PhoneLife Anmeldelser

10.569
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

2 stjerner for hurtig levering, men 1 stjerne for produkt. Bestilte et full-fit-privacy-hardet-glas-skarmbeskytter-xiaomi-12-pro Dette er solgt som privacy glas, men der er intet privacy i det g... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Trods de dårlige anmeldelser om lang leveringstid fra Phonelife, tog jeg chancen og bestilte en urrem. Allerede samme dag fik jeg besked fra PostNord om, at pakken var på vej – det var en del bedre se... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestilte cover den 4. marts, kontaktede firmaet efter 10 dage og ingen vare. Pengene var trukket. Skrev frem og tilbage med firmaet mange gange, sidst idag. Stadigvæk ingen penge retur. Kundeservice... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med mobiltilbehør

Skrevet af virksomheden

PhoneLife har alla skal, fodral, armband, hörlurar, laddare & andra tillbehör för din mobila enhet. Vi erbjuder alltid fri frakt & snabb leverans. Köp tryggt & enkelt online idag!

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

11 t anmeldelser

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(10.569)

388 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Dårlig kundeservice

TL;DR
Til trods for fejl fra leveringspartner, har jeg skullet klage talløse gange for at nå en acceptabel løsning. PhoneLife nægter stadig at betale returporto.

Betalte ekstra for prioriteret ekspedering. Pakken bliver sendt til tiden, men leveringspartneren (Budbee) er meget forsinket (over en uge). Da jeg skal på længere udlandsophold kan jeg ikke nå at modtage pakken og jeg kontakter PhoneLife. PhoneLife oplyser mig om at pakken automatisk vil blive returneret til dem fra pakkeboksen.

En uge efter bliver jeg oplyst om at pakken er leveret på min hjemmeadresse. Jeg kontakter derfor PhoneLife igen, der oplyser mig om, at pakke skal returneres før jeg kommer hjem hvis jeg vil have mine penge tilbage. De vil desuden ikke betale returportoen. Jeg klager over begge dele hvorefter de accepterer at modtage pakken retur senere end normalt.

Jeg har nu sendt pakken retur. PhoneLife har returneret det beløb jeg betalte for prioriteret ekspedering, men de nægter stadig at betale for returporten. Jeg afventer stadig returnering af købebeløbet.

29. november 2023

Hej Mathilde,

Tack för ditt omdöme! Vi är hemskt ledsna att höra att du är besviken. Märkligt att paketet levererades hem till dig, trots att du valt leverans till en paketbox. Då leveransen sker av Budbee har vi dessvärre inte tillgång till all leveransinformation. Vi tar självklart detta vidare till Budbee. Vi har nu kontaktat dig på vår kundsupport igen, och hoppas på en bra lösning med detta.

Super god kundeservice

Super god kundeservice, fik bestilt en ting i min ordre i den forkerte mobil model, skrev hurtigt en besked til kundeservice, som informerede mig om, at jeg havde taget fejl af flere ting, og at de ville ændre det hele så det passede til min nye mobil.
Varerne kom indenfor 3 hverdage.
Kundeservice var lyn hurtige til og besvare min henvendelse og med stor imødekommenhed.
Handler alle mine vare til mobil igennem Phonelife, priserne er fair og ofte billigere end en dansk webshop.

16. november 2023

Top service!

Bestilte 3 ting og de kom, som foreskrevet inden for tidsrammen. Produkterne er tip top, men en beskyttelsesfilm passede ikke og jeg skrev en reklamation. Efter de også lige fik et billede, så de kunne se den ikke passede - lavede de en tilbagebetaling asap. Så alt i alt super duper også på servicen! Absolut i orden!

8. november 2023

Fub firma

Har nu modtaget 2 produkter et der ikke virker og et der i stykker.

5. november 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Skipper, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att varorna inte fungerar som dem ska, så ska det såklart inte vara. Hemskt ledsen för det! Vänligen kontakta våran kundtjänst så hjälper vi dig vidare. Hälsningar PhoneLife

Ingen kontakt + ubrugeligt Produkt

Kundeservice ikke eksisterende og et ubrugeligt Produkt
Har købt et klap etui, cover til min telefon
Når telefon er i coveret kan det ikke lukkes, telefonen fylder for meget og kommer jeg også betalingskort i, står den helt åben, og kortene kan ikke komme ud igen uden brug af værktøj
De har ikke kontrolleret funktionaliteten - at coveret fungerer inden de sælger det
ordrenummer 1951112

