Pers VVS Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 49 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma, og folk er yderst tilfredse med den professionelle hjælp. Kunderne fremhæver gentagne gange, at montørerne altid kommer til tiden, er utrolig venlige og udfører alt arbejde med stor grundighed. Mange forbrugere nævner desuden, at servicen både på telefonen og ved besøg på adressen er hurtig og præcis. Anmelderne oplever generelt, at der bliver lyttet til spørgsmål, og at der gives gode, ærlige svar undervejs i forløbet. Nogle anmeldere var ikke glade for, at enkelte opgaver stødte på uforudsete udfordringer uden succes, eller at tidsforbruget for større installationer og visse aftaler blev markant længere end først estimeret.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og fremhæver en professionel og grundig udførelse.... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med staff og fremhæver medarbejdernes høje faglighed og venlighed.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Oplysninger om dato og tid for udførsel af arbejdet sendt ud i god tid, dette overholdt, flink montør som forklarede, hvad der blev udført

Behagelig og professionel service. Vvs’er gik grundigt til værks og gik ikke før fejlen var udrettet. Meget tilfreds med oplevelsen, ville klart anbefale til andre.

Medarbejderen havde styr på, hvad han skulle lave. Han kunne huske, at han havde været hos mig tidligere, bl.a. i forbindelse med opsætning af mit jordvarmeanlæg, og så er han altid i godt humør.

Kommer til tiden - fortæller, hvad der bliver gjort og viser evt. elementer, som skiftes. Meget rolig og efterlader området pænt og rent. Altid en fornøjelse at have besøg af firmaet.

1. VVS-installatør

Per's VVS - Vi er der altid! Hos Per's VVS er vi stolte af at levere professionel VVS-service til både private og erhvervskunder. Med mange års erfaring i branchen sikrer vi, at alle opgaver udføres med høj kvalitet og ordentlighed.

Svarer typisk inden for 1 uge

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

På ingen måde i orden virksomhed...😡

Kan på ingen måde anbefale dette firma udskifter delle på anlæg som på ingen måde bør skiftes..🤬
Dårlig kundeservice og rådgivning..
Opfinder selv arbejde til ufattelig priser..😡

12. august 2024

Hej Sofus og Sophie.
I får samme svar på begge anmeldelser, da de handler om den samme sag.

Vi har talt med OK og fået oplyst, at I allerede har været i dialog med dem. Samtidig skal vi gøre opmærksom på at jeres kundeforhold er overfor dem og ikke Per’s VVS. Vi er blot underleverandører til dem, og I har accepteret OK’s vilkår. Vi vedhæfter her det svar som OK allerede har givet til jer.

—--

Efter fabrikantens forskrifter kan det forventes, at der udskiftes sliddele ved service eftersyn.

Over tid kan tændelektroder blive tilsmudsede eller slidte, hvilket kan forringe deres effektivitet. Det er derfor vigtigt at inspicere og udskifte dem regelmæssigt for at sikre optimal ydeevne af motoren eller fyringsanlægget.

Jeg kan se, at du ved tidligere service eftersyn også har fået udskiftet sliddele.

Jeg henviser til vores servicebetingelser pkt. 6, hvor det fremgår, at det kan forventes at sliddele bliver udskiftet.

Teamleder, Kundeservice - OK

Ud med gamle radiatorer og ind med nogle nye

Vi fik skiftet flere gamle radiatorer og sat nogle nye op med dertil hørende rørarb. Alle paneler i stue-etage. Alt rørarb. til panelerne i kælderen. Arb. blev udført på 2,5 dag. Bum. Færdig. Flot.

Henrik og Anne
Roskilde

6. marts 2024

Besvarelse fra Pers VVS

Kære Henrik og Anne. Det er jeg så glad for at høre. Jeg tager jeres fine anmeldelse med på vores næste morgenmøde, for den skal gutterne have ros for. Af hjertet tak og dejlig weekend til jer.

Andelsboligforeningen har fået…

Andelsboligforeningen har fået installeret en del nye gasfyr, af mærket Viessmann . Pers vvs har været super gode , meget fin service, ud over hvad man kan forvente . Installeringen gik hurtig.
Medarbejderne var meget flinke og en meget imødekommende service.
Kort og godt en rigtig god oplevelse

11. juni 2024

Besvarelse fra Pers VVS

Hej Arne. Sådan en hilsen her bliver jeg meget glad og stolt over, for det er jo svendenes fortjeneste. Jeg hilser dem fra dig og siger tak for ordene. Nyd din weekend - Per

LUFT/VAND VARMEPUMPE.

