Hvis nogen har set min tidliger anmeldelse, bedes i se bort fra den. Der er tale om en fejl fra min side. Min bedømmelse var rettet på en anden hjemmeside, det beklager jeg meget. pbaction.dk har vær... Se mere

Fuldstændig latterligt arrangement. Køen var så lang, at man ikke kunne nå første koncert, man fik ikke udleveret det lovede rosé men i stedet for en sodavandsagtig drik, der var udsolgt for hvidvin i... Se mere

SUPER firmafest i stod for med alt man kunne ønske sig med sjov invitation, skøn velkomstdrink, overdådig menu, vildeste underholdning med BurhanG, LOC m.fl, tak for fantastisk samarbejde og vi vender... Se mere

1. Eventbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

PB ACTION er professionel eventproducer af events i hele Danmark. Vi sørger for alt, lige fra at invitere jeres gæster og modtage tilmeldinger, til den bedste lyd, flot lysdesign, imponerende scene, storskærme, AV-teknik, de dygtigste teknikere, catering med lækker mad og drikke, smilende personale, logistik planlægning af bustransport, online-tilmeldingssystem, spændende venue, smuk og kreativ bord-design, dygtige konferenciers, spektakulære event-effekter, kendte solister, store kendte bands m.m. til firmaevents og firmaarrangementer i hele Danmark.

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super strandmiddag

Fantastisk arrangement, et virkelig godt initiativ som sagtens kunne blive en årlig tilbagevendende begivenhed. Vi var afsted med børn, svigerbørn og børnebørn og tidspunktet gjorde, at det var muligt for alle generationer at deltage. Det kan sagtens koste et gebyr fremover, at “leje” bordet for eks. 200,-

Vi vil dog som eneste ulempe sige, at det havde været rart at vide der var så langt til bordene fra p-pladsen inden vi kom frem, så havde vi helt sikkert begrænset os med bordpynt, smukt service og hjemmebagte kager mv. Da vi havde babyer og barnevogne mv med, så var det en lang og sej tur igennem sten og sand på mange km hver vej, med køretøjer der skulle slæbes samtidigt med børn og babyer. Så vores anbefaling er helt klart, at man booker og betaler for sit bord man ønsker, og så kan vælge “beliggenhed” ud fra afstand osv og at borde tæt på parkering er forbeholdt børnefamilier. Hvis vi ikke havde børn med, havde afstanden været ligegyldig. Så det er jeg sikker på den var for mange andre gæster som har været placeret tættere på udgangen end vi var 😉
Men det var også det eneste punkt, der kunne forbedre oplevelsen til 5 stjerner 👍
Hilsen bord 145

12. juli 2020

Også vejret havde de styr på

Var heldig at få lov til at deltage i en af sommerens mest positive oplevelser sammen med gode venner, og hyggelige glade mennesker ved nabobord ene. Vejret var det eneste PB Action var heldig med, resten var ikke held, men et super godt styret og tænkt arrangement.
Fed ide at bruge sine borde, stole og evner i en corona tid til et gratis arrangement.
En fed aften, og de har næsten lovet at gentage det næste år. Count me in!

12. juli 2020

Hej,

Tusind for din anmeldelse.

Rigtig god dag 😊

// PB ACTION FEST & EVENTBUREAU

"Kaotisk aften i Botanisk have" Tak…

"Kaotisk aften i Botanisk have" Tak til DR Kontant's program i går Onsdag d. 10. Juni 2020. Var selv til stede til PB Action's "Er romantisk aften i Botanisk have" Aldrig har jeg prøvet noget så ringe!! Kaos overalt, næsten ingen skilte, vand udsolgt på ingen tid, lunken Rose. osv. osv.... Alt-alt for mange mennesker til den lille have. Jeg anmeldte denne helt igennem dårlige oplevelse her på Trustpilot, men som så mange andre negative anmeldelser blev den også slettet....

11. juni 2020

Kære Claus Stendahl,
Vi læser og kommentere ikke opslag her på Trustpilot, men du har har mulighed for at sende dine kommentarer direkte til vores kundeservice på info@bestilbillet.dk også selv om det er 12 måneder siden du evt. deltog i arrangementet. Vi afventer at modtage din e-mail indenfor 3 dage så du kan få svar på anmeldelse.
Bestilbillet.dk

Best event planner in the world

Best event planner in the world. Det var en stor og vidunderlig oplevelse at deltage i jeres store slotsmiddag med min mands arbejdsplads. Jeg har arbejdet med event i hele mit liv i England. I gjorde mig meget stolt, der var tjek på alt, jeres medarbejdere var søde, rolig og super professionelle. Maden var pragtfuld, de smukkeste dekorationer og sikke et musikshow med de største fra ind og udland. I gjorde festen til et af mine bedste event minder nogensinde, tak.

