PayPal Danmark Anmeldelser

1.797

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 57 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Mange forbrugere oplevede problemer med uventede betalinger, langvarige tilbageholdelser af midler samt en kundeservice, der fremstod uinvolveret og ikke tilbød den nødvendige hjælp ved udbetalingsfejl. Kunder påpegede desuden, at det var ekstremt besværligt at gennemføre returneringer, og at de følte sig ladt i stikken, når de manglede deres varer eller ikke kunne få deres penge tilbage. Nogle anmeldere var glade for den effektive støtte, de modtog fra supporten, når der opstod uoverensstemmelser med køb eller betalinger. Disse personer fremhævede, at systemet fungerede fint til at få udbetalt refusioner for uleverede ydelser og sikre en god oplevelse.

Det, folk taler mest om

Payment

Kunder havde negative oplevelser med betaling, idet mange oplevede uventede trækninger eller udfordringer... Se mere

Refund

Anmeldere nævner negativ feedback om tilbagebetaling og oplever stor frustration, når de mister penge på... Se mere

Customer service

Kunder noterer konsekvent negative oplevelser med kundeservice og føler, at supporten ikke vil hjælpe.... Se mere

Service

Brugere beskriver negative interaktioner med service og rapporterer om manglende hjælp ved mistede pakker og... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med produktet, idet mange oplever at modtage forkerte varer eller slet... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

En lang historie kort fortalt: Efter en tvist med et hotel og Hotels.com, hvor jeg fik tildelt en anden dato, end jeg havde søgt på, endte sagen med, at Hotels.com sløjfede min reservation helt, men... Se mere

Der blev trukket penge på mit Visa kort for et abonnement jeg ikke havde tegnet. PP var overhoved ikke interesseret i at hjælpe, de påstod jeg havde fået leveret "varen", de kan sagtens stoppe transa... Se mere

De værste tjenester og uprofessionelt personale, PayPal hjælper kriminelle med at stjæle fra købere. Jeg beder jer venligst om ikke at bruge PayPal. Jeg har haft en meget dårlig oplevelse, og til sids... Se mere

Ukendte personer formåede at foretage 4 identiske transaktioner fra min konto i træk. Paypal ville ikke hjælpe, og påstod, at de havde beviser for, det var mig selv der havde foretaget transaktione... Se mere

1. Betalingsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Køb trygt på nettet via mobil, pc og tablet. PayPal gør det trygt og nemt at betale på nettet. Vi gemmer og beskytter dine kortoplysninger, så du ikke behøver at indtaste dem, når du handler på nettet. Vi kan også hjælpe dig med at få dine penge tilbage, hvis noget går galt med et køb (vilkår og betingelser gælder).

Dårlig

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.797)

Aldrig har jeg oplevet værre…

Aldrig har jeg oplevet værre kundeservice, end der jeg ringede til PayPal, nedladende og direkte ubehøvlet kundeservice fordi man ikke kunne huske et 13 år gammelt konto nummer, som ikke længere var ved brug.

30. januar 2024

Køberbeskyttelse, min bare roev !

Køberbeskyttelse ?
Min bare !

$ 38.00 for en anden vare end bestilt.
Beder om dokumentation.
Tager billeder mm og oploader disse.
ALT indenfor tiden. Lukker bare sagen.

OG at komme i kontakt med Elon Musk's biks er ikke muligt.
PayPal i er historie i min optik.

28. januar 2024

Sletter kodeord periodisk

Sletter kodeord periodisk og har hjernedød "glemt kodeord"-gendannelseslogik.

Det her sker HVER gang, jeg skal logge ind på paypal. Jeg har password-manager, så jeg VED, at mit kodeord er korrekt, men hver fordømte gang, jeg skal logge ind, får jeg vide, at det er forkert. Indrømmet, der går måneder, måske år mellem mine login, men kodeordet ER KORREKT.

Så kommer problemet. Jeg har et telefonnummer tilknyttet og en sekundær e-mailadresse. Efter at have klikket på "I har nulstillet mit kodeord," som paypal mystisk nok har stavet helt forkert som "Jeg har glemt mit kodeord," får jeg valget mellem at få sendt en SMS med en kode eller svare på mine "sikkerhedsspørgsmål," som jeg selvfølgelig på min konto har registreret med hvad end, der kommer ud, når jeg presser håndfladerne mod tastaturet, da sikkerhedsspørgsmål er den nok mest sårbare angrebsvektor til at bryde ind i éns konto. De burde hedde "sårbarhedsspørgsmål."

