Tuincentrum Pelckmans Anmeldelser

1.440

3,8

Op zoek naar een meststof die snel én zichtbaar resultaat geeft? Mijn courgetteplanten konden wel een extra boost gebruiken. Ik zocht daarom een meststof die niet alleen doeltreffend is, maar ook... Se mere

Best nooit bestellen bij Pelckmans. Meer dan maand geleden bij Pelckmans besteld, producten binnen 5 dagen aanwezig , weken later niets. Telkens helaas hebben we hier geen update over. Dan zou overgeg... Se mere

Heel veel keuze, voor ieder seizoen altijd iets te vinden. Vriendelijk personeel. Goed bezig, doe zo verder. 👌👌👌

Snel gevonden wat ik moest hebben, prijs was ok, reeds leuke haloween artikelen en later gaat de kerstmarkt weer open, vriendelijk personeel . Mooie buiten en binnen planten!

1. Havecenter

Vijver- en tuincentrum Pelckmans, lekker groot, lekker goedkoop! Meer dan 35000 m² kijk- en winkelplezier in de Belgische Kempen. Uw tuinspecialist met vestigingen in Lommel en Turnhout.

God

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.440)

DOE HIER GEEN ZAKEN! Onbetrouwbare praktijken en slechte opvolging

Artikel in de winkel besteld en betaald met een beloofde levering binnen 1 week.
Na 2 weken nog geen info ontvangen en dus zelf contact moeten opnemen, waarna bleek dat het product niet meer leverbaar was.
Vanaf dat moment liep het volledig fout: in plaats van de betaalde som zonder onredelijke vertraging terug te betalen (zoals mag worden verwacht wanneer de verkoper niet kan leveren en de overeenkomst eenzijdig door hem wordt verbroken), werd er een termijn van 14 dagen opgelegd.
Deze werd vervolgens niet nagekomen. Na opnieuw zelf te moeten tussenkomen, volgde het excuus dat er “gegevens ontbraken” en dit terwijl de betaling met Bancontact al lang gebeurd was en zij dus over de nodige gegevens beschikten en werd de terugbetaling opnieuw met 5 dagen uitgesteld.
Dit wijst op een gebrek aan correcte administratie en een onaanvaardbare manier van omgaan met klanten. Zonder herhaald aandringen gebeurt er blijkbaar niets.
Duidelijke waarschuwing: doe hier geen zaken. Bij een eenzijdige verbreking door de verkoper mag minstens verwacht worden dat de terugbetaling zonder onredelijke vertraging gebeurt, wat hier duidelijk niet het geval was. De werkwijze roept ernstige vragen op.

24. maj 2026

Er wordt niet naar opmerkingen gekeken

Product dat ik bestelde was oké. Het was een cadeau voor vaderdag. Ik vroeg om het in te pakken. Helaas werd het geleverd gewoon in plasticfolie, zichtbaar wat het was(niet eens in een doos). Ik betaalde 9,95 euro verzending, daarvoor hoopte ik een cadeau te ontvangen. Mijn man nam de doos aan en de verrassing was er natuurlijk af… wel jammer!

1. juni 2026

online een zwembad besteld op site…

online een zwembad besteld op site stond onmiddellijk beschikbaar en op voorraad. Op 31/05 kreeg ik telefoon van pelckmans met het nieuws dat het gekozen zwembad niet meer in voorraad is en ik mijn geld terug kreeg na 2 werkweken.
We zitten reeds in de derde werkweek en is nog steeds niets terug gestort. Dus oppassen met online te bestellen hier

31. maj 2026

Parfait

Produit conforme à la commande qui est arrivée plus vite qu'annoncé initialement. La couleur sur le site est plus jaune, mais ce n'est pas plus mal. Il s'agit d'une couleur ocre claire et vive. J'aime beaucoup.

1. juni 2026

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel. Duidelijke afdelingen. Vriendelijk personeel. Kassaticket worden vanaf nu digitaal door Pelckmans bijgehouden. Top. Nu ook nog de gespaarde punten bons van 5 euro digitaal bijhouden in het systeem en het is de perfectie zelf.
Al jaren klant en komen telkens terug, ook al wonen we achter het hoekje van een andere tuincenter:)

4. juni 2026

Wij waren in Turnhout

Wij waren in Turnhout
Gezellige Top zaak met topservice en zeer vriendelijk personeel
Een zeer grote keuze aan planten en bloemen maar ook tuinartikelen en keuken materiaal
Grote ondergrondse parking aanwezig
Klein uurtje rijden voor ons maar dat hebben we er voor over

17. maj 2026

Heel mooi en groot tuincentrum

Heel mooi en groot tuincentrum. Met enorm assortiment. Vriendelijke en behulpzaam personeel. Het is wel even kijken wat sommige dingen zijn in Nederland goedkoper maar meeste is hier echt een mooie prijs en goede kwaliteit. Wij zijn buiten planten gaan kopen

15. maj 2026

Ideaal en betaalbaar tuincentrum

Bij Pelckmans kom je een gans jaar met meer dingen thuis dan je van plan was te kopen en ook deze lente is dat niet anders. Ruime keuze aan perkplanten, alles voor de moestuin, kortom een ideale start om na de winter weer met veel zin in de tuin te werken!

13. maj 2026

Weer een topterras

Ondanks de grote afstand onze zomerbloeiers Surfinias bij Pelckmans gekocht. Zoals steeds heel veel keuze en tegen hun prijzen kan niemand tegenop. Weer een hele zomer genieten..

13. maj 2026