Paustian Anmeldelser

1.213

3,6

Bestilte stole til bryllupsgave. Hurtigt kommer ordrebekræftelse, men ingen ca. leveringstid. Det har været svært at få forbindelse til jer. Telefonnr. ude af drift, og ingen svar på mail. Endelig e... Se mere

Med lidt ‘besvær’ lykkedes det at få byttet skallen til vores Myrestol. Fik oplyst en levering i uge 30 hvor lagret havde ferie, måtte rykke butikken, ny levering uge 32, fik leveret en lyseblå skal,... Se mere

Manglende information om levering. Vanskeligt at komme igennem til kundeservice. Ingen svar på mail. Ingen opfølgning på samtaler trods aftale. 7 ugers leveringstid på trods af, at varen var på lager.... Se mere

God kommunikation både ved bestilling og undervejs. Herunder klar besked fra vognmand om levering - og fleksibilitet om, hvor varen kunne stilles sikkert. Meget tilfreds med både vare og levering. D... Se mere

1. Møbelforretning

Siden 1964 har vi stået for noget af det ypperste indenfor design og møbelkunst – både til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner verden over. Paustian har pr. 1/12-25 fået ny ejer. Anmeldelser før denne dato vedrører den tidligere ejer.

Middel

1 t anmeldelser

(1.213)

God pris

God pris, hurtig forsendelse. Havde dog foretrukket at afhente i butik

5. januar 2023

Kære Tina,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. 🙂

Kære Karoline,

Tusind tak for de mange flotte stjerner og dine flotte roser. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Paustian Webshops

Super hurtig levering i forhold til…

Super hurtig levering i forhold til hvad der blev sat i vente.

19. november 2022

Kære Christian,

Tusind tak for din meget positive tilbagemelding til os. Den er vi meget stolte af. 🤩
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os igen en anden gang.

Paustian Webshops

Hurtig ekspedition og god service.

Hurtig ekspedition og god service.
En on-Line butik jeg vil anbefale

3. januar 2023

Kære Lilli,

Sikke en flot anmeldelse - mange tak for at du har taget dig tiden til at skrive den. 🤩

Perfekt service og pris.

24. november 2022

Kære Lasse,

Mange tak for at du har taget dig tid til at lægge en så fin anmeldelse til os. Det sætter vi meget stor pris på.🤩

Paustian Webshops

Super service og professionel…

Super service og professionel kommunikation omkring leverancerne.

8. december 2022

Kære Lotte,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. 🤩

Et godt sted at handle

Jeg havde problemer med at bestille, jeg kontaktede firmaet og fik hver eneste gang en fabelagtig god og venlig hjælp. Da det senere viste sig at varen ikke var på lager sendte de et billede jeg kunne printe ud og bruge som midlertidig gave. Kan kun anbefale Paustian på allerbedste vis.

7. december 2022

Kære Vera,

Wauw! Sikke en flot anmeldelse at modtage - den har bragt store smil frem hos os. Tusind tak for det. 🤩
Vi håber at kunne byde dig velkommen hos os igen en anden gang.

Paustian Webshops

Dejlig hurtig levering :)

27. december 2022

Kære Eva,

Tusind tak for de mange fine stjerner og den fine anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Paustian Webshops

Jeg er ret sikker på at Paustian…

Jeg er ret sikker på at Paustian opfatter sig selv som indbegrebet af godt solidt forhandlerskab af cremen af dansk møbel design. Desværre forholder det sig ikke sådan i virkeligheden. Har haft to dårlige oplevelser i træk med Paustians online shop. Ved seneste køb var det vigtigt at møblet ankom nogle dage inden jul hvorfor jeg bestilte en lager vare – samtidigt med købet sendte jeg Paustian en mail om at varen skulle være fremme 2 uger senere. Denne mail fik jeg aldrig svar på. Efter 10 dage sendte jeg endnu en mail som blev besvaret / behandlet på amatøragtig vis. Kort fortalt fik Paustian forkludret købet af en fin julegave! Det er for mit vedkommende hermed slut med at bruge Paustian både online samt i butikken i Nordhavn hvor jeg tidligere flere gange har handlet.