1. november 2023

Hej Gerhard,

Tack för ditt omdöme! Hemskt ledsen att höra att du upplever problem med produkten, det låter inte alls rätt! Vi har besvarat ditt ärende hos vår kundtjänst, vad märkligt att du inte verkar ha fått vårt svar. Du får jättegärna kontakta oss på support.dk@phonelife.com, så hjälper vi dig vidare med en reklamation.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Har bestilt d 24/10 med express brev og…

Har bestilt d 24/10 med express brev og har ikke set nogen vare endnu express mener jeg betyder hurtig

24. oktober 2023

Hej Astrid,

Tack för ditt omdöme! Prioriterad packning innebär att din beställning packas före alla andra, som angivet i kassan. Själva leveranstiden beror på Postnord, den kan vi tyvärr inte påverka. Kontakta oss gärna på support.dk@phonelife.com, så hjälper vi dig snabbt vidare i ärendet.

Svindel

ordrenummer 1927732
Jeg bestilte igår søndag d. 1 oktober en Otterbox Exo Edge Apple case 41mm. Lige da jeg havde betalt, stod der, at der ville blive sendt en ordrebekræftigelse. Jeg modtog intet! Jeg valgte derefter at skrive til support dk @ phonelife .dk for at afmelde ordren. Da jeg havde ombestemt mig og ikke følte mig tryg ved deres håndtering af sagen, og få tilbagebetalt mine penge. Her til morgen svarede de at ordren var behandlet og de ikke kunne tilbagebetale pengene men at jeg var velkommen til at sende varen retur når jeg engang modtog varen.
Dette er simpelthen løgn. Phonelife har intet foretaget sig andet end at modtage mine penge. ikke engang en ordrebekræftigelse har de magtet at sende!

Ordren blev hurtig afmeldt igår. Betal pengene tilbage.

1. oktober 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej igen Jan, tack för ditt omdöme! Hemskt ledsen att du känner så, vi gör vårt bästa för att hinna ändra eller stoppa beställningar men det är tyvärr inte alltid möjligt. Märkligt däremot att du inte mottagit någon orderbekräftelse, återkom gärna i din mailtråd så ska vi fixa det! Hälsningar PhoneLife

Har bestilt et covers for 8 dage siden

Har bestilt et covers for 8 dage siden. Det er ikke kommet endnu.
De sendte faktura allerede dagen efter med ordene, at varen er sendt. Men har ikke modtaget. Måske de skulle sætte tracking på, så man kan se hvorhenne varen er. Det er så nemt at give post nord skylden.
Kan se det er et stort problem for det her firma.

28. september 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hi, thanks for your review! How strange that your order has not been delivered yet. Please contact our customer service and we will help you further. Best Regards Phonelife

Jeg bestilte 2 x Cover

Jeg bestilte 2 x Cover d. 23/8-2023 men har intet set eller hørt fra firmaet andet en man har trukket pengene fra min konte...

Jeg har 3 gange rykket for min bestilling men har dd. intet hørt fra firmaet...

Det er plat og svindel det her !!!!

12. september 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Flemming, tack för ditt omdöme! Ledsen för det, vänligen kontakta våran kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare. Hälsningar PhoneLife

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Der er gået 2 uger og har stadig ikke…

Der er gået 2 uger og har stadig ikke fået mine varer hjem? Alle beskederne de sender er på svensk og derfor heller ikke meget nytte.
Ordrenummer - 1858676

31. august 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att du inte har mottagit din beställning än, vi ber om ursäkt för det. Testa gärna att kontakta våran kundtjänst igen, så ska vi kika på vad som har gått fel. Hälsningar Phonelife.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har også købt en telefon holder der…

Har også købt en telefon holder der aldrig kom.
Selv efter de sendte med postnord.
Måske der er noget med telefonholdere?
Jeg er tilsyneladende ikke den eneste

6. juni 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Tonni, tack för ditt omdöme! Det låter inte alls bra, vänligen kontakta våran kundtjänst så ska vi hjälpa dig vidare!
Hälsningar PhoneLife

Fik aldrig min bare

Jeg har også købt en telefon holder til bil og jeg fik den aldrig. Jeg har skrivet flere gange til dem og har fået flere svar, men min bare er ikke kommet endnu fra halv anden måneds.
Jeg køber aldrig mere hos Phonelife…

13. maj 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Carols, tack för ditt omdöme! Vad märkligt att du inte har fått din beställning, det låter inte rätt. Vi ber verkligen om ursäkt för det. Du får gärna kontakta oss igen på support.dk@phonelife.com så ska vi självklart hjälpa dig vidare med detta. Hälsningar Phonelife.

Bestilte en mobiltelefon holder

Bestilte en mobiltelefon holder, den skulle blive leveret efter 1-3 dage. Beløbet blev trukket med det samme. I morgen er det 14 dage siden, og pakken er stadig ikke dukket op. Har skrevet til Phonelife support 2 gange, men de svarer ikke på mine mails, selvom de skriver at de svarer efter højst 24 timer. Man kan selvfølgelig ikke ringe til dem. Rigtig dårlig oplevelse, sidste gang jeg handler hos dem!!!

Tilføjelse den 21/4 2023
Phonelife har nu svaret på dette indlæg, men jeg kan desværre sige, at jeg IKKE har modtaget den mail som Phonelife påstår de har sendt, og jeg har selvfølgelig tjekket mit Spamfilter.
Når Phonelife nu har valgt IKKE at sende varen hvad så med at returnere mine penge!!?!!

19. april 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Bjarne, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att du inte har fått hem din beställning ännu, så ska det ju såklart inte vara. Vad märkligt att du inte har mottagit vårat svar till dig, har du dubbelkollat så att det inte har hamnat något i din skräppost? Vi har nu testat att skicka ett nytt mail till dig angående detta. Vi vill självklart hjälpa dig vidare med detta, jag ber återigen om ursäkt för allt som du upplever. Hälsningar Phonelife.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan ikke få faktura for mit køb…

Jeg har bedt om at få en faktura for købet, PhoneLife siger at det skal jeg få fra KLARNA men de har ikke registreret noget køb fra mig og kan ikke give mig en faktura?. Phonelife har sendt mig en følgeseddel men det er ikke en faktura! Ordrenummer: 647323

31. marts 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Henrik, tack för ditt omdöme! Vad märkligt, det låter inte rätt. Vi har tyvärr inte tillgång till av säkerhetsskäl till dina betalningsuppgifter. Jag skulle rekommendera dig att kontakta Klarna direkt för att kunna få fullständig information om din betalning för ditt köp hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss på våran kundtjänst på support.dk@phonelife.com om du behöver vidare hjälp med detta. Hälsningar Phonelife.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Firmaet lover levering med Postnord…

Firmaet lover levering med Postnord indenfor 3-7 dage.
Dette sker ikke.
Når jeg læser de mange anmeldelser kan de undre at Trustpilot giver 4,5 stjerner.
Dette nedbryder troværdigheden til TrustPilot

17. marts 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej, tack för ditt omdöme! Jag ber om ursäkt om ditt paket inte dök upp inom den beräknade leveranstiden. Tyvärr så kan vi inte påverka leveranstiderna på paketen efter att det har skickats från oss, då är det upp till Postnord att leverera paketen i tid, och det fungerar dessvärre inte alltid felfritt. Vi ber verkligen om ursäkt för detta. Om du fortfarande inte har mottagit ditt paket så får du självklart kontakta oss på support.dk@phonelife.com så att vi kan hjälpa dig vidare med detta. Hälsningar PhoneLife.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Efter flere klager fik jeg langt om…

Efter flere klager fik jeg langt om længe mit cover.

13. marts 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Bettina, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att höra att det var problem med leveransen. Tyvärr så fungerar inte alltid leveranserna helt felfritt, jag ber verkligen om ursäkt för detta. Hälsningar Phonelife.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De sælger varer der ikke svarer til beskrivelsen!

Jeg har købt airpods plugs, som ikke kan bruges til airpods. Jeg har kontaktet dem herom, og de anerkender at de har solgt varer, der ikke kan bruges på airpods, selvom de er reklameret sådan. De vil dog ikke refundere pengene. Handel ikke med dem!

8. marts 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att du upplever detta, jag ber om ursäkt för detta. Det låter inte rätt, vänligen kontakta oss på support.dk@phonelife.com så hjälper vi dig gärna med detta. Hälsningar Phonelife.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg købte et cover til min telefon.

Jeg købte et cover til min telefon.
De har selvfølgelig trukket pengene, men jeg har aldrig modtaget min vare, og når jeg kontakter dem svarer de med alverdens dumme spørgsmål om jeg har skrevet rigtig navn på døren.

KØB INTET HOS DEM.

DER KAN MAN SE, DE SVARER DUMT RETUR

25. februar 2023

Besvarelse fra PhoneLife

Hej Lars, tack för ditt omdöme! Vad tråkigt att höra att det var problem med leveransen av beställningen, jag ber om ursäkt för det. Vänligen testa att kontakta våran kundtjänst igen, så att vi kan hjälpa dig vidare med detta. Jag ber återigen om ursäkt för detta. Hälsningar Phonelife.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.