Der er 1 times gratis parkering
Der er 1 times gratis parkering, men jeg har fået en bøde, jeg nægter at betale.
Jeg har en kammeret som abonner på at få lov til at holde der, hans bil ville ikke starte pga strøm mangel.
Jeg ville give ham noget strøm men det resulter i at jeg 2mdr efter får af vide at jeg nu er i RKI pga mangel på betaling af parkering i p huset.
Det skal lige siges at jeg ikke har parkeret men holdt med startkable og givet strøm til en bil i ca10-15min
Prøv at forstil dig du bare lige er inde for at tjekke om der er plads men uden held. Det koster ca 1000kr at kigge efter en plads
Aldrig har jeg prøvet noget
Ligene automaten vare ude af drift
Kunne ikke få fat i nogen på det nr der stod på automaten
Hjemmesiden virket ikke så kunne ikke tjekke ud
Nu er der kommet en bøde på 362kr som de ikke ville annullere efter omstændighederne
Det er ren ud sagt sidste gang det p hus bliver brugt
Hold jer væk for sådan et bedrageri p-hus
Aldrig parker i det p-hus!
Vi har, ligesom talrige andre!! Modtaget en inkasso-varsel i postkassen måneder efter vi har parkeret dernede.. Den første vi modtager er på 589kr alt i alt, vi har intet hørt fra dem forinden og alligevel står der rykker osv på regningen.. Til grin!! Useriøst! Forskammeligt!!
Jeg har modtaget en faktura på 966kr fra inkasso og det er første gang jeg modtager noget fra dem!!
Jeg har brugt 20 min for at find ud af om hvad jeg skal gør da deres p-automat var ned!!
Kan vi ikke gør noget i fælleskab? det kan ikke passe at de bruger rocker metoder!!
Maskinen var nede, og ringede derfor til kundeservice der sagde at min bil ikke var i deres system og at jeg blot skulle kører fra p-huset, nu 14 dage efter får jeg en “afgift” på 350,- samt 12,- gebyr samt 100kr rente. Jeg har ikke modtaget nogen andre breve, men det er aligevel blevet vedlagt 100kr rykker og en indstilling til inkasso. Ærgeligt da p-huse ellers er godt at parkere i.
Det er sidste gang jeg parkerer i P-huset i Levysgade.
d. 13.12.2021 kl.13.07 parkerede jeg og registrede det med min mobiltelefon som jeg har gjort før. Kl.13.26 kører jeg ud, uden at gøre noget. Sådan har jeg gjort før, uden at få et gebyr på 350 kr. Men det får jeg denne gang. Så derfor slut med det p-hus.
Står i samme situation som flere andre. Har parkeret mindre end en time og får pludselig en inkassovarsel nogle måneder senere. Intet brev forud for der fortæller at jeg skulle have parkeret uden og betale for det eller på anden måde have parkeret ulovligt. Heller intet nummer man kan ringe til. Synes simpelthen det er under al kritik. Men hvad gør i andre? Betaler i og smiler eller hvad?
Jeg brugte 14 min på at prøve at betale, den eneste synlige betalingsform, når man er parkeret er PARKPARK appen, som kun kunne producere en 4-5 forskellige fejlmeddelelser. Der var ingen skiltning til en automat og jeg prøvede andre apps, hvor p-huset ikke fandtes, så vi kørte igen efter at have spildt en masse tid.
Et par uger senere bliver vi opkrævet 350 kr for at have 'parkeret'.
Det tager halvanden uge for dem at besvare en mail (de oplyser ingen telefonnumre, sikkert pga sure kunder), hvor de langt hen ad vejen intet ansvar tager, giver PARKPARK skylden og vil stadig have betaling for parkering og et gebyr.
Dårlig, langsom og frustrerende kundeservice og p-hus.
Jeg har været i levysgade phus Horsens, 1 gratis time parkering, jeg køre ind for at hente en i vinterkulden, køre ind til siden inde i parkeringshuset, men stiger aldrig ud, venter på personen, personen er der ikke, så tager aldrig en bås i det tomme parkerings hus og køre ud igen, blev registreret at køre ind og ud uden at betale, parkere aldrig i en bås og er der under en time som skulle være gratis, får et brev om parkeringspris på 12 kroner og 350 kr i gebyr
Useriøs penge maskine!!!