12. februar 2020

Altid en god oplevelse at arbejde med jer

Min oplevelse var positiv og alt forløb perfekt. Har lige arbejdet med PB Action eventbureau i forbindelse med et større kundearrangement til messe i Sverige. Teamet er yderst hjælpsomme, punktlige og serviceminded. De tænker på den mindste detalje. Altid en god oplevelse at arbejde sammen med jer.

31. januar 2020

Jeg var også til arrangementet i både…

Jeg var også til arrangementet i både 2017 og sidste år. Det er virkeligt beklageligt at denne platform samler på så mange anmeldere der skriver «kreativt og med fantasi» (mon det ikke er misundelige konkurrenter :-) Jeg var der selv, og det var en rigtig god koncert. Slut.

31. januar 2020

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse, der var ingen mad da vi ankom og det der var var dårlig kvalitet. Toilet forhold under al kritik hvor man ikke havde mulighed for at vaske hænder!!

13. januar 2020

Kære Trustpilot bruger,
Vi læser og besvare ikke anmeldelser på trustpilot.dk
Har du spørgsmål eller kommentarer er du altid velkommen til at skrive direkte til vores kundeservice på info@bestilbillet.dk
Kundeservice

Jeg har delaget i julefrokost i 2019…

Jeg har deltaget julefrokost i 2019 sammen med min arbejdsplads Danske Bank og det var stor success, maden var skøn og rigeligt af den - og især chokolade petit fours var super lækre mums! Musik, stemning og drinks helt i top. Herfra anbefales arrangementet.

13. januar 2020

Fantastisk at arbejde med jer

Fantastisk at arbejde med jer. Total gennemført og meget professionel planlægning. Jeres team er super søde og nemme at tale med. Vi glæder os til at i skal arrangere vores
firmajubilæum igen (for femte gang) næste år hvor vi invitere alle 1200 medarbejdere igen til fest. I kan varmt anbefales.

28. december 2019

Det der på hjemmesiden emmede af lidt luksus, mildt sagt blegnede helt irl.

Vi var til firmajulefrokost i B&W’s Grand Ballroom i fredags. Vi havde glædet os til denne spekulere event. Der skulle falde sne ned fra loftet, det var en fesen omgang. Der var ekstremt lange køer til maden, som i 30-45 minutters venten. Mad var der så heller ikke nok af, da man endelig kom til buffeten. Kulisserne var ret så manglende. Lyden var dårlig. Drinksene var tynde. Personalet var dog skønne og forsøgte efter bedste evne, at kompensere med smil, høflig- og arbejdsomhed. Heldigvis var rummet fyldt med festglade mennesker, der gav den gas så godt de kunne.
Og toiletterne, det var en sag for sig... Jeg tager gerne på Roskilde festival og ved der, hvad jeg skal forvente, men at jeg til en “storslået” julefrokost skal byde mine kollegaer ROSKILDE FESTIVAL TOILETTER, den havde jeg ikke lige set komme.
Tænker ikke, at jeg får æren, af at stå for vores julefrokost igen i 2020 🤣
Det er en ommer PB Action

Som svar på jeres “besvarelse” den 23. januar 2020.

Jeg mindes, at I igennem trustpilot bad om dokumentation for, om vi rent faktisk havde deltaget i et af jeres arrangementer, og jeg fremsendte et af de 3 fakturanumre, som jeg havde - tænker, at I dog har nok styr på det til, at kunne slå resten op i jeres system!!!

Jeg ved godt, at der er firmaer der køber sig til god reklame, som jo så er falsk, men falsk DÅRLIG reklame, skal jo så betales af en konkurrent. Hvis I insinuerer at det er tilfældet i denne situation, vil jeg da meget gerne se noget dokumentation.

Ydermere er jeg blevet kontaktet af en anden kritiker af jeres virksomhed, der er blevet truet af jer over mail, DET kalder jeg sgu ikke god kundeservice.

Havde I haft en smule fornuft, så havde I ikke startet med, at blokere min anmeldelse som spam, nej så havde I skrevet, at I beklagede mine kollegaer og min oplevelse, og at I ville tage det til efterretning, og gøre det bedre til næste år.

