Hele processen vedr. bestilling, betaling og levering var gennemsigtig og god orientering. Derudover var vedlagt den sødeste hilsen, der lige gjorde købet til en super dejlig og personlig oplevelse.... Se mere

Jeg købte dejlige øko-karklude i en tyk kvalitet og i skønne farver. De blevet leveret hurtigt, og der var en personlig hilsen, visitkort til forretningen, og lidt lækker the med i pakken. Så fint!!!... Se mere

Virkelig skøn hjemmeside/butik med mange søde og dejlige ting - til kundevenlige priser Købte fine hvide karklude fra solvang Hurtig levering - og sød hilsen sendt med i pakken Tak for det lill... Se mere

Percille.dk har ydet en helt fantastisk service. De hjalp mig med at skaffe en vare, som jeg længe havde haft svært ved at få fat i andre steder, og de gjorde det med stor imødekommenhed og engageme... Se mere

1. nr. 23 af de 142 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Du finder et stort udvalg i skønne voksduge. Herlige hængekøjer og hængestole. Økologiske karklude og viskestykker og personlig betjening

4,9

Mere end forventet!

Varme anbefalinge herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28. april 2026

Besvarelse fra Percille.dk

Wauw, det gør mig bare så glad, tusind tak😊

Fine varer

Fine varer, god kundeservice og levering inden for den oplyste tid.

20. april 2026

Besvarelse fra Percille.dk

Tusind tak, det er dejligt at høre😊

Jeg købte dejlige øko-karklude i en tyk…

8. april 2026

Besvarelse fra Percille.dk

Tusind tak for din dejlige tilbagemelding. Det er nu rart med lidt farver i køkkenet💚

Smukt forklæde i voksdug

Smukt forklæde i voksdug! Fin information om levering. Godt emballeret. Alt fungerede fint.

19. marts 2026

Besvarelse fra Percille.dk

Mange tak, jeg ønsker dig gode stunder med forklædet. God dag fra Lene og percille.dk

Fantastisk oplevelse - kan varmt anbefales

Percille.dk har ydet en helt fantastisk service. De hjalp mig med at skaffe en vare, som jeg længe havde haft svært ved at få fat i andre steder, og de gjorde det med stor imødekommenhed og engagement.
Kommunikationen var venlig, personlig og professionel hele vejen igennem, og man føler sig virkelig taget seriøst som kunde. Det er tydeligt, at de går langt for at hjælpe og finde løsninger – noget man sjældent oplever i dag.
Alt i alt en virkelig god oplevelse og en webshop, jeg varmt kan anbefale. Jeg handler helt sikkert her igen.

26. januar 2026

Besvarelse fra Percille.dk

Tusind tak, glæden er helt på min side😊

God, hurtig og venlig info, der var bøvl med posten, det blev løst hurtigt

4. december 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Mange tak og godt ordren kom frem til dig😊

Godt produkt

Hurtig levering, og produktet var præcis som det fremstår på hjemmesiden.

24. september 2025

Besvarelse fra Percille.dk

Mange tak, for ja billeder kan godt være anderledes en det ønskede produkt😊