Ik heb neuropathie (cidp). De sokken van pedimarkt trek ik 's nachts aan, waardoor ik aanzienlijk minder pijn heb. Geweldig!
De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En z... Se mere
Siliconen kussentjes voor hamertenen besteld voor mijn moeder. Het ringetje wat om de teen moet ging de derde dag er al vanaf. Goede service en een nieuwe gratis gekregen. Helaas ging deze ook weer ka... Se mere
Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Se mere
Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!
Groot Overeem 9A-4, 3927 GH, Renswoude, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Snelle service, product terugsturen was geen probleem, nieuw product besteld en heel snel weer gekregen.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Veel keuze en de reviews zijn positief; daarom heb ik voor pedimarkt gekozen. Bestelling werd snel bezorgd.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Snele levering, slim verpakt zodat het door brievenbus past.
Beschrijving op website orettig

Zzzzzzzzzz

Snelle levering.
Klantvriendelijk.
Telefonisch goede ondersteuning bij vragen.
Bij retourzending snelle terugbetaling.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Product werd snel geleverd.
Klanten service reageerde binnen één werkdag. (Product ging kapot na paar dagen)
Zelfde dag werd een nieuw product gratis verzonden.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
artikel werd redelijk snel opgestuurd en voldoet aan verwachtingen, het ontlast mijn hiel waardoor ik beter zonder al te veel pijn kan lopen ivm hielspoor.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Snelle levering. Goede communicatie.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Product is wat ik er van verwachtte. Snelle levering en goed verpakt. Demping met lopen.
Vlotte levering. Bestelde product doet wat het beloofd
Er werd een verkeerd product opgestuurd.
Er gingen een paar e-mails overheen en een ritje naar het postkantoor, een week later kwam er opnieuw post van pedimarkt en weer was het niet het goede product.
Ik moet opnieuw aan de slag om het door mij bestelde product thuis te krijgen.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Gelukkig geen onderrug pijn meer , en super snel geleverd.
Ik wil graag iets terug sturen maar dat is nogal moeilijk als je gee computer het en alleen een ipad

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Produkt besteld en werd de volgende geleverd. Top! Het helpt bij een beginnende Valgus Hallux. Corrigeert, geeft steun en beschermt en verzacht de knobbel die ontstaat bij een Valgus Hallux. Je schoen kun je gewoon dragen en knelt niet af.