Mille Kløver
Kan jeg være behjælpelig med noget, skal I være så velkomne til at kontakte mig her igennem, da trustpilot ikke tillader, at jeg skriver min mail på her.

Kære læser, sagen ender ikke her. Kort tid efter modtog jeg denne intimiderende mail fra PB Action:

Kære Mille,
Du bedes venligst kontakte køberen af disse billetter hos jer (Mille skriver: Jeg bestilte billetterne, men min chef betalte dem) da han ved købet af billetter har bekræftet nedenstående:
Reklamationer. Køberen af billetterne bekræfter at være indforstået med, at en eventuel reklamation af billetkøbet eller arrangementet kun kan ske ved fremsendelse af skriftelig reklamation til vores kundeservice hos Bestilbillet på infomail (Mille skriver: jeg har fjernet deres web og mailadresser grundet en form for anonymitet).
inden kl. 12:00 dagen efter arrangementsdagen eller direkte i vores information på stedet, hvor køberen af billetterne skriftligt vil kunne afgive sin reklamation og modtage en kopi/kvittering sendt på SMS til sin telefon. Reklamation kan ikke ske via sociale medier eller andre offentlige kanaler. Reklamation kan kun rettes skriftligt og direkte til bestilbillet.dk og kun af køberen af billetterne og ingen andre. Da din reklamation på Trustpilot er en juridisk overskridelse af indgået betingelser med en erhvervskunde, bedes den venligst fjernet senest 7. februar 2020, og du er selvfølgelig velkommen til at skrive til vores kundeservice på infomail som vil besvare din reklamation.
Med venlig hilsen Kundeservice

Jeg vil lige nævne, at vi på intet tidspunkt bedt om økonomisk kompensation, og har derfor har jeg ikke haft trang til at kontakte dem direkte.
Og nu må jeg “oven i købet” ikke stille mig kritisk, fordi det ikke er mig der har betalt for billetterne.

8. december 2019

Kære Trustpilot bruger,
Vi læser og besvare ikke anmeldelser på trustpilot.dk
Kundeservice

Dårligere end middelmådigt !

Jeg blev her til aften udsat for jeres julefrokost arrangement i B&W Grand Balroom.

[1] Der stod skrevet at vi ville få en lille ”velkomstgave” men en sådan fik vi aldrig ☹
[2] Den BILLIGE mousserende velkomstdrink var skænket så lang tid i forvejen, at den ikke længere var mousserende ☹
[3] Den generelle kvalitet af buffeten var betydeligt ringere end f.eks. Dalle Valle o.lign. ☹
[4] Alt maden var bare væltet ned i nogle beholdere, totalt uden nogen forståelse for noget der bare ligner en smule finesse ☹
[5] Flæskestegen, lå hulter til bulter i beholderen, så sværen svømmede rundt i noget væske nede i bunden, og derfor var helt blød ☹
[6] Det såkaldte ”lækre” hvide brød var salt og tørt og nærmest uspiseligt ☹
[7] Lun leverpostej med champignon og bacon, manglede både champignon og bacon, og var taget direkte fra allu-formen og væltet direkte ned i beholderen ☹
[8] På et tidspunkt var der en oprydder der satte en affaldsspand mit i buffeten, hvor den fik lov at stå i 10 minutter ☹
[9] Øllet blev heftigt skænket og sat op på bardisken, i så rigelige mængder, at det naturligvis nåede at blive dovent ☹
[10] Musikken var konstant så høj, at det på intet tidspunkt var muligt at udveksle bare nogle få ord med sidemanden ☹
[11] Musikken var betydeligt højere end både akustikken og højtalerne kunne klare, med det resultat, at lyden var forvrænget og skrattende og overstyret ☹
[12] En stor del af musikken var 80’er musik, hvilket kunne have været fint hvis lyden var i orden,…. Men temmelig kikset i et såkaldt ”50’er univers” ☹

7. december 2019

Vi har bestilt billetter til julefrokost 2019, og det var en rigtig god købsoplevelse

Vi har bestilt billetter til julefrokost 2019 50’er tema. Min købsoplevelsen var super god, og meget serviceminded - ind til videre er jeg meget positiv - håber bare, at selve julefrokost arrangementet lever op til mine forventninger 🙏🏼

29. oktober 2019

Hej,

Tusind for din anmeldelse.

Rigtig god dag 😊

// PB ACTION FEST & EVENTBUREAU