Jeg bestilte et Nokia batteri og fik straks ordrebekræftelse. Dagen efter var der email med PostDanmark Track&Trace for varen og 3. dag havde jeg varen. Ingen problemer og nem købsproces hele vejen i... Se mere
Varen var hurtigt fremme! Godt nok er telefonen parallel importet men det kan jeg altså ikke se noget problem i, telefonen er ikke ringere af den grund. Med hensyn til manual ligger den danske på n... Se mere
Købte telefon fra dem januar 09 og har aldrig haft problemer. Jeg afhentede den selv i butikken i Frederiksberg-centret - denne var dog noget svær at finde (man kan kun komme op på den etage med ele... Se mere
Billig, men svær at finde
Købte telefon fra dem januar 09 og har aldrig haft problemer.
Jeg afhentede den selv i butikken i Frederiksberg-centret - denne var dog noget svær at finde (man kan kun komme op på den etage med elevator...)
De tager ikke telefonen eller besvare mails
Min mobil gik i stykker efter 1 år. Det er jo hvad der kan ske. Så jeg måtte gribe knoglen og ringe til phoneshop for at sende den ind til en rep. Det er så her det bliver lidt lummert! "virksomheden er syg - skriv en mail" siger en telefonsvare! Jeg skriver en mail - for et aoutosvar tilbage! Derefter ind på deres hjemmeside for at finde anden hjælpsom information - uden held! Desuden reklamere de med "E-mærkert" hvilket fungere som et hyperlink til "E-mærkets" hjemmeside. Resultatet af hyperlinket er en validerings process som phoneshop.dk ikke består. Alt i alt et håbløs firma! KØB IKKE NOGET HER!
Hvad skal man gøre ?
Min kæreste har haft en telefon bestilt herfra og jeg har kæmpet for at prøve at få den sendt til reperation fordi simkortlæseren ikke fungerer som den skal. På hjemmesiden og fra en mail fra ejeren fik jeg at vide at den skulle sendes til MIMAX som står for telefon reperatoner. De har efterfølgende sendt den til sony ericsson som har sendt den tilbage til mimax. Jeg har så fået en opringning fra mimax som ville have 75 kroner for at sende den tilbage uden at den var repareret.
Forklaring ? telefonerne phoneshop sælger er parralelimport og må derfor ikke repareres af sony i danmark. Derfor står jeg nu med en telefon der ikke virker. - 75 kroner for fragt den ene vej. og -75 kroner som jeg måtte sende til mimax for at sende den tilbage til mig. Så det er 150 kroner for en telefon der stadig ikke virker og overraskende nok så bliver der ikke tager telefoner eller svaret på mails som i de andre anmeldelser. Kan man andmelde virksomheden til nogen ?
Hold jer væk fra denne virksomhed !
Kontakt umuligt...
Bestildte 2 telefoner samtidigt, lang ventetid, varene kom først efter 1 måned(de skrev 1-3 dage) den ene pakke var tom og det tog en måned længere inden vi modtog den med telefon. I denne periode har vi forsøgt at komme i kontakt med Phone shop flere gange dagligt, både pr. telefon og mail. uden held andet end 2 gange. Det er for dårligt, handler der aldrig mere
Ingen kundeservice - De er totalt ligeglade med kunderne, når ordren er i hus!
Vi bestilte en mobil hos Phone Shop. Prisen var OK, men den var parallelimporteret fra England med engelsk software. GPS'en virkede ikke i DK.
Vi lugtede lunten for sent efter købet og ville derfor annullere købet inden modtagelse. Vi kontaktede Phoneshop på mail, og da de ikke reagerede på tlf. skrev vi i stedet 10 mails som de sllet ikke reagerede på.
Vi opgav den ulige kamp, modtog tlf. (fordi der er nogle der har fået problemer med at få pengene retur)
Har ikke kunnnet komme i kontakt med dem
Købte to mobiltelefoner og fik dem leveret 2. april 2009. Konstaterede hurtigt at der var noget galt, den ene telefon var i forkert farve og den anden var der klistret en sim kort nummer på, hvilket indikerede for mig at den måske havde været solgt før. Kasserne var smidt i en stor kasse uden nogen form for beskyttelse. Jeg returnerede telefonerne dagen efter og på grund af ferie modtog Phoneshop dem først 15. april. Siden har jeg ikke hørt fra dem, trods utallige henvendelser pr mail og forsøg på telefon, så jeg er meget spændt på om der bliver trukket penge for købet på min konto. Lad være med at handle med dem de virker useriøse
Endnu ingen levering - phoneshop kan IKKE ringes op!!
Jeg har bestilt en mobil med 1-3 dages leveringstid - det er nu ca. 9-10 dage siden - ordrestatus på hjemmesiden viser "ikke behandlet" og Phoneshop tager ikke telefonen, når man ringer til dem. Har prøvet et UTAL af gange... min fornemmelse for dette køb bliver dårligere og dårligere... :-(
Også jeg ville ønske, jeg havde prøvet trustpilot INDEN købet, ØV!
Har bestile en sony ericsson C902I via nettet, har betalt med visa, har ikke modtaget noget
Jeg har bestilte en sonu ericsson C902I, via nettet, har betalt med visakort, Har ikke modtaget min telefon....
Parallelimporteret genbrug
Det fremgår ingen steder, at der er tale om parallelimporterede varer. Forsendelsen var upåklagelig, men det første jeg lægger mærke til er et label med skriften: "I'm secure. Check contents of seal is broken or VOID displayed." Den var selvfølgelig brudt. Det er Vodafone emballage, og telefonen har tydeligvis været taget i brug. Der er endda nogle små ridser flere steder (bl.a. på batteriet). Engelsk manual og en Vodafone Quick Start Guide, og så det fedeste: UK-oplader på størrelse med en knytnæve.
Egentlig burde de have telefonen lige tilbage i fjæset for denne helt igennem uacceptable handel. Nu skal jeg bruge tid på at opdatere firmwaren, så jeg helt slipper for det Vodafone-fis, og formentlig også købe en ny lader.
Det er underforstået, at jeg aldrig nogensinde handler der igen.
For en gangs skyld ville jeg have ønsket, at jeg havde tjekket Trustpilot inden et køb.
Ønsker ikke at følge købeloven - man kan jo bare klage....
I flg. købelovens §74 stk 4 skal en garanti reperation foregå uden omkostninger for forbrugeren. Phoneshop opkræver gebyr for at sende det reperarede tilbage til kunden - hvilket ikke er i tråd med hverken købenloven eller forbrugerstyrelsens tolkning af området. Det er ikke muligt for phoneshop i flg. købelove at aftale at stille en forbrugeren ringere end købeloven ved forbrugerkøb. Det er derfor underordnet at de gør opmærksom på at de opkræver det pågældende gebyr på deres hjemmeside.
Det har ikke være muligt at få tilsendt telefonen uanset om der har været rettet flere henvendelser både telefonisk og pr. mail. (elendig service)
Hurtig levering - Ingen problemer
Varen var hurtigt fremme!
Godt nok er telefonen parallel importet men det kan jeg altså ikke se noget problem i, telefonen er ikke ringere af den grund. Med hensyn til manual ligger den danske på nokias hjemmeside.
Så alt i alt 100% tilfreds med handlen.
Urimelig dårlig service
Ganske enkelt - lad være med at bruge dette firma. Det eneste der fungerede her var leveringen. Desværre var telefonen i stykker og muligheden for at komme kontakt med Phoneshop efterfølgende samt så kaldet reklamationsbehandling er så dårlige, at jeg ikke er i stand til at give en eneste stjerne. I øvrigt er der tale om parallelimporterede telefoner.... Et faktum der ikke fremgår af Phoneshops hjemmeside.
Ingen info om manualsprog
Hurtig levering, men manglende information om at at telefonen ikke blev leveret med dansk manual trækker kraftigt ned. Hvor svært kan det være at give denne info?
Bestiller en N96 22/12 kl 1300 på nettet og 26 timer senere kommer den med post danmark på bopælen. Troede absolut ikke den kom inden jul. Det er god service!. Alt var som det skulle være, kan ikke sætte en eneste finger på dem...
Jeg anbefaler dem helt klart og så er de jo også en af DK's billigeste
Har købt 2 telefoner
og har intet at udsætte på denne virksomhed overhovedet. Alt blev leveret til tiden og varen var som lovet.
Ikke informeret om parallelimport
Købte en Nokia E51 i butikken i Frederiksberg Centret for et år siden under forudsætning af dansk sprog i telefonen. Her et år efter har jeg via Nokia Software Updater opdateret firmware og dansk sprog er væk. Det viser sig at være en tysk importeret telefon. Jeg har klaget til butikken, der insisterer på at det skulle jeg have læst på deres hjemmeside. Men jeg købte jo ikke telefonen via internettet ! Butikken har så tilbudt at lægge software med dansk sprog ind igen pga garantien, men jeg vil jo aldrig kunne opdatere firmware igen.
Efter lang tids research fandt jeg en vejledning til at debrande telefonen til en dansk telefon, så nu er problemet løst for altid. Men ikke med forretningens hjælp. Pas på når du handler her.