19. december 2022

Kære Lars,

Tak for at du har taget dig tiden til at skrive en anmeldelse til os.
Vi er naturligvis meget ærgerlige over, at høre om din oplevelse hos os og beklager denne mange gange. Det er bestemt ikke standarden hos os.
Da ordrenummer ikke er oplyst, kan jeg desværre ikke undersøge sagen nærmere. Men vi håber dog, at julegaven faldt i god smag på trods af bump på vejen, og at du vil give os en chance igen en anden gang, så vi kan give dig den gode service, som er standarden hos os.

Hvis du har nogen spørgsmål er du altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon eller mail.

Så fint og hurtigt!

Nem og overskuelig hjemmeside - og lynhurtig levering! Har haft samme gode oplevelse hver gang jeg har handlet hos Paustian :)

11. december 2022

Kære Signe,

Tusind tak for de fine ord og de mange flotte stjerner. Det bringer store smil frem hos os. 🤩
Vi glæder os til at byde dig velkommen hos os igen en anden gang.

God pris og service

God pris, levering før tid - no clakes :-)

19. december 2022

Kære Rene,

Mange tak for de mange stjerner og de flotte roser. Det betyder rigtig meget for os. 🤩

Virkelig god service

Virkelig god service, dog lidt lang leveringstid, men det opvejer den gode service

Kære Betina,

Wauw - tusind tak for de søde ord. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩

Hurtig levering - helt perfekt

Kære Harriet,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse. Den er vi meget glade for og stolte af. 🤩

Paustian Webshops

Kedelig oplevelse med Erik Rasmussen sofa.

Købte for to år siden en Erik Rasmussen sofa, som jeg nu har købt en puf til. Sofaen købte jeg fordi det er et gammelt design, som jeg tænkte kunne udbygges inden for en overskuelig tid, som jeg tænker at to år er. Da jeg bestilte en puf blev jeg ringet op for at tjekke, at det var det rigtige tekstil, og nu er puffen ankommet i rigtig tekstil med en anden farve sygning, da der blev skiftet leverandør for et år siden. Virkelig kedelig oplevelse, som havde været undgået, hvis jeg var blevet gjort opmærksom på, at leverandør var skiftet ved køb. Hvilket burde være muligt da puffen vel som oftest købes af folk, som har sofaen i forvejen. Endnu kedeligere da svaret på min reklamation er, at den kan blive sendt til Portugal, men uden tidsramme eller prisleje for omsygning, underforstået at det er for egen regning.

Vare

Hurtig levering .

16. december 2022

Kære Klara,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det bringer store smil frem hos os. 🤩

Super service - hurtig levering

Super service vedr. levering der også var rigtig hurtig og til aftalt tid! Kan varmt anbefales!

11. december 2022

Kære BlueCat,

Mange tak for alle de flotte stjerner og den fine anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på. 🤩
Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

Paustian Webshops

Varer fra webshoppen kan ikke byttes uden at involvere gavegiver

I forlængelse af min tidligere anmeldelse, kan jeg oplyse, at hvis man ønsker at BYTTE sin vare, så kan det KUN lade sig gøre ved at Paustian fører pengene retur til køber (i mit tilfælde gavekøber)!!!! Det vil sige, at ligegyldigt hvad man vil, så SKAL ombytningen (tilbagebetaling af pengene) forbi gavekøber inden man så selv kan lave et køb på webshoppen!!!!. Det er jo ren og skær uvilje og vanvittig dårlig service. Jeg bestemte mig for at returnere min gave, men for at gøre dette, skal jeg på trods af vedlagt returseddel og label betale for det ligesom jeg skal have oplysninger fra gavekøber for at kunne udfylde oplysningerne. Jeg har ALDRIG oplevet så dårlig kundeservice. Kunne man give 0 stjerner ville det have været passende. HOLD JER LANGT VÆK FRA PAUSTIANS WEBSHOP.

12. december 2022

Kære Anette,

Som vi tidligere har skrevet til dig på en af dine andre anmeldelser kan vi ikke refundere beløbet fra din gave til andre end gavegiveren på grund af hvidvaskloven. Det er ikke lovligt at refundere penge til andre end købers konto.

Du er velkommen til at sende din gave retur og få et tilgodebevis som du kan bruge i vores webshop

Hvis du har nogen spørgsmål, er du også altid mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice som sidder klar på telefon og mail til at hjælpe.

Telefonnummer: 71 99 94 87
Vores telefoner er åbne alle hverdage mellem kl. