Photografica Anmeldelser 44

1,6

Jeg er IKKE imponeret! Fandt lige det rigtige objektiv hos dem og afgav en ordre - for efterfølgende at blive ringet op med en besked om, at de ikke havde den alligevel... Det er så én ting - men de... Se mere

Jeg købte over nettet et brugt objektiv. Photografica har en klassifikation over varens tilstand fra som ny til slidt i forskellig grad (ridser osv). Jeg gik derfor ud fra, at varen var varen, som... Se mere

1,6

Dårlig

Jeg er IKKE imponeret

Det er så én ting - men de hævede penge på min konto samtidig med, at jeg bestilte - og i dag har jeg fået en besked om, at det kan tage op til 10 dage at få mine penge retur! Det er i den grad ikke i orden - hverken at de hævede penge før afsendelse og da slet ikke, at det kan tage op til 10 dage! Ikke lige frem et sted, jeg kan anbefale at handle.

13. marts 2026

Reparation af kamera

Jeg tabte mit kamera, Canon G7X på fortovet.
Objektivet blev trykket skævt, kunne ikke længere lukkes, og kameraet kunne i det hele taget ikke længere benyttes - meldte 'objektivfejl'!
Jeg kunne selvfølgelig ikke selv reparere kameraet.
Henvendte mig til Photografica.
Vedkommende, jeg talte med, tog mit kamera under kærlig behandling, og efter relativ kort tid, ja, så fungerede mit kamera minsandten igen!
Tak for det!
Og - alt uden beregning.

15. januar 2024

Uvenlig, halvsur og langsom personlig betjening.

Jeg havde i forbindelse med et kamera køb også købt et SD kort som desværre var defekt. Kontaktede butikken via mail og aftalte at aflevere det ved lejlighed. Taler med August i tlf. og aftaler kortet kan byttes eller opgraderes. Sender min datter for at ordne det da hun var i KBH i anden anledning. Fik meget uvenlig, halvsur og langsom betjening men fik dog byttet kortet til et større og bedre kvalitet mod merpris. Det viste sig at være en rigtig dårlig ide da prisen på det nye kort var 699,- men det kan købes alle mulige andre steder til ca. 150,- Tænk dig grundigt om inden du handler her og lav altid skriftlige aftaler med dem.

7. maj 2022

Første og sidste gang i den Butik

Bestilte en vare, som var lidt længe undervejs.
Man får oftest hurtigere levering fra forretninger ovre i den anden del af Danmark.
Så kom jeg tilfældigvis i nærheden af forretningen og gik ind for at spørge efter min vare. Den stod i kælderen.
Fik meget uvenlig, halvsur betjening. Men fik dog min vare med hjem.

24. november 2021

Jeg handler aldrig der igen

Historien begynder i februar 2021. Efter nogen tøven frem og tilbage, bestiller jeg et fabriksnyt Leica M-A fra Photografica i København.

Jeg var i dialog med ejeren - Svend Erik - forud for selve bestillingen, da jeg ville have mit M-A graveret fra Leica-fabrikken.

Han forklarer mig, at bestillingen kan tage "nogen tid" da Leica kun producerer et begrænset antal af M-A om året, hvilket jeg godtog præmissen for.

Efter nogle måneder begynder jeg at rykke ham for status, men han responderer ikke mine emails. Jeg rykker igen, og henviser igen til tidligere emails, jeg har sendt ham.

En måned forsinket svarer han min email, og ikke noget med at han undskylder eller forklarer eller siger, hvorfor han bruger en måned om at respondere på mine spørgsmål om status på leveringen.

To måneder går igen, hvorefter jeg rykker igen efter status på leveringen, og samme historien gentager sig: Jeg må rykke ham efter svar på min første henvendelse i netop den omgang.

Han kommer nu med en bortforklaring om, at nu har Leica meldt tilbage, at nu er kamera produceret, og at han snart vil modtage det, hvorefter leveringen til mig kan ske.

Jeg får at vide serienummeret på det Leica M-A, som jeg skulle få leveret fra Photografica. Da jeg så begynder at fatte mistanke om, hvorvidt denne Svend Erik er ærlig og reel eller ikke, finder jeg ud af, at kamera slet ikke kommer direkte fra fabrikken fra Leica, men ligger på lager hos en tysk butik.

Med andre ord sporer jeg kamera - som Svend Erik ellers sagde, var nyt og kommer direkte fra Leica's fabrik i Wetzlar - til at være udstillingsvare hos en tysk forhandler.

