Pilgrim Jewellery Anmeldelser 14.384

4,4

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med produkterne, som de finder smukke og stilrene, og kvaliteten beskrives som god. Leveringsservicen roses for at være hurtig og effektiv, og mange sætter pris på den fine indpakning. Priserne anses også for at være rimelige, især ved udsalg. Dog oplevede nogle kunder problemer med holdbarheden af smykkerne, hvor farven falmede hurtigt, eller sten faldt ud. Enkelte havde også udfordringer med ordrer, der ikke blev leveret som forventet, eller med manglende byttemærker og gaveindpakning. Der var også et par tilfælde, hvor der blev rapporteret om problemer med piercinger.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder havde positive oplevelser med produktet. Mange roser de flotte smykker, det pæne design og den hurtige... Se mere

Quality

Brugere beskriver positive interaktioner med kvalitet, idet mange roser smykkernes fine design, gode kvalitet... Se mere

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv. Kunder roser den hurtige levering, hvor mange oplever, at varer... Se mere

Order

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med ordrer. Mens mange kunder fandt det nemt at bestille og roste... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver hurtig og god service, hvor... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Øreringe svarer til billedet og lever op til mine forventninger dog syntes jeg farven “guld” falmede hurtigt, på få dage.

Update: Den er nu kommet i en anden pakke. Kun aftaget en stjerne da der ikke var informeret om at den kom i to pakker. Original anmeldelse: Min søn har købt en fødselsdagsgave som skal gives... Se mere

Deres smykker er flotte, men ville ønske de holdte i længere tid og var mørkere. Dog er det sygt nice at få lavet hul derinde 💖🫶🏼

1. nr. 71 af de 87 bedste virksomheder i Smykkeforretning
  2. nr. 17 af de 19 bedste virksomheder i Solbrillebutik

Om Pilgrim Jewellery

Pilgrim is a Danish fashion jewellery company founded in 1983 by Annemette Markvad & Thomas Adamsen. We design and make fashion jewellery and sunglasses by hand & heart. Go to our Pilgrim website

Free shipping

Free shipping

If you order goods worth more than DKK 400 / EUR 55 / GBP 50 / NOK 650 / SEK 650, we offer you free shipping on your order.

4,4

14 t anmeldelser

nemt at bestille god information…

nemt at bestille god information undervejs og hurtig levering.

13. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak det glæder os du er tilfreds med din købsoplevelse og hurtige levering

Dårlig kvalitet

Flotte smykker, desværre er holdbarheden virkelig kort.

12. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Vi er kede af at høre hvis du oplever udfordringer med dine smykker.
For den bedst mulige behandling af sagen opfordre vi til altid at kontakte vores kundeservice inden en anmeldelse.
På den måde løses sagen mest konstruktivt og tilfredsstillende.
Kontakt vores kundeservice på webshop@pilgrim.net
bedste hilsner

Hurtig levering og smukt produkt

Hurtig levering og smukt produkt

11. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak det glæder os du er tilfreds med dit køb og hurtige levering
Team Pilgrim🖤

Ringen var alt for lille…

Ringen var alt for lille…. Selvom den var adjusteble, kunne jeg kun finde børn der kunne passe ringen.
Har ellers altid været glad for min Pilgrim smykker og aldrig haft
noget at klage over. Andet end den ene gang

2. februar 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tak for din feedback – og vi er selvfølgelig kede af at høre, at ringen ikke passede dig.

Vores ringe er i standard størrelse 53, som er den størrelse, der passer de fleste. Selvom ringen er justerbar (1-2 str op/ned), kan pasformen desværre variere fra person til person.

Vi er dog rigtig glade for at høre, at du ellers har været tilfreds med dine Pilgrim smykker, og vi håber, at du fortsat vil finde styles hos os, der passer dig bedre.