Nå, men så vælger jeg "Send SMS," og klikker på videre. Jeg modtager en SMS med en kode. Putter koden ind på hjemmesiden og klikker videre. Så er vi inde, ikke? Jeg har givet korrekt email og korrekt kodeord, som paypal har valgt ikke længere skal være gyldigt. Nu har jeg fået tilsendt en kode per SMS, som jeg korrekt har videregivet i systemet. Vi er der nu, ikke?

Nej. Nu er det tid til sårbarhedsspørgsmålene. Som jeg ikke har svarene på, da jeg naturligvis aldrig kunne drømme om at åbne for denne absurd nemme at overvinde angrebsvektor. Ingen mulighed for at bede om en email i stedet, hverken til min primære eller sekundære email-adresse, som er knyttet til min paypal-mareridtskonto.

I øvrigt: Hvis jeg fylder tilfældige svar i sårbarhedsspørgsmålene og klikker videre, dukker et tænke-drejehjul op, som aldrig stopper igen. Så selv hvis jeg havde egentlige svar på sårbarhedsspørgsmålene, ville jeg ikke kunne logge ind.

Jeg hader alt ved paypal. Det er den absolut værste service, jeg har. Hver gang, jeg skal logge ind, begynder mine fingre at ryste, for jeg VED det vil ende i dyb frustration. Og jeg har endnu ikke taget fejl. Når jeg tænker tilbage, ville jeg hellere have modtaget tyve piskeslag end have oprettet en paypal-konto.

28. januar 2024

Solgte en vare og pengene gik ind på…

Solgte en vare og pengene gik ind på Paypal konto.. Køberen påstår at vare ikke modtaget, selvom jeg har underskrift fra GLS om at varen er modtaget. Alligevel afgør Paypal det til kundens fordel og jeg har nu både mistet vare og penge... Efter lang snak med kundeservice, hvor jeg blev smidt af flere gange, måtte jeg konstatere, at jeg ikke kunne få beviset for at kunden ikke havde modtaget varen, at se...
Som køber fungerer det sikkert fint, for man kan jo altid påstå at varen ikke er modtaget, men som sælger.. PAS PÅ!!!!

22. januar 2024

Så kom PayPal igen til undsætning

Så kom PayPal igen til undsætning. Bestilte en vare der slet ikke svarede til beskrivelse eller størrelse, og det pågældende firma mente bare jeg kunne få 30% retur og så få lov at beholde varen som jo ikke passede og som var så ringe i kvalitet at jeg ikke ville forære den selv til en hjemløs. Nu har jeg så med PayPal s hjælp fået alle pengene retur. Der skal lyde et stort taknemmeligt tak fra mig
Ps det er nu 4 gang i hjælper mig

19. januar 2024

Brug dem ikke

De tænker kun på deres eget honorar ikke på at hjælpe kunden, der bliver regnet (meget høj) told på vare uden det bliver oplyst før man betaler, er ikke villig til at hjælpe med at annullere køb selv om det fremgår tydeligt fra sælger at, det skal foregå gennem paypal, føj for f.....

9. januar 2024

Det fungerer overhovedet ikke :(

Det fungerer overhovedet ikke :(

Forsøg på login giver konstant meldingen: "Vi kunne desværre ikke bekræfte, at det er dig." selvom den samtidigt siger: "Vi har fundet en eksisterende konto." på netop samme email.

Jeg oprettede for mange år siden en paypal med den email, men brugte den så ikke i lang tid, og nu hvor jeg så prøver at logge ind kan den ikke genkende mit password, og når jeg så vælger "glemt password" for at kunne lave et nyt, kommer den altså ud med: "Vi kunne desværre ikke bekræfte, at det er dig." selvom den genkender min email fra tidligere.

Grotesk at der ikke findes alternativer til Paypal (Også i lyset af de skræmme-eksempler der skete omkring Corona-bøderne de udsatte folk for alene pga ting folk skrev på facebook og twitter, men det er en anden snak)

4. januar 2024

Virkelig uhøflig "Support"

Wow, Magen til Ubehøvlet "Support" skal man lede længe efter.

Talte med en mand vedr. en ganske lille ting og pga. en forsinkelse på deres linje. Blev han totalt barnefornærmet efter 5 sek. da jeg kom til at afbryde ham.

