Peaksport Anmeldelser

4,2

Kære Peaksport. Tak for en god handel, jeg er meget tilfreds med forløbet og servicen, dog havde jeg forventet at der fulgte en rem med den kalkpose jeg bestilte, syntes ikke det fremgik af hjemm... Se mere

Bestilte noget klatregrej ved Peaksport og fik det få dage efter. Endda med en lille hilsen fra ejeren på et postkort. God og hurtig servicce. Købet foregik nemt over nettet, med info om levering via... Se mere

Alletiders med en butik på nettet der rent faktisk overholder deres leveringstider. Peaksport har stumper til os som har klatret i mange år, og stumper til vores unger der begynder at få smag for spor... Se mere

Fik en varer som havde en skade. Sender den retur til forretningen efter en del ventetid på mailen. Mangler stadigvæk at få penge retur for varen og ingen svar på mail.

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Klatreudstyr til både kold og varm klatring, bigwalls og alpinisme. Største udvalg af karabiner og de letteste isøkser. Alt til din klatrevæg, klatregreb, ankre og fittings

God

Super betjening!

Jeg kørte selv til Ølstykke for at afhente en bestilt rygsæk til min søn, og fik der en masse rådgivning omkring hvad jeg skulle tænke på og hvordan rygsækken skulle indstilles. Og da min søn var med fik han også mulighed for at vælge den rygsæk han bedst kunne lide - også selvom det reelt ikke var den rygsæk jeg havde stående på ordrebekræftelsen. Der handler jeg igen!

6. juni 2011

A++++++

Jeg har købt alt hvad der skal bruges til at klatre med i træer, og mere til.. Og jeg er godt tilfreds med den behandling jeg har fået fra Peaksport ... og alle varer der er sendt til mig, har været godt pakket ind, sammen med lidt til den søde tand.. :-), jeg er ikke i tvivl om hvor jeg handler næste gang, da det kun har været en god opblevelse... !

4. april 2011

rigtig god service

jeg syntes jeg har fået en rigtig god behandling hos "Peaksport", de er virkelig effektive til at få sendt varene afsted. Og i kassen fandt jeg et takkekort samt en mini-pose haribo vingummier, det er første gang det er sket. Og efter denne flotte anmeldelse regner jeg med en ligende behandling næste gang samt en stor pose i stedet for en lille :)

21. marts 2011

Hurtig service

Udsyr blev bestilt søndag og jeg modtog det den følgende tirsdag, se det kalder jeg super service.

31. januar 2011

Hurtig og præcis levering

Købte nogle topankre sent mandag aften. Og den efterfølgende dag modtog jeg mail med Post Danmarks (PD) Track&Trace nummer.

Ved søgning på postdanmark.dk for at se om varen var leveret onsdag så dette ikke ud til at være tilfældet. Jeg kunne dog konstaterer at varen var ankommet på trods af PD's påstand om det modsatte, så der vidst PD der har rod i systemerne.

Endnu engang en fornøjelse at handle.

Jeg kunne dog egentlig godt tænke mig hvis jeg kunne hente et fakturakopi via hjemmesiden.

Kent, OSKK

11. januar 2011

Hurtigt og let

Bestilte klatregreb m.m. fire dage før jul og i to forskellige bestillinger, som blev "koordineret" via telefon. Det hele blev sendt sammen og ankom tre dage før jul. Kunne ikke være bedre.

28. december 2010