Internet nede - lang snak med netudbyder - mange ting prøvet uden resultat - gode råd dyre ! Hvad gør man så ? - kontakter PCH og Claus - hurtig - prof og kundevenlig ! - 12 timer efter min bøn var n... Se mere
Tillid og ordentlighed går hånd i hånd med stor professionalisme. Man får vejledning og guidning ift. køb og brug af produkter..både som erhvervs-og privat kunde. Vi har benyttet PCH-Support i famil... Se mere
Reparation af iPhone blev ordnet samme dag og leveret på vores adresse! En meget venlig og effektiv service. Kvaliteten var ligeledes i top. Vi vil anbefale PCH support . Direktør Lene Bildtoft
Kan ikke lige genkende anmeldelsen på 1 stjerne... Stod med en mobil der skulle sendes til Samsung Danmark for rep. Valgte dog pch, da Samsung priser er vilde, og på godt 24 timer havde pch fikset p... Se mere
Er du i tvivl om hvilke elektroniske enheder der passer til dit behov? Hos PCH Support er vi altid klar til at levere den bedste løsning. Det gælder både private forbrugere samt erhverv. Har du brug for teknisk hjælp til et produkt kan vi kontaktes på. Claus@PCHsupport.dk
Søren Norbys Vej 5, 9900, Frederikshavn, Danmark
- 28120183
- claus@pchsupport.dk
- www.pchsupport.dk
God service og reel behandling
Har altid god tid og gør det altid helt færdig,så problemet er løst.
Super og relevant service.
Når nøden er stor - er PCH nær
Hvad gør man så ? - kontakter PCH og Claus - hurtig - prof og kundevenlig ! - 12 timer efter min bøn var nettet oppe at køre igen - sådan.
Rigtig fin og behagelig service
Rigtig fin og behagelig service
Ikke noget at sætte finger på
Tak
Tillid og ordentlighed
Vi har benyttet PCH-Support i familien i flere år. De varmeste anbefalinger herfra. Helena - Frederikshavn Fodterapi.
Dygtig tekniker som løste problemet hurtigt og godt.
Alt blev gjort på en god og proffesionel måde,
Altid hurtig og god hjælp og god tålmodighed med en når man ikke er så god til computer og andet it mvh Lillian
Altid hurtig hjælp når jeg har problemer
Du er altid så sød og hjælpsom
Altid hurtig hjælp og er aldrig bange…
Altid hurtig hjælp og er aldrig bange for at komme med gode råd og vejledning.
Har brugt Claus Hostrup/PCH Support mange gange og har altid været tilfreds.
Fungerer meget tilfredsstillende
Professionelt
Venlig, professionel og hurtig service.
Jeg kan varmt anbefale PCH support.
Der er altid super service
Der er altid super service.
Claus, har altid til at hjælp. Også når man er en idiot til it.
En rigtig god person, man kan stole på.
TAK FOR ALT DIN HJÆLP CLAUS!
Altid god service.
PCH Support er meget kompetent og giver ikke op.
PCH Support er meget kompetent og meget hjælpsom. Går op i sit arbejde, giver ikke op. Derfor får han 5 stjerner af mig.
Super god service
Kan ikke lige genkende anmeldelsen på 1…
Kan ikke lige genkende anmeldelsen på 1 stjerne...
Stod med en mobil der skulle sendes til Samsung Danmark for rep. Valgte dog pch, da Samsung priser er vilde, og på godt 24 timer havde pch fikset problemet.
Så 5 stjerner herfra

Besvarelse fra PCH Support
Hurtig og effektiv hjælp til opsætning…
Hurtig og effektiv hjælp til opsætning af ny mail adresse
yderst fair pris.

Anbefaler overhovedet ikke PCH support
Anbefaler overhovedet ikke PCH support! Min iPhone var gået død og jeg kontaktede derfor PCH support for at se om han kunne tage et kig på den. Han fortæller mig så at iPhonen er 100% defekt og at jeg bliver nødt til at investere i en ny. Et par dage efter kigger en af mine veninder på mobilen og får den til at tænde og virke helt perfekt!
PCH support har derfor ikke gjort sit arbejde og har tydeligvis ikke de rette kompetencer inden for sit fag.