Jeg syntes det var en fantastisk oplevelse at handle hos Percille.dk 👍og dejlig personlig kundeservice ❤️❤️vil varmt anbefale Percille.dk🤩10 ⭐️ vil jeg give jer

Jeg købte dejlige øko-karklude i en tyk kvalitet og i skønne farver. De blevet leveret hurtigt, og der var en personlig hilsen, visitkort til forretningen, og lidt lækker the med i pakken. Så fint!!!... Se mere

Virkelig skøn hjemmeside/butik med mange søde og dejlige ting - til kundevenlige priser Købte fine hvide karklude fra solvang Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken Tak for det lill... Se mere

Percille.dk har ydet en helt fantastisk service. De hjalp mig med at skaffe en vare, som jeg længe havde haft svært ved at få fat i andre steder, og de gjorde det med stor imødekommenhed og engageme... Se mere

1. nr. 23 af de 142 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Du finder et stort udvalg i skønne voksduge. Herlige hængekøjer og hængestole. Økologiske karklude og viskestykker og personlig betjening

4,9

Gode produkter

Gode, økologiske, smukke produkter, hurtig levering og god, venlig betjening. Kan bestemt anbefales!

2. september 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Tusind tak, det gør mig rigtig glad😊

Virkelig fine mexicanske voksduge

Købte to fantastisk fine mexicanske voksduge og alt fungerede optimalt med at få fremsendt. Forskøn dit hjem, terrasse eller have med én af de mange flotte muligheder :)

19. juli 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Tusind tak. Farver kan virkelig gøre en forskel💚💜🧡

Sublim service

Fantastisk produkt ( jeg købte en vidunderlig farvestrålende voksdug lavet efter specialmål). Forbilledlig kommunikation.

13. juni 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Mange tak, så er der tid til gode stunder rundt om bordet😊

God service - hurtig levering

Fantastisk service - blev ringet op på en helligdag kort tid efter jeg havde købt en dug online, fordi bekræftelses mailen åbenbart kom retur - det er bare god stil!

9. juni 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Det er da det mindste man kan gøre, tak🙏😊

Har købt den fineste dug

Har købt den fineste dug, i en størrelse jeg ærligt talt ikke troede var muligt, at drive op. Er særdeles glad for den!
Hurtig håndtering og levering. Jeg er ovenud tilfreds og kan anbefale percille.dk

18. maj 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Dejligt at du fik lige netop hvad der passede dig, det gør mig glad. Tusind tak for feedback😊

God kontakt

Bestilling af rund voksdug, til mit hjemlavede havebord, kontaktede Percille telefonisk rigtig fin dialog, ingen problem i det, fik fremstillet en fin dug med elastik på mine mål,hurtig levering,og den passer perfekt. Fin dug til en god pris.😊kommer igen en anden gang.
Hilsen Jens

2. maj 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Tusind tak for en dejlig tilbagemelding. Bordet skal jo se pænt ud😊