Gik fra gas til luft/vand varmekilde, super flinke og dygtige håndværkere , 👍 og endda nogen der kunne finde ud af og rydde op efter sig efter endt dags arbejde, 💪det sender et godt signal til kunden, der er desværre langt imellem sådanne nogen, som tømrer selv ser jeg rigtig tit at folk har svært ved at rydde op efter sig,
Også var det mega fedt at det var peer selv der kom ud og så på opgaven, 👍 6 ⭐ fra tømreren er tilfreds,

2. februar 2024

Besvarelse fra Pers VVS

Hej Joppe. Ros fra en anden håndværker tæller lige en ekstra gang. Tusind tak, og særligt det med god skik omkring oprydning er vi enige om, at det er vigtigt at prioritere. Du må have en dejlig weekend og jeg videregiver din ros til svendene. Venligst Per :)

Super godt samarbejde omkring løsning…

Super godt samarbejde omkring løsning og placering af luft til vand-varmepumpe. Flot udført smedearbejde. God kundeservice. Anlægget kører upåklageligt og har indtil videre givet os en flot besparelse i opvarmningen af vores hus.

10. oktober 2023

Hurtig og effektiv hjælp og god service

Vi skrev søndag aften og bad om hjælp til en række mindre VVS-problemer, som vi beskrev i mail. Allerede mandag morgen fik vi en venlig opringning og besøg blev aftalt. Tirsdag formiddag kom en flink og effektiv mand, der klarede alle de beskrevne VVS-problemer. Super oplevelse!

6. februar 2024

Vi installeret nye fyr i december…

Vi installeret nye fyr i december sidste år, det var en god service hele vejen igennem .
Alle de aftaler der blev lavet er blevet overholdt og flinke folk både dem der satte fyret op og dem vi snakkede med i firmaet.
Pænt udført arbejde

14. december 2023

Manglende lukning ved skorsten

Da jeg fik sat mit gasfyr op i 2015, blev der ikke lukket helt til ved skorstenen. Jeg opdagede det kun i forbindelse med et besøg fra en byggesagkyndig. Han mente, at fejlen var sket i forbindelse med opsætningen. Jeg har bare været heldig, at der ikke er sket nogen skader.

Fejlen var ikke nævnt i tilstandsrapporten, da jeg overtog huset i 2012.

Jeg gjorde Pers VVS opmærksom på det, men de fralagde som ventet ansvaret.

Så hvis man vælger at få et gasfyr eller andet sat op af dem, så husk at tjek om der er lukket ordentlig omkring skorstenen.

13. september 2023

fik skiftet mit gamle wc fra år 1966

fik skiftet mit gamle wc fra år 1966
som stod i et hjørne på ca 15 cm beton
det tog over 2 timer og jeg fik det til det tilbud de havde givet
jeg er meget glade for mit nye wc
og det arbejde han lavede og en god pris
tak herfra
jan steen gøttche

14. juni 2023

Godt tilbud og godt udført

I modsætning som andre beboere på vor vej, som gerne ville have udskiftet deres olie- eller gasfyr til fjernvarme, som Fors ville lægge gratis ind til huset, sagde vi ikke straks ja, da vores hus blev opvarmet med el. Vores hus er oprindeligt bygget til elvarme. At få indlagt fjernvarme krævede derfor mange overvejelser. Tilbuddet fra Per’s med opfølgende besøg med konkrete anvisninger på udførelsen – rørene skulle lægges via loft – fik os til at acceptere netop dette tilbud.
Kasper og Nichlas fra Per’s VV har udført det aftalte arbejde. Begge har været en stor gevinst. Fagligt dygtige, arbejdet med nænsomhed i forhold til det eksisterende samt flinke til at lave små ændringer, hvis det var praktisk muligt. Konstant med oprydning efter endt arbejde. Kasper havde forstået, at min kone Bente led af som han sagde: ”rørskræk”, så alle rør blev skjult i paneler; både fra loftet og langs gulvet. Arbejdet blev færdiggjort inden for den aftalte tid. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat. Bente sagde, da arbejdet var færdigt: ”Jeg plejer ikke at savne de håndværkere, som har været i vores hus, men jeg vil faktisk savne Kasper og Nichlas lidt.” Bente og Preben Gondolf

16. juni 2023

Jeg fik godt nok næsten halveret min…

Jeg fik godt nok næsten halveret min regning, efter et tlf opkald, om at jeg syntes at det var en urimelig regning, jeg havde modtaget for 1 times arbejde.
Så Per var imødekommende👍

Men kan se på de negative anmeldelse, at lige nøjagtigt for høje regninger, er den røde tråd ift Pers VVS omdømme.
Så det er spørgsmålet om det er en : går den, så går den overfor os forbrugere??
Eller om markedet bare er sådan🤷‍♂️

Er selv tidligere murer og har før set den tilgang til kunder, med lidt højere priser, end det som er aftalt.