Dette fandt jeg ud af efter møjsommeligt detektiv-arbejde med at spore kameraets historik efter at have fået serienummeret at vide.

Altså prøvede Photografica med dens ejermand, Svend Erik Petersen i spidsen, at sælge mig en demo-model fra en eller anden tysk Leica-butik, på trods af, at jeg havde bestilt et fabriksnyt Leica M-A fra ham.

I hele denne periode og process har han - Svend Erik Petersen fra Photografica - mildt sagt løjet mig op ad ryggen og holdt mig hen, og prøvede at spise mig af med et Leica M-A filmkamera, som i virkeligheden slet ikke kom fra fabrikken, men fra en udstillingsmontre fra en tysk butik.

Jeg kan dokumentere min påstand på den ene og anden måde, hvis du vil tjekke min påstand's validitet. Du kan skrive til mig på email, hvis jeg skal forsyne dig med beviser for mit indlæg her, på bjarni punktum mohr hos gmail.

20. oktober 2021

Inkompetent kundeservice

Jeg købte en vare som medarbejderen efter møgsommeligheder fik snøvlet sig sammen til at gå ned på lageret for at hente til mig. De viste sig at være et fejlkøb, og da jeg så ville returnere varen i totalt ubrugt og nyindpakket stand en lille uge senere, fik jeg af vide at jeg ikke kunne få pengene retur. Efter stort besvær fik jeg et tilgodebevis, som medarbejderen stod og baksede med at lave til mig i 15 minutter. Der var tale om en vare til ca 500,-
Næste fotokøb må blive ved en af konkurrenterne.

28. september 2021

Ubehøvlet ejer

Det er ikke muligt at få sine penge retur hvis du har fortrudt dit køb. Talte med ejeren og han var ganske ubehøvlet i måden han snakkede til mig på.
Skindergade 41

13. september 2021

Bedste i byen!

Der er så god en kundeservice i denne fine butik.
Hvis man er seriøs, er det her man tager hen.
Har, igen i dag, fået den bedste hjælp af Oliver! Tak fra en meget glad kunde - som selvfølgelig kommer igen!

12. juni 2021

Udemærket service.

Købte et Nikon D5600 (kamera hus) på hjemmesiden fredag den 28 maj og mandag den 31 maj kunne jeg så hente min bestilling i butikken jeg synes jeg har fået en udemærket service fra firmaet.

31. maj 2021

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de…

Hvis man kunne give 0 stjerner havde de fået det. Købte et brugt objektiv i webshoppen. ( Det virkede ikke da jeg modtog det. Jeg er sikker på at netop den model virker på mit kamera, da jeg siden købte et tilsvarende)
De svarer ikke på mails. Som i slet ikke svarer! Først spurgte jeg om hjælp men den manglende kommunikation gjorde så, at jeg hurtigt fandt ud af, der var ingen hjælp at hente, og derfor sendte jeg det tilbage. Jeg skriver mindst 5-7 mails med billeder af, at det er sendt retur osv men der kommer stadig ingen svar! Så jeg går i flere dage og ved ingenting om hvad de har gjort af pakken. Da der er rigtig mange penge ude at svømme, er det meget ubehageligt.
Det er meget beklageligt når man nu vælger at støtte en dansk fotograf butik. Har handlet ved samtlige danske fotograf butikker ( og udenlandske ) og aldrig oplevede noget lignede. Det er total respektløst og uprofessionelt ikke at svare tilbage på mails. De refunderer ikke fragten, selvom der står under handelsbetingelser at det gør de ved en defekt vare.
Ikke en måde at behandle kunder på. Sidste gang jeg har handlet der.

28. maj 2021

“Forkert pris på hjemmeside”

Idag var dagen, jeg ville ned og erhverve mig det lækre Contax som ses på billedet fra deres Instagram. De søde unge drenge ved godt at kameraet er lækkert og vil meget gerne sælge.. jeg spørger hvor længe det har været til salg, den ene sir en måned, den anden siger siden januar.. og kan så selv gå ind og se at det har ligget online til salg siden december. Knap 3,5 måned. Som anvist på hjemmesiden kan man se at det hele samlet koster 12,5k. Det er alligevel en god lille sjat penge. Da jeg næsten skal til at svinge kortet, kommer en af kollegaerne og afbryder, gør opmærksom på at det kun er huset der ligger til 12,5k og optikken står til 5-6k.. vi diskuterer lidt frem og tilbage.. jeg brokker mig.. fortæller at jeg har set det på hjemmesiden LÆNGE (3,5 måned) til en samlet pris på de 12,5k og, hvorfor de ikke har ændret det online, hvis det kan være rigtigt. Bag disken fortæller de at der har været mange fordi butikken flere gange og se på kameraet.. og at de lige havde haft snakken med Svend-Erik (Chefen) for en time siden - vel viden om at de stadig ikke har rettet prisen online.. 3,5 måned.. “forkert pris” på webshop. Der blev også sagt “ja for ellers tjener Svend-Erik jo ikke penge på det..” Hmm.. Der findes godt nok en markedsføringslov... forbruger råd.. nå ja - jeg gik så derfra uden nyt Contax kamera og en service jeg ikke kommer tilbage til. Godt nok ærgerligt.. Efter min lille negative og mest ærgerlige oplevelse kan jeg se, at de langt om længe har rettet prisen online. Så nu er alt jo godt igen. God vind og dag :-)

