Værste læger i Hørsholm
Værste læger i Hørsholm: Lægerne i Kongevejscentret!
Uinteresserede, uengagerede og arrogante! De har i efterårsferien vikarieret for mine forældres normale læge. Min mor er død i dag (formiddag), men de nægter at komme ud og skrive en dødsattest - det har de ikke tid til (selvom de har åbent til kl. 17:30, og måske liiiige kunne køre forbi!!!) Har (i denne uge) også været ekstremt uvillige til at hjælpe min far med ændring af eksisterende recept på sovemedicin, der var i restordre fra producenten, fordi de "principielt ikke udskriver sovemedicin". Herudover har der været heftig kommunikation mellem min mors plejehjem og Kongevejscentrets læger vedr. terminal pakke til lindring af min mors smerter. Er spændt på, om de mener, min døde mor skal ligge på plejehjemmet til på mandag, hvor hendes egen læge er tilbage fra ferie!!! Undgå Lægerne i Kongevejscentret for enhver pris!!! Har hørt om deres dårlige rygte fra andre - det er hermed bekræftet! Skam jer!
Opdatering fredag den 19/10:
Har her til morgen ringet til Lægerne i Kongevejscentret og talt med Læge Anette Dideriksen og bedt hende bekræfte, at hun så i dag kommer og udsteder min mors dødsattest. Fik denne bemærkning smidt i hovedet:
"Jeg troede så sandelig, at I havde forstået budskabet i går om, at I skulle ringe til 1818"! Det er bare sådan, at lægerne på 1813 IKKE kører ud og udsteder dødsattest, det SKAL egen læge gøre - i dette tilfælde vikariende læge, hvilket jeg meddelte den "venlige" Anette, der så nødtvungent måtte acceptere at køre til min mor i dag.
Mage til arrogance, uvillighed og mangel på professionalisme skal man lede længe efter! Utroligt, at denne klinik overhovedet har nogle patienter!
18. oktober 2018