Ik heb neuropathie (cidp). De sokken van pedimarkt trek ik 's nachts aan, waardoor ik aanzienlijk minder pijn heb. Geweldig!
De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En z... Se mere
Siliconen kussentjes voor hamertenen besteld voor mijn moeder. Het ringetje wat om de teen moet ging de derde dag er al vanaf. Goede service en een nieuwe gratis gekregen. Helaas ging deze ook weer ka... Se mere
Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Se mere
Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!
Groot Overeem 9A-4, 3927 GH, Renswoude, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Waardeloze service. Zooltjes passen niet in 2 paar verschillende schoenen. Kan gebeuren. Retour gestuurd krijg je geen restitutie omdat ze smerig zouden zijn. Alleen aan gehad om te passen terwijl ze zelf los in de doos versturen.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Mooi goede site en erlijke producten en fijne achteraf betaling m.g.v. Billink

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Mijn vaste webshop voor voetproducten; uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Goed en snel geholpen door de klantenservice toen ik een vraag had.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Snelle levering en het product is van hoge kwaliteit. Ik kan het iedereen aanraden.
Snelle levering en mooie slippers
die aan meer dan mijn verwachtingen voldoen

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Hoog-kwalitatieve producten en snelle verzending!

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Duidelijke website. Niet duur voor speciale schoenen. En eindelijk na 20 jaar, geen zere hielen meer. En ik werd netjes geholpen via WhatsApp.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
De bestelling en bezorging verliep goed. Toch vind ik de informatie over de producten onvoldoende, zodat ik ze helaas moest retourneren

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Alles netjes verpakt en op tijd verzonden. Zeer licht gewicht klomp.

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Snelle levering en zorgvuldige afhandeling! Ik heb nu voor de tweede keer een paar kleine teenbeschermers besteld. Deze blijken nòg beter te bevallen dan de eerste!

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Snelle en nette levering zoals alle keren. Vandaag besteld, vandaag verzonden!

Besvarelse fra Pedimarkt.nl
Besteld en keurig de volgende dag ontvangen