Peaksport Anmeldelser

4,2

Kære Peaksport. Tak for en god handel, jeg er meget tilfreds med forløbet og servicen, dog havde jeg forventet at der fulgte en rem med den kalkpose jeg bestilte, syntes ikke det fremgik af hjemm... Se mere

Fik en varer som havde en skade. Sender den retur til forretningen efter en del ventetid på mailen. Mangler stadigvæk at få penge retur for varen og ingen svar på mail.

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Klatreudstyr til både kold og varm klatring, bigwalls og alpinisme. Største udvalg af karabiner og de letteste isøkser. Alt til din klatrevæg, klatregreb, ankre og fittings

God

4,2

Let brugbar webshop der bare fungerer med superhurtig service

Blot få timer efter at jeg havde køb og bestilt på hjemmesiden fik jeg en mail, der fortalte at nu var min pakke blev afsendt, samt et link med nummer til PostDanmarks trackntrace service. Allerede næste dig kom posten med pakken fra peaksport, så jeg kan ikke forestille mig at det skulle kunne gå hurtigere eller nemmere end med Peaksport

15. december 2010

Personlig og indlevende service og rådgivning

Når man ikke selv er klatrer, men har behov for at installere en klatremur til børnene kan meget gå galt. Og så alligevel ikke. I Peak Sport er man garant for at faglig ekspertise ekspederes videre til kunderne via personlig rådgivning. Visionen lader til at være, at "det er vigtigt at vore kunder får en rigtig positiv klatreoplevelse - så er sandsynligheden for, at de kommer igen større". Jeg vil til enhver tid kun købe klatregrej hos folk jeg stoler på - og Peak Sport leverer varen.

14. december 2010

Lynhurtig ekspedition

Har bestilt noget klatregrej fra den meget overskuelige hjemmeside. Bestilling blev afgivet sent fredag aften, men allerede lørdag middag fik jeg mail om at varen var afsendt til levering førstkommende hverdag. Mandag eftermiddag var den fremme med posten.

16. november 2010

Service i top

Personalet gør det nemt og hurtigt at bestille ved at være yderst hjælpsomme og flinke.
Jeg havde bestilt murankre og bolte til mit nye træningsbræt, som kom dagen efter jeg havde bestilt dem, og forhandleren sørgede for at jeg kun skulle betale brevporto for afsendelsen.

4. november 2010

fantastisk side

Har blandt andet købt 4 topankre til vores klatrevæg og det hele kom fantastisk hurtig. Derudover var det også dejligt at få postkortet med, med held og lykke med udstyret. En butik som går op i kundepleje. Vil klart anbefale den til dem jeg kender

21. oktober 2010

Super kundeservice

Den bestilte vare ankom lynhurtigt fra Peaksport. Da jeg få dage senere henvendte mig med en reklamation blev der handlet prompte og jeg modtog en ny vare allerede dagen efter.

3. oktober 2010

Super Service

Jeg købte Klatreudstyr, og da de fandt ud af der var en enkelt ting de ikke have på lager, kom der omgående en mail, og jeg skrev tilbage med et andet farvevalg end først valgt, og pakken blev sendt afsted samme dag. Det var Super service

11. september 2010

Meget hurtig og flink levering

Bestilte noget klatregrej ved Peaksport og fik det få dage efter. Endda med en lille hilsen fra ejeren på et postkort. God og hurtig servicce. Købet foregik nemt over nettet, med info om levering via email. Rigtig godt. Vil helt sikkert handle dér igen. Iøvrigt fornuftige priser ved sammenligning med andre internetshops.

26. juni 2010

super service

fik tilsendt 2 par sko - returnerede det par der ikke passede - først derefter blev penge trukket på konto. Over forventing flot service.

31. maj 2010

Super fleksibel

Skulle bruge en større mængde grej - ikke alt var på lager - peaksport er superfleksibel og leverer i to omgange, så jeg hurtigt kan komme op i træerne:-)

21. maj 2010

Problemfrit

Jeg skulle bruge en vare der ikke var på hylderne, alt jeg behøvede at gøre var at sende en e-mail. Det er bare service.

19. maj 2010

Fornem kundeservice, lækre stumper

Alletiders med en butik på nettet der rent faktisk overholder deres leveringstider. Peaksport har stumper til os som har klatret i mange år, og stumper til vores unger der begynder at få smag for sporten og udendørslivet. Jeg overvejer seriøst deres Monkey hardware basic set. Masser af træer, knapt så mange vægge her i KBH

21. april 2010