Team Pilgrim

God service, nem og hurtig tilbagesvar for ødelagt vare og pengene retur

19. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en god og hurtig service i forbindelse med din reklamation. Det betyder meget for os

Dårlig kvalitet, dårlig service

Jeg købte i september 2025 en sæt smukke i forbindelse med min fødselsdag, jeg har aldrig handlet i pilgrim så spurgte ekspedienten om smykkerne var ægte sølv, hun svar selfølgelig og jeg købe et par øreringe, en ring, og et armbånd. I start februar begyndte mine smykker at få et kover skær, hvilket jeg syntes var mærkeligt da jeg har passet på dem efter de anvisninger jeg fik med fra butikken, jeg tager dem af når jeg sover, træner og går i bad. Nu er de alle sammen blevet misfarvet og grimme.Jeg har desværre ikke kvittering mere men er meget skuffet over mine oplevelser da det jo ikke er billigt at handle i pilgrim

3. september 2025

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest beklager vi virkelig din oplevelse.

Det lyder ikke som den kvalitet, vi ønsker at levere, og vi forstår godt, at det er skuffende, især når du har passet godt på dine smykker og fulgt vores anbefalinger.

Vi vil gerne lige afklare, at vores smykker er fremstillet i andre materialer end massivt sølv, men er belagt med sølv eller guld. Derfor kan der over tid opstå slid på overfladen – dog bør det selvfølgelig ikke ske så hurtigt som du beskriver.

For en konstruktiv løsning af sagen opfordre vi altid til at kontakte vores kundeservice inden en anmeldelse, på den måde har vi bedst mulighed for at finde en løsning

Best regards

Flotte solbriller

Flotte solbriller, hurtig levering

5. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak det glæder os du synes om dine nye solbriller og den hurtige levering
Team Pilgrim🖤

Købte halskæden som skulle bruges som…

Købte halskæden som skulle bruges som gave. Flot indpakning og hurtig levering.

2. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at halskæden levede op til dine forventninger som gave, og at både indpakning og levering var i top. Vi håber, den blev taget rigtig godt imod
Team Pilgrim🖤

Smukke smykker til gode priser

Smukke smykker til gode priser. Hurtig ekspedition og levering. Altid et besøg værd. Har handlet ved pilgrim flere gange og kommer igen.

2. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både vores smykker, priser og levering. Og hvor er det dejligt, at du vender tilbage til os – det betyder meget Vi glæder os til at byde dig velkommen igen

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak, det glæder os du er tilfreds med dine nye øreringe og hurtige levering.
Vi ser frem til dit næste besøg på vores webshop eller i vores fysiske butikker
Team Pilgrim🖤

Fint smykke og hurtig levering

Fint produkt, hurtig levering

1. marts 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak, det glæder os du er tilfreds med dit køb og hurtige levering.
Vi ser frem til dit næste besøg på vores webshop eller i vores fysiske butikker

God oplevelse

God oplevelse altid!

28. februar 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak, det glæder os du har haft en god oplevelse.
Vi ser frem til dit næste besøg enten i webshoppen eller i fysisk butik

22. februar 2026

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Tusind tak for din anmeldelse dejligt din ordre kom hurtigt frem vi håber du er glad for dit køb

Hurtig levering.

25. januar 2026

Verdens dårligste sted

Verdens dårligste sted! Jeg har fået lavet huller i mit øre i sommer juni måned Og nu er vi i marts og mine ører har stadigvæk meget ondt i sig Og hæver næsten altid kan slet ikke anbefale det!!! Har fået det at vide af mange andre at de også har fået det samme efter de fik lavet huller i ørerne mine ører har det slet ikke godt med på grund af jer!!! Kan slet ikke anbefale det her sted

27. juni 2025

Besvarelse fra Pilgrim Jewellery

Vi er rigtig kede af hvis du har oplevet udfordringer med huller i ørene. Vi anbefaler altid at tage direkte kontakt til butikken ved personligt fremmøde, så vil personalet stå til rådighed med råd eller en løsning til dig.