Hvis nogen har set min tidliger anmeldelse, bedes i se bort fra den. Der er tale om en fejl fra min side. Min bedømmelse var rettet på en anden hjemmeside, det beklager jeg meget. pbaction.dk har vær... Se mere
"Kaotisk aften i Botanisk have" Tak til DR Kontant's program i går Onsdag d. 10. Juni 2020. Var selv til stede til PB Action's "Er romantisk aften i Botanisk have" Aldrig har jeg prøvet noget så ring... Se mere
Fuldstændig latterligt arrangement. Køen var så lang, at man ikke kunne nå første koncert, man fik ikke udleveret det lovede rosé men i stedet for en sodavandsagtig drik, der var udsolgt for hvidvin i... Se mere
SUPER firmafest i stod for med alt man kunne ønske sig med sjov invitation, skøn velkomstdrink, overdådig menu, vildeste underholdning med BurhanG, LOC m.fl, tak for fantastisk samarbejde og vi vender... Se mere
PB ACTION er professionel eventproducer af events i hele Danmark. Vi sørger for alt, lige fra at invitere jeres gæster og modtage tilmeldinger, til den bedste lyd, flot lysdesign, imponerende scene, storskærme, AV-teknik, de dygtigste teknikere, catering med lækker mad og drikke, smilende personale, logistik planlægning af bustransport, online-tilmeldingssystem, spændende venue, smuk og kreativ bord-design, dygtige konferenciers, spektakulære event-effekter, kendte solister, store kendte bands m.m. til firmaevents og firmaarrangementer i hele Danmark.
Købmagergade 56, 1150, København K, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super dejligt arrangement "Romantisk aften" i Kgs. Have den 5. juni 2017. Meget stemningsfyldt, hyggeligt og gode optrædender. Havde gerne nået at høre nogle flere. De bestilte madkurve havde godt indhold. Hyggelige eventfolk i haven. Næste gang foreslår jeg at haven åbnes 1-1,5 time tidligere, da kø for at komme ind og til udlevering af madkurve var for lange. Vi kommer absolut igen, hvis det gentages.

Besvarelse fra pbaction.dk
Det var et rigtigt fint arrangement. Dejlig stemning i haven. God musik og sang med inspirerende og inspirerede kunstnere. Oplæsning af skuespillere, der kan deres kram.
Vi købte sandwiches, som smagte friske og gode. Vinene var også i orden.
Kommer gerne igen en anden gang

Besvarelse fra pbaction.dk
Jeg er imponeret over hvor professionelt hele arrangementet forløb, når man tænker på at 10.000 mennesker skulle serviceres stort på en gang så gled det hele smidigt. Udlevering SF madkurve gik glidende, spisepladser var hyggeligt og sjovt at sidde sammen med nogle man ikke kendte . Toiletforhold var fine. Underholdningen var også godt arrangeret, de scener vi besøgte var der gode lydforhold ved, og mam blev ikke generet af lyd fra de andre scener. Og vejret havde I sørme også sørget for var med jer 😉. Vi kommer gerne med næste år

Besvarelse fra pbaction.dk
Vi var til arrangementet "en romantisk aften i Kgs have" og havde på forhånd købt billetter og picnickurv kurve. Vi var der i god tid før de åbnede portene hvor vi stod i en lang kø, ca 40 min for at komme ind. Herefter skulle vi gå ned til picnick området for igen at stå i en lang kø for at hente vores mad. Da vi var sammen med vores familie som er ældre, b.la min mor som er gangbesværet var det bare ikke i orden. De sidste i familien fik først deres madkurve kl 19:30 og der havde kunstnerne i arrangementet været igang siden kl 18:00. Vi nåede derfor kun at se 2 af de optrædende. Det var ikke tilladt selv at medbringe mad eller kaffe, så derfor var det ikke planlagt hensigtsmæssigt at der kun var 1 kø til madudleveringen. Det virker som et arrangement der bare skulle tjenes penge på, billet og madkurv til 1 person kostede 600 kr, en kop kaffe 40 kr, en stol 300 kr og så kunne man ikke nå hverken at spise eller se kunstnerne. Det ville have været en god ide at åbne portene noget før og have flere madudleverings steder, eller tillade at folk selv tog madkurv og stole med. Der var alt for sparsomt med stole og borde i picknic området, og maden indbød jo til kniv og gaffel hvilket er lidt svært at stå op og spise...
En stor del af publikum var ældre mennesker, og det var synd at arrangørerne ikke levede op til forventnigerne. Personalet på stedet var søde og venlige, og dette er ikke en kritik af dem men selve arrangementet.

Besvarelse fra pbaction.dk
PB event stod for arrangementet i Kgs Have i forb med "En Romantisk Aften ". Logistikken var under al kritik. Vi havde bestilt og betalt for billetterne, men måtte alligevel stå i kø i 45 min for at komme ind, hvor efter man skulle stå i kø i tilsvarende tid for at få den mad, man havde bestilt. Det betød, at 1 til 2 af de i alt 4 underholdningsslot var passe'. Det er helt unacceptabelt. Hertil kommer, at publikum var I det ældre segment, hvorfor denne 1,5 timers kø var spec uacceptabel. Det kan gøres meget meget bedre

Besvarelse fra pbaction.dk
Jeg er sikker på, eller i hvert fald håber på, at jeg senere, når vi har været i Kongens Have på Grundlovsdag, kan skrive en fin anmeldelse.
MEN bestillingen var ikke rar.
Læser at biletterne koster 300 kr. stykket, hvilket er lidt højt, men ok.
Kontakter venner og familie og hører om de vil med, samt hvad det koster.
Går ind for at bestille, og opdager så at der bliver lagt 25 kr. oven i, PER BILLET.
Hvorfor i alverden er det så ikke kr. 325 pr, billet man avertere med??????
Vi skulle vælge en julefrokost i København som ville være for alle vores 56 deltagere i alle aldre og valget faldt på julefrokosten i B&W GRAND BALLROOM. Det var fantastisk lige fra velkomsten af sødt smilende dedikeret personale der virkelig var hjertelige til stede og man følte at her var vi i gode hænder. Vi var spændte på julebuffeterne og blev positivt overrasket, maden var super lækker med både kolde og varme retter behjælpelige buffetkokke. Underholdning der ikke var for larmende, så man stadig kunne sidde og hyggesnakke under middagen. Bands og DJ spillede dansemusik der fik alle på dansegulvet hele aftenen. Det var en forrygende aften – Vi takker mange gange.
Jeg deltog med mit firma i julefrokostarrangement i BW Ballrom.
En anelse skepsis inden arrangementet, da der ville komme over 2000 deltagere.
En meget positiv overraskelse, alt fungerede optimalt , masser af venligt personale alle steder , og korte ventetider ved buffet og bar på trods af det store deltagerantal, kan varmt anbefales .
Var til den store Hyldestkoncert til Melodi Grand Prix, god service og en unik og flot koncert, med super lækker mad. Jeg har allerede købt billet til den næste koncert.