Min sag endte godt, efter en snak- men vær opmærksom på ikke at blive “flået”.

1. april 2023

Hold jer langt langt og jeg siger igen langt væk

Hold jer langt langt og jeg siger igen langt væk fra det her fusker firma jeg fik et overslag på en pris.. han ringet og kom 2 timer før tid afdelingen ligger 20 min fra mit hjem . Han sku tilslutte en opvaskemaskine og en vaskemaskine... Han var der 35 min max og skiftet en pakning og sat så opvaskemaskinen til uden og tilslut den til strøm kun vvs opgaven han tilsluttet vaskemaskinen på 5 min og kørte... Jeg har fået en regning på hele 2900? Han har været der 3 timer ifølge regning jeg har betalt for en service vogn? Som må være hans skruetrækker? Jeg nægter ihvertfald og betale 2800 når jeg har fået et tilbud på 800 han kom jo ikke med en ny opvasker den havde jeg i forvejen
Hold jer langt langt væk de får ikke en krone før de har forklaret det
Hej Henrik
Tak for henvendelsen.
Sådan en opgave laver vi på timepris som er 725,00 kr. inkl. moms
Derudover bliver der opkrævet et éngangsbeløb på 187,50 kr.

13. april 2023

Fra gas til varmepumpe

Pers VVS fik til opgave at udskifte mit gasfyr til varmepumpe.
Der er lavet et rigtigt godt og pænt stykke arbejde til den aftalte pris.

En lille smule mere kommunikation omkring hvornår de forskellige ting skete, ville ha været ønskeligt. Men alt er på plads og fungere som det skal.

Har kun positive ting at sige :)

27. marts 2023

Udskiftning af oliefyr til Vølund…

Udskiftning af oliefyr til Vølund varmepumpe.
Fik i efteråret 2021 tilbud på udskiftning af oliefyr til Vølund varme pumpe.
Der var naturligvis i de tider, leveringstid på de varer som jeg havde valgt.
I mellemtiden kom Daniel, og afmonterede oliefyret, og fik kørt tanke væk. Som Per´s VVS afmeldte for mig.
I Sept. 2022 kom den sidste del af leverancen fra producenten. og så gik det stærkt med montering af varmepumpen. Daniel fra Pers VVS har lavet et rigtigt flot stykke arbejde. og har ydet ekstra indsats, så mine ønsker til opstilling blet udført.
Med rigtig god dialog med Susan på kontoret, fik vi løst de udfordringer, som der opstod. og projektet kom i mål.
Flot arbejde af montøren Daniel.
Prisen ok. (Fair pris, alt taget i betragtning).
God kommunikation med Susan på kontoret.

Nu for vi at se, om produktet (Vølund Varmepumpe) lever op til mine forventninger, her i vinteren 2022-2023.
// Kenneth

17. september 2022

Kasper fra Pers VVS kom og hjalp da det…

Kasper fra Pers VVS kom og hjalp da det virkelig gjaldt!

Vi skulle slibe gulve, og midt i lakeringen opdager vi en utæt radiator.
Hvis ikke det blev fixet, ville lakeringen blive enten udsat eller ødelagt.
Kasper fra Pers VVS kom på så kort tid at man næsten ikke havde lagt røret på.
Super service, og hurtigt samt godt arbejde.

15. september 2022

Pers VVS har ydet et flot stykke…

Pers VVS har ydet et flot stykke arbejde ved vores udskiftning af gasfyr til varmepumpe.
Helt fra begyndelsen omkring rådgivning og spørgsmål er vi blevet rigtigt godt behandlet.
Og håndværkerne der fjernede det gamle fyr og monterede den nye varmepumpe var meget effektive og dygtige. Samtidig har de været rigtigt gode til at forklare og hjælpe til med at vi har fået en løsning der virker perfekt.
Helt igennem en meget behagelig oplevelse hvor overholdelse af aftalerne (både tid og pris) er holdt igennem hele processen.
Mange tak.

15. juni 2022