Måske skulle i få lavet jeres tlf. linjer eller endnu bedre bare være høflige og tage det roligt.

Ubehagelig samtale.

3. januar 2024

Paypal er ren til grin

Paypal er ren til grin, men desværre den eneste platform som kan bruges, når man har en international virksomhed, og skal have betale overført med det samme. Paypal er også fuldstændig uduelig i forhold til at alle kunder kan bare oprette en sag og få deres penge tilbage, selvom at de har modtaget varen og servicen. Kommer der en anden platform en dag som er bedre en paypal, så er jeg den der er skredet med det samme fra denne dårlige service. De tilbageholder også penge i 21 dage, når det har overskredet ens indtjenings grænse, de må sgu da være interesseret i at virksomheder tjener penge, istedetfor tilbageholder de pengene og bruger det som undskyldning som sikkerhed.

29. december 2023

Så ufatteligt elendigt og idiotisk

Så ufatteligt elendigt og idiotisk
Paypal er bare enestående elendigt. Intet de gør giver mening.Glem forestillingen om at paypal giver sikkerhed .. når tingene går galt er der ingen hjælp at hente alligevel. Så snart paypal bliver involveret går tingene for alvor galt, og det er hver gang.Dyrt og udueligt kunne være deres slogan

20. december 2023

Paypal er ukritiske med forhandlere

Jeg har handlet i god tro med dansk Web firma. Dette firma er desværre fup med falsk adresse og falsk tlf nummer.
På fupfirmas webside er der link til returlabel med adresse til Ringkøbing.
Men når man vil sende varen retur, oplyser de, retur adresse til Kina.
Paypal blev involveret tidligt og har fået alle oplysninger.
Desværre holder de med fupfirmaet og beder mig retunere til Kina med en nu helt tredje retur adresse.
Dvs. Fup Firma har opgivet 3 forskellige adresser at sende retur til.
Efter meget dialog frem og tilbage betaler Paypal for retur.
Jeg venter nu på hvad der sker med pakken og om Paypal så udbetaler mine penge.
Jeg forstår ikke at de vil ligge navn til dette firma, især efter alle de oplysninger som jeg har fremlagt for dem.

20. december 2023

Trustpilot er i færd med at vurdere denne anmeldelse i henhold til vores rapporteringsprocesser.

Tilbageholdelse af penge ved skift af kontotype.

Jeg skiftede fra en privatkonto til en firmakonto (altså den samme konto, men bare et flueben til forskel). Det betyder, at de pludselig tilbageholder mine penge i rigtig mange dage, på trods af at jeg aldrig har haft en klage i de 5 år, jeg har haft denne konto. PS: De skriver, at man kan påføre leveringsoplysninger, men det hjælper ikke. Så nu kan man ikke længere betale med PayPal herfra !! (og jeg venter STADIG på mine penge)

15. november 2023

Nul sten herfra hvis man kunne.

Nul sten herfra hvis man kunne.
PayPal eller babymadpal
Det hjælper ikke med at skrive herfra, men men,,,, man skal dukke op i deres adresse...
Pas på jer og jeres penge.

9. december 2023

Har lige selv lukket min konto

Har lige selv lukket min konto
Får det fint bekræftet
Ved jeg ikke skylder nogen noget men får så 2 mail om at jeg nok ikke slipper for at betale 2 som jeg overhovedet ikke har handlet med
HVAD SKER DER LIGE

6. december 2023

Ikke en sikkerhed.

Ikke en sikkerhed.
Jeg har altid troet PayPal var en forbrugersikkerhed, men sådan er det ikke.
Jeg har købt noget på en udenlandsk webshop og bad om refundering fordi varen ikke var som den skulle.
De var behjælpelige indtil varen skulle returneres.
Jeg havde modtaget varen fra et lager i Sverige, men skulle returnere varen til Kina.
Selvom jeg oplyste PayPal om dette oplyste de mig om at de ikke kan hjælpe mig hvis ikke jeg returnerer varen til Kina.
De var fuldstændig ligeglade med hvem afsender var og fra hvilket land.
Det eneste de kunne koncentrere sig om var oplysningerne fra sælger.
Så den hjælp de skulle give mig er ingen ting værd.
Bruger dem aldrig igen og lukker min konto der.

6. december 2023