Øreringe svarer til billedet og lever op til mine forventninger dog syntes jeg farven “guld” falmede hurtigt, på få dage.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 71 af de 87 bedste virksomheder i Smykkeforretning
Søtoften 8, 8660, Skanderborg, Danmark
- +4563333333
- webshop@pilgrim.net
- www.pilgrim.net
Nem bestillig og hurtig levering
Nem bestillig og hurtig levering! Sådan skal det være 👍

Super hurtig levering
Super hurtig levering
Varerne lever fuldstændig op til forventningerne
Ikke sidste gang jeg køber fra Pilgrim ❤️
Jeg er egentlig meget tilfreds med…
Jeg er egentlig meget tilfreds med smykkerne osv. men synes ærligt at når man køber for så mange penge, og smykkerne er pakket ind som om personen var ligeglad så bliver man lidt øv.
Super hurtig levering og rigtig fin…
Super hurtig levering og rigtig fin indpakning man får med når det er til en gave ☺️
Billigt skrammel
Hold op, noget billigt skrammel. Jeg købte 2 stk. KYRA single øreringe (332426023), til mine daith peircinger, for at have nogle øreringe i, som ikke skulle skiftes for tit. Øreringene begynder at smitte af efter noget tid og jeg bliver øm omkring peircingerne. Jeg går ned i butikken med kvitteringen og får at vide, at jeg ikke kan bruge min reklamationsret, da det er min egen skyld, fordi jeg har haft dem på i bad. Havde jeg vidst at de kun var sølvbelagt og at de ville smitte af i kontakt med sved, vand osv, så havde jeg da aldrig købt dem! Ekspedienten i butikken sagde, at det var en information, man fik med i ders brochuere - en brochuere, jeg aldrig før har set i mit liv. Virkelig dårlig service og virkelig dårlig produktkvalitet. Nu forstår man pludselig hvorfor det er så billigt. Det er skrammel. Jeg handler her aldrig igen.

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Gode varer mange forskellige pænt…
Gode varer mange forskellige pænt design og rimelige priser hurtigt levering meget tilfreds

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Hurtig ekspedition hurtig levering…
Hurtig ekspedition hurtig levering tilfreds med varen. Kan ikke gøres bedre
Smukke øreringe
Smukke øreringe. Jeg er meget glad for den. Pilgrim har så mange smukke smykker, så min varmeste anbefaling

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Jeg har fået lavet 8 huller i ørene hos…
Jeg har fået lavet 8 huller i ørene hos Pilgrim og de er ALLE endt i infektion. Jeg har 15 huller i ørene som ikke er lavet hos Pilgrim og der er aldrig noget med dem. Et halvt år med rens og dårlig søvn og nu giver jeg op og tager øreringene ud. Mit brusk er ødelagt og mine ører har store irritationskugler. Håber de bliver gode igen med tiden. De første rense spray var klorhexidin og det må man ikke bruge ved nye piercinger.

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery
Jeg er virkelig glad for mine smykker…
Jeg er virkelig glad for mine smykker fra Pilgrim. Kvaliteten er fin, designet er smukt, og prisen var fantastisk, fordi jeg købte dem på udsalg. Jeg bruger dem med stor glæde hver dag. Hurtig levering og en god oplevelse hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!