup Rejser

Tusind tak for din feedback! Vi er så glade for at høre, at du havde en fantastisk tur i Budapest. Det er virkelig en smuk by, og vi er glade for, at du havde en uforglemmelig oplevelse med os. Vi håber at se dig igen snart til en ny, fantastisk tur!

Tak for et super vellykket arrangement

Tak for et super vellykket arrangement.
Vil meget gerne fremhæve guiden Bea der gjorde alt og mere til for at gøre vores tur så vellykket som muligt.
Viktor der guidet os igennem Budapests gader på vores guidet tur. 3 timer i regnvejr og han var stadig Meget entusiastisk. :)

Bea var der 100 %

Tak for denne gang. Vi ses helt sikkert næste gang

2. oktober 2024

Det var en glimrende tur.

Det var en glimrende tur.
Gode guider, både Bea og Lili, som konstant ville os det bedste, og var der altid til tiden..
Alt kørte problemfrit…

19. september 2024

Årets guide

Venlig, smilende og god service fra guidens side.

14. oktober 2023

Besvarelse fra Pissup Rejser

Hej Mike, tak fordi du ville dele dine erfaringer med os. Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god og at vores hold var i stand til at skabe en uforglemmelig tur for jer. Vi håber på at få lov at hjælpe jer igen snart!

En fantastisk god oplevelse med Pissup…

En fantastisk god oplevelse med Pissup - og vores vært, Michaela, havde fuldstændig styr på de bedste steder i Prag.
Vi havde en supergod aften - tak for det!

7. oktober 2022

Besvarelse fra Pissup Rejser

Hej Anders, tak fordi du ville dele dine erfaringer med os. Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god tur til Prag og at vores hold var i stand til at skabe en uforglemmelig tur for jer. Vi håber på at få lov at hjælpe jer igen snart!

Fremragende tur til Prag

Mike er den perfekte guide, som kender alle de gode steder i byen og gerne går det ekstra skridt for at hjælpe en med hvad man end lige efterspørger. Stor anbefaling herfra.

2. april 2022

På herretur i Bratislava

På herretur i Bratislava.
Diana var vores Guide og sikrede en problemfri samt ikke mindst virkelig underholdende aften.

Lokal restaurant kan klart klart anbefales.

21. november 2021

Kæmpestort shoutout til Pissup Tours!!!

Kæmpestort shoutout til Pissup Tours, for en helt igennem fantastisk organiseret tur til Budapest! Der var "folkedans", store våben, endnu større biler, knaldgod rådgivning og en særlig tak til vores guide Veronika Telek, der virkelig gjorde det til en fed tur!

Vi var 16 mand stærk, der blev forkælet en hel weekend med sjove aktiviteter og alarmerende meget natteliv.

Savner du et skud anti-dagligdag eller en pause fra "hamsterhjulet" så giv Pissup Tours et kald :)

12. oktober 2021