Deres automat virkede ikke så vi var 3 mennesker der brugte 20 min på at finde ud af hvad vi skulle gøre men da det uprofessionelle firma ikke har et tlf nummer man kan kontakte konkluderede vi at vi bare måtte køre så det var lige 3 pbøder i kassen der kontakter dem for at klage hvor det lyder til på svaret det er noget der tit sker får ikke rigtig et svar der kan bruges til noget så jeg skriver til dem igen dog uden svar så en uge efter fåt jeg et brev fra et inkasso firma så der blev lige lagt 380kr oven i uden nogen form for rykker eller varsel eneste kontakt mulighed er en uprofessionel mail
Kæft et skodfirma så useriøst!
Udmærket P-Hus dog hærget af unge kriminelle uden hensyn til betalende brugere.
Der er observeret følgende:
Knust glas fra flasker og bilruder på kørebanen eller trappeopgang
Affald fra biltræf
Hash og cigarret skodder samt lugt af dette i trappeopgange
Kokain eller lign i brugte poser i trappeopgange
Elevator svinet til af øl eller lign.
2 uger hvor elevatoren lugtede så fælt man ikke kunne bruge den.
Højt musik og forsamling(masser af affald dagen efter)
Hætteklædte folk i trappeopgangen, jeg råder folk til at bruge elevatoren hvis muligt og ikke færdes/bruge P-huset efter kl 20:00 pga overfald.
Stor respekt til rengøringsfirmaet da affald/skodder/hash/glas bliver fjernet efter 1-2 dage. Dog er det et problem der er konstant.
Flere emails sendt uden svar til Phus administratoren.
Anmeldelse til Politiet 10+.
Jeg kunne forstå hvis Phuset lå i et ghetto kvarter, men dette er hjertet af Horsens. Det burde være i orden.
Reklamerer med gratis opladning for elbil, men man skal bruge et meget specielt, mystisk stik til opladning.
Umuligt at betale korrekt: betalingsautomaten kører rundt i ring uden at man kommer til betalingen.
Den højt reklamerede app PARKPARK virker ikke, da jeg kommer til en fejlside når jeg vil sætte et kort op.
Betaling via hjemmesiden phus.dk med kort virker ikke. Da jeg kommer til en fejlside efter at have tastet dankorts oplysninger ind. 2 gange i træk.
Virkelig dårlig og stressende kundeoplevelse!
Jeg har før parkeret på nederste etage i en time gratis.
Men denne gang skulle jeg holde i 2 - 2 1/2 time, og der var ingen ledige pladser før jeg nåede til 4 etage.
Det er der jo ikke noget at gøre ved, men så holder jeg i midten af pladsen og går over mod trappen ned i den østlige ende, da jeg ved at på nederste sal er der P-automat i begge ender, MEN nej, det har de sparet væk på de øvre etager, så jeg må vade tværs gennem denne etage for at komme til at stå i kø, ved den ENESTE automat på etagen.
Nå, det skal nu heller ikke ødelægge min dag, MEN da det så er min tur langt om længe, kan jeg vælge imellem Betalingskort eller Kontanter.
Jeg vælger naturligvis Betalingskort, og istedet for at man kan indsætte kortet ved parkering og så indsætte igen når man skal køre derfra, så kan man KUN vælge beløb, og inden jeg når at vælge et beløb, trykker den en parkeringsbillet ud, og trækker en 10'er fra mit VisaDankort. MED ANDRE ORD: Har de tumper der "kører" dette sted besluttet på forhånd i hvor lang tid jeg vil holde der!!! -Hvad fanden ved de om mine parkeringsbehov?? Og der er heller ingen fortrydknap.... Så jeg er nu tvunget til at skynde mig rundt i byen og haste tilbage til det helvedshul de kalder et parkeringshus for at undgå en bøde.
DET ER SIDSTE GANG JEG BENYTTER "P-HUS HORSENS" som ligger på Levysgade 8.
Det skal osse lige siges at hvis jeg IKKE havde kontrolleret min billet og set at der stod 1 time, så havde jeg måske holdt der til at få en ufortjent parkeringsbøde.
Brugte for første gang p-huset i Levysgade, Horsens i dag. Jeg oplevede dog så store mangler, at det bliver sidste gang jeg gør det.
Der er ikke Billetautomater på alle etager, så man skal vade rundt i p-huset for at finde en automat. Når det så endelige lykkes, så fremgår ret hurtigt, at man ikke kan betale efter hvor lang tid man holder i p-huset, man skal på forhånd bestemme sig for hvor lang tid man skal holde der. Det er ParkPark i deres gode ret til, men det virker grisk.
Endvidere er P-huset meget dårligt designet med meget små kørebaner, der ofte giver kø, fordi 2 biler ikke kan passerer hinanden.
Så alt i alt må P-huset i Levysgade være det dårligste sted at parkere sin bil i Horsens. Og det siger ikke så lidt endda!