Handler altid kattegrus, hvor der er altid er tilbud når man køber flere. Leveringen er altid pålidelig og hurtig. Handlede faktisk samme kattegrus et andet sted som var lidt billigere, men måtte ve... Se mere
Føler mig lidt snydt, eller rettere min hund gør. Bestilte 4x100 munchy tyggepinde. Iflg. Reklamen skulle der være 820 g, i hver. Men var gennemsnitlig kun ca. 651g. En original munchy vejer godt... Se mere
Hurtig levering, har altid bestilt akvarieplanter igennem onlineshoppen. Som derefter er blevet store og levet i mange år. Men denne gang er 2 ud af 4 allerede gået til/døde. Hvilket aldrig er sket fø... Se mere
En meget glad kunde Altid levering til tiden. Fik desværre leveret nogle varer hvor kattemaden var ødelagt og dermed lå over det meste af de andre varer. Super service - sendte billeder og dage... Se mere
Skandinaviens største webshop med foder og tilbehør til kæledyr. Vi tilbyder varer til markedets absolut laveste priser og leverer dem direkte hjem til dig. Petworld findes i dag i 4 nordiske lande; Danmark, Norge, Sverige og Finland.
Søren Nymarksvej 27, 8270, Højbjerg, Danmark
Har købt sand til mit akvarium ikke nok med de var billigt men fik også mine 25kg sand 2 dage efter dejligt søde

Besvarelse fra Petworld.dk
Nåede dårligt at bestille før sms tikkede ind at nu er mine varer kommet😍

Præcis levering 😊
Pakket tørt og godt.
Jeg handler helt sikkert der igen 😊

Besvarelse fra Petworld.dk
God service. Vores levering var forsinket og fik direkte besked her om, super god service så man er klar over hvor ens pakke er.

Besvarelse fra Petworld.dk
Jeg bestiller kun hundefoder hos Petworld. Priserne er rimelige og betjeningen på hjemmesiden er god og lige til. Og allerbedst..: Varene kommer LYN hurtigt uden problemer..

Hej alle sammen
Jeg købte et akvastabil fusion akavrieskab til 720 liters på deres hjemme siden
Jeg fik pakken hjem og alt var godt og da jeg så åbner og få kigget tingene igennem ser jeg at nogle at de store plader har maling skader
Jeg er selvfølgelig ærgerligt over det og tager billede af skaderne og få sendt ind til petwolrd
Dagen efter ringer jeg til kundeservice for st sikre mig de hwr modtaget min mail og der har de og den vil blive besvare
( havde skrevet at der var skader og jeg enten ville have nye plader ellers nogle penge tilbage)
Dagen efter modtager jeg en mail fra petwolrd hvor at de skriver at de gerne vil give mig noget tilbage og er selvfølgelig ked af min varer var skadet
Jeg vil bare sige alt i alt så har jeg haft en rigtig god oplevelse med petwolrd og den behandling eg hsr fået af dem hsr været super god og de har holdt hvad de hsr skrevet så jeg vil meget gerne anbefale dem også selv jeg desværre fik en ting som var skadet

Besvarelse fra Petworld.dk
Synes der manglede lidt info. Fx at pakningen med moskugler ikke må åbnes.

Besvarelse fra Petworld.dk
Hermed en meget dårlig anmeldelse af Petworld og flexlevering med Bring. Kan overhovedet ikke anbefale, at man købe noget med denne flexlevering fra Bring, hvor man hvis man handler med Petworld acceptere vilkårene med flexlevering, som er levering til hoveddøren. Man kan dog tilføje, at varerne må stilles et andet sted, men den information får Bring ikke eller også vil de ikke læse den. Så ankommer din pakke en regnvåd dag, acceptere du også med flexlevering, at dine vare kan blive gennemblødt af regn.
Jeg er færdig med at handle i Petworld, så længe at de benytter Bring og man kan ikke vælge andre til at levere pakker.
Jeg kan iøvrigt henvise til anmeldelser på Trustpilot om Bring og man kan bare tage de sidste par dage så behøver man ikke læse flere anmeldelser.
Som svar til Petworld om jeres kommentar, kan jeg kun sige at det ikke er et nyt problem med, at man “bare” aflevere pakker ved hoveddøren. Det give en falsk tryghed, at man i kommentar kan skrive at pakken skal stilles et andet sted, når det ikke bliver praktiseret. Og det næste er, at det er Petworld, der bruger og har valgt Bring til pakkeudbringning, det har man som kunde ingen indflydelse på og det er heller ikke muligt, at vælge en anden pakkeleverandør og så længe det IKKE er muligt, har Petworld også et ansvar og i ved at der er problemer med at stille pakkerne der, hvor kunden ønsker det og det har i ikke ændret på. Man får bare det samme svar hver eneste gang, det er den samme plade der ligges på, at det er beklageligt osv. Det er selvfølgelig også ude af jeres hænder, når der er flexlevering, det er “kun” kunderne, som får problemet…