Jeg har bestilt et produkt men intet fået leveret, men pengene er trukket.
Efter jeg har bestilt et produkt, og pengene er trukket, og de intet har leveret, føler jeg mig grundigt taget ved næsen. Har prøvet at kontakte dem via deres hjemmeside(en mail som man ikke selv får en kopi af) med en mail, og ringet på deres kontakt nr. så leger de stadig ingen hjemme. Et svar og en medarbejder som ville besvare ens forespørgsel, ville være på sin plads, men de forholder sig tavse. Hvordan mand kan drive forretning, uden at være forpligtet til, at svare på kunders henvendelse, står mig i det uvisse. Jeg kan ikke anbefale, at andre køber produkter via deres hjemmeside, når deres support består i at lege ingen hjemme, og alle kontakt muligheder, ikke kan registreres, så evt. reklamation kan dokumenteres.
Elendig service
Jeg købt en tlf, SE S500i, til min kone i fødselsdagsgave i midten af september. Godt 14 dage efter går skærmen i stykker, og jeg forsøgte derfor at få i dem i butikken både via deres kontaktformular på hjemmesiden og via tlf. Endeligt lykkedes det mig at få fat i dem i sidste uge, godt en måned efter fejlen var opstået.
Her fik jeg besked på at jeg bare skulle sende den ind, troede egentligt jeg kunne få den ombyttet da der ikke var gået længere tid, men efter en snak med Forbrugerstyrelsen blev jeg informeret om, at det kunne jeg ikke kræve, men at jeg selvfølgelig skulle holdes omkostningsfri mht. forsendelse.
Jeg fik så fat i dem igen i dag, og bad om en pakkeseddel, hvilket de nægtede. Jeg tog derpå fat i Forbrugerstyrelsen igen, jeg kunne jo have misforstået noget, men nej, den var god nok. Jeg tog så fat i Phoneshop igen, som sjovt nok i dag, var hurtige til at tage telefonen, heldigvis.
De forsatte med at nægte at betale porto, da de konstant henviste til en 14-dages regel, som de nok enten forveksler med fortrydelsesretten, eller prøver at forvirre kunderne med, så man til sidst bare accepterer. Jeg syntes kvinden i tlf. var rimeligt provokerende, og virkede faktisk uvidende og bad om en der havde forstand på det. Det er jo heller ikke fair hvis personen ikke ved ret meget om det, at man bliver sur på dem trods alt :) Det ville hun dog ikke, så jeg smed røret på.
Jeg tog fat i Forbrugerstyrelsen igen, og fik igen samme besked, så ringede tilbage til Phoneshop. Her fik jeg fat i en mand (kan jo diskuteres om man kan kalde ham det, der var i hvert fald ikke meget mand over hans opførsel), som i den grad var arrogant til min forespørgsel. Jeg sagde til ham, om det virkeligt kunne passe, at jeg skulle hive fat i Forbrugerstyrelsen for at få den pakkeseddel, og han sagde at det kunne jeg jo bare gøre.
Jeg sagde til ham, at jeg ikke kunne forstå problemet, det "koster jo ingenting" som jeg sagde. Hertil svarede han "hvis ikke det koster noget, hvorfor sender du den så ikke bare?". Som jeg så modsvarede så er det jo ikke nødvendigvis alt der skal tages bogstaveligt og at de 50 kr det koster ca.), er træls for forbrugeren men ingenting for et firma som dem. Så begyndte han på alt muligt med "så skal du have styr på dine argumenter", dybt latterligt.
Jeg bad om hans navn som referencer, og fik hans fornavn, som jeg skulle have stavet, da det ikke var dansk. Jeg bad så om hans efternavn, og så ævlede han løs om "at det jo ikke var dansk som Petersen, Hansen osv"... Jeg sagde til ham at han bare skulle stave det for mig. Det blev han så sur over, at han svarede med "du er jo ikke politiet så du kan ikke forhøre mig sådan, og nu gider jeg ikke snakke med dig mere, og nu ligger jeg på". Jeg nåede heldigvis at ligge på først :)
Så hold jer fra dem. Det er muligt de er hurtige til at sende varen, men elendig service at de ikke vil overholde købeloven.
Forstår ikke hvordan dig der skulle af med 120 kr for at få repareret en tlf der ikke var gået i stykker "med din hjælp", kan være tilfreds... Det er jo det de lever af...
God købsoplevelse
Jeg bestilte et Nokia batteri og fik straks ordrebekræftelse. Dagen efter var der email med PostDanmark Track&Trace for varen og 3. dag havde jeg varen. Ingen problemer og nem købsproces hele vejen igennem.
Har ikke prøvet at få support derfra.