11. marts 2021

Service?

Var kørt ind til byen for at se på/købe et Leica M sytem med et par optikker. Ønskede lige at se på det rent fysisk inden den endelige beslutning om optik og var taget ind for at besøge Photograficas Leicaafdeling. Efter at have stået i coronakø udenfor fik jeg at vide, at det var chefen jeg skulle tale med, men han var gået med besked på at han ville komme igen inden de lukkede. Ingen viste nogen interesse for at kontakte ham, så jeg kunne få at vide om vi snakkede et kvarter elle fire timer. Man tilbød at han kunne ringe til mig når han kom tilbage, men det giver jo ikke rigtigt mulighed for at føle/se grejet.

Jeg undrer mig over at man i en butik som Photografica tilsyneladende kun har en person der ved noget om Leica. Jeg tror jeg vil finde det jeg skal have et andet sted. Der er trods alt tale om en investering på mere end en lille bil.

Det må gå godt derinde.

1. marts 2021

Venlig personale og perfekt service

Jeg købte noget foto udstyr d.19 november. Som ikke var på lager. Jeg ventede kun et par dage. Og jeg var inde i photografica og hente noget af det der var på lager igen og ventede kun lidt mere på det andet og var inde i butikken og hente det også. Der kan kun være 1 person inde i butikken. Så man må vente lidt undenfor en lås dør og vente på at komme i når den anden kunde er gået ud. Det er selvfølgelig begrund af Corona'en. Det også fint. Ja i har fået en del kedelig anmeldelser. Men jeg er godt tilfreds ovenpå jeres betjening og super gode service.

3. december 2020

Skuffende dårlig service og intet svar.

Skuffende dårlig service/Intet svar.

Jeg købte for nylig en vare i den fysiske butik, som jeg ønskede at returnere, varen er helt ubrugt og var lagervare. I første omgang virkede det til at være problemløst, men medarbejderen skulle lige dobbelttjekke med chefen, han kendte åbenbart ikke butikkens returregler.. Efter at have tjekket med chefen, var svaret at de ikke kunne tage mod retur, da varen var købt i deres fysiske butik.

Efter jeg kom hjem, valgte jeg at sende en mail, og forhøre mig om det ikke var muligt i det mindste at ombytte til en anden vare, da jeg ikke har nogen brug af den vare jeg havde købt. Jeg har aldrig modtaget svar..

Jeg er klar over at det sansynligvis ikke er imod lov eller regler de handler, eftersom det er handel i fysisk forretning. Det er dog forvirrende at de oplyser om deres returregler på deres hjemmeside (de alm 14 dage), men intet skriver om forbehold for handel i den fysiske forretning, som de også henviser til med adresse og åbningstider.

Og så er det ganske enkelt skuffende dårlig service, og arrogant at de ikke engang vil tage dialogen/svare.

18. oktober 2020

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service. Lavede en ordre på to brugte objektiver, fra deres hjemmeside. Blev ringet op dagen efter at de desværre ikke havde det en objektiv længere og det ikke var blevet slettet fra deres hjemmeside, som solgt til en anden. Da jeg brugte MasterCard på min ordre, blev beløbet reserverede på min konto i banken. De lovede at slette min ordre og reservationen, da der ellers ville gå en måned hvor beløbet var reserverede på min konto. Dette kunne de imidlertid ikke finde ud af. Ikke engang da min bank ringede til dem og fortalte hvordan man gjorde. I stedet, bliver både jeg og hende fra banken overfuset. Efter gentagende opkald og mails, sker der ikke noget. Meget inkompetetn firma, der tydeligvis ikke kan finde ud af det. Jeg har købt derfra for sidste gang og vil aldrig anbefalde det sted til nogen som helst

8. september 2020

Er dette din virksomhed?