2 stjerner for hurtig levering, men 1 stjerne for produkt. Bestilte et full-fit-privacy-hardet-glas-skarmbeskytter-xiaomi-12-pro Dette er solgt som privacy glas, men der er intet privacy i det g... Se mere
Bestilte cover den 4. marts, kontaktede firmaet efter 10 dage og ingen vare. Pengene var trukket. Skrev frem og tilbage med firmaet mange gange, sidst idag. Stadigvæk ingen penge retur. Kundeservice... Se mere
Bestilte 3 ting og de kom, som foreskrevet inden for tidsrammen. Produkterne er tip top, men en beskyttelsesfilm passede ikke og jeg skrev en reklamation. Efter de også lige fik et billede, så de kunn... Se mere
PhoneLife har alla skal, fodral, armband, hörlurar, laddare & andra tillbehör för din mobila enhet. Vi erbjuder alltid fri frakt & snabb leverans. Köp tryggt & enkelt online idag!
Bergkällavägen 34, 19279, Sollentuna, Sverige
Svarer typisk inden for 24 timer
hold jer væk , de tager jeres penge og vil ikke give dem tilbage, de sige det er post nord skyld, at de ikke sender pakker ud.

Besvarelse fra PhoneLife
Varen er ikke blevet leveret selvom vi er et godt stykke over forventet leveringstid. Ingen muligheder for at kontakte nogen form for support - kun den mest uduelige AI chatbot jeg nogensinde har oplevet.
Det er direkte komisk at henvise til supporten, når den består af en uduelig AI-bot, der ikke kan hjælpe med noget som helst

Besvarelse fra PhoneLife
Det gik ellers lige så godt. Efter en uge blev pakken sendt og jeg kunne følge den, men men men så nemt skulle det ikke være. Skrev til instabox, og retursvar var at phonelife skulle refunderer eller sende ny pakke, men ak ja, stadig intet.
Og svaret de svarer tilbage.... kontakt os i kundeservice, hvad tror i jeg har gjort. Et godt råd til jer, brug ikke instabox mere

Besvarelse fra PhoneLife
bestilte en telefoncover den 29 12 2025 idag den10 01 2026 har jeg intet hørt. når jeg skriver til dem er det en robot der svarer.
den giver det samme svar uanset hvad der spørges om

Besvarelse fra PhoneLife
Jeg bestilte et cover for 3 uger siden, men modtog aldrig noget. Man kan få lov at chatte med en bot, men den gentager blot sig selv.
Ingen voksne tilstede, desværre.
Men de giver nok bare brevafdelingen i Postnord skylden, som i øvrigt heller ikke findes mere..
-----dagen efter----:
Meget pudsigt man så får et robotsvar, som igen fortæller man skal blot skal henvende sig til robotten på hjemmesiden, som igen igen igen giver samme standardsvar.
Det er som at slå i en dyne!

Besvarelse fra PhoneLife
Jeg venter stadig på min pakke. 1,5 uge siden jeg bestilte. Intet nyt men pengene er trukket 1.dec. Her køber jeg aldrig mere. Jeg aner jo ikke hvornår jeg modtager pakken. Eller om den overhovedet kommer.

Besvarelse fra PhoneLife
Har endnu ikke modtaget mit produkt på trods for lovet leveringstid ved køb, track and trace siger at det endnu ikke er afsendt fra forhandler, forhandler siger at de har på deres track and track, Kan bestemt ikke anbefales.....Svar på repons:Jeres chatbot hjælper ikke og i er ikke til at komme i kontakt med...

Besvarelse fra PhoneLife
Trods de dårlige anmeldelser om lang leveringstid fra Phonelife, tog jeg chancen og bestilte en urrem. Allerede samme dag fik jeg besked fra PostNord om, at pakken var på vej – det var en del bedre service, end jeg havde regnet med. Tak for det! Jeg er super tilfreds med både forsendelsen og urremmen.
Se min tidligere anmeldelse fra i går.
Før de vil godtage min retur bliver de ved at skrive jeg skal sende dokumentation for at coveret ikke passer, før de vil tage det retur. I deres handelsbetingelser står der INTET om at man skal sende dokumentation men at man som alle andre steder kan benytte sin returret. Denne er nu ved at være overskredet og det er vel deres formål. Disse forretningsmetoder er dybt ulovlige iht forbruger loven. Og stadig vil de ikke oplyse deres mail og tlf nummer så jeg kan returnere som pakke? Dette er også virkelig mistænksomt. Nu vil jeg gå videre med sagen såfremt de ikke i dag beklager og fremsender mig en returlabel som undskyldning for alt dette
Jeg ved snart ikke hvor mange mauls og tid der nu er brugt på dette mellem mig og deres kundeservice.

Besvarelse fra PhoneLife
Fin kvalitet, men skal man returnere eller ombytte er det ikke nogen retur label eller QR kode og porto fra Danmark med PostNord koster 250 og GLS 150 (for et brev på 106 g, altså bare en urrem)med tracking så det skal være en rigtig dyr vare før det kan betale sig at returnere desværre er man nødt til at beholde noget der er uønsket, kommer ikke til at handle der igen
Jeg kan ikke få lov til at svare på jeres kommentar, men jeg har kontaktet jer to gange og jeg får en standard hvor der står at jeg kan sende det retur på almindelig vilkår og det er jo præcis det jeg skriver oven over at det er en dårlig Løsning for mig for det koster mere end produktet så ingen hjælper at hente der desværre! Jeg holder ved min kritik!

Besvarelse fra PhoneLife
Positiv oplevelse da varen blev leveret den 5. Hverdag .Pengene blev først trukket den dag varen blev leveret og den lever op til mine forventninger.👍
Jeg har modtaget mit cover men det er ikke læder
Jeg er rasende. Jeg bestilte to armbånd og to panserglas til mit Apple Watch. Armbåndene kom – woohoo, tillykke med at I formår at sende HALVDELEN af en ordre. Panserglassene? Forsvundet ud i ingenting. Senere får jeg en standardmail om, at de ikke er på lager, og at jeg vil få en tilbagebetaling. Fair nok, tænkte jeg… Men den har jeg ALDRIG set!
Jeg har kontaktet deres “kundeservice” (hvis man overhovedet kan kalde det dét) flere gange. Det er som at skrive til en mur. Enten får man ligegyldige, automatiserede svar, eller også bliver man fuldstændig ignoreret. Det er tydeligt, at ingen læser hvad man skriver, og ingen tager ansvar. Det virker ærligt talt som om de håber, man giver op, så de kan beholde ens penge. Det er direkte usmageligt!
Phonelife fremstår som en komplet useriøs, inkompetent og ligeglad virksomhed, der ikke har styr på deres lager, ikke leverer det man bestiller, og som nægter at følge op, når de selv fuc*** op. Jeg har ALDRIG før følt mig så bondefanget af en webshop.
Hold jer LANGT væk fra den her side. De fortjener ikke kundernes penge, opmærksomhed eller tillid. Det her er ikke bare dårlig service – det er tæt på bedrageri. Sidste gang jeg nogensinde handler hos Phonelife. Aldrig igen.

Besvarelse fra PhoneLife
bestille med express levering med en forventet leveringstid 2-4 hverdage har i dag tirsdag d. 22 endnu ikke modtaget varen.

Besvarelse fra PhoneLife
Jeg bestilte 2 Mobil cover til min nye telefon. Jeg er bange for at jeg har spildt pengene. pengene er trukket på kontoen men varen er ikke modtaget .handel et andet sted det er min anbefaling

Besvarelse fra PhoneLife
Har ikke fået min vare, tror det er fup og svindel.I skriver at jeg skal kontakte kundeservice, jeg har skrevet mange gange, men der sker intet. Så det bekræfter min tro at i er ude på at snyde kunder.

Besvarelse fra PhoneLife
Dårlig service grundet begrænsede kommunikationsmuligheder.
Jeg ønskede at ophæve min ordre. Der var ikke andre kommunikationsmuligheder end en kontaktformular...og en chatfunktion med yderst begrænsede svarmuligheder. Men der var da mulighed for at ophæve ordren, hvilket chatten bekræftede. For en sikkerheds skyld udbad jeg mig bekræftelse af ophævelsen pr. mail via kontaktformularen.
Svaret var da sandelig en bekræftelse pr. mail .......på at ordren nu var pakket og afsendt.
Nu frygter jeg så en masse ventetid på at få mine penge tilbage, da forsendelsen muligvis så først skal effektures og derpå retur igen. Hvorefter de nok forventer at jeg sikkert alligevel skal betale fragten. Måske bliver den afleveret i min postkasse, hvorpå jeg skal have have besvær med selv at sende den tilbage og derpå betale yderligere fragt.
Man begynder at forstå det 'smarte' for virksomhederne ved at lade al kundekontakt ske via AI - men som kunde er man hjælpeløs grundet den meget begrænsede svarmulighed. Bare alle disse noreply mails er som at hamre forgæves på en mur.
**** OPDATERING *****
Efter at have modtaget et svar her, der ikke er andet end ord men ingen løsninger, så er der bare at tilføje at Phonelife kun har forværret min oplevelse - på alle nævnte punkter.

Dårlig kundeservice.
Bestilte en ny rem til mit Garmin ur d. 14/6, pengen blev hurtigt trukket. Men jeg har stadig ikke set noget til min urrem. Har fået bekræftelse på at det er sendt d. 15/6. Har skrevet til chat robot, hvilke er den eneste måde man kan kommunikere på. Og der er stadig ikke kommet noget i min postkasse.

Besvarelse fra PhoneLife
Har desværre ikke modtaget min vare, nu er der gået dobbelt så lang tid

Besvarelse fra PhoneLife
God pris, kvalitet og fint emballeret forsendelse.
God sommer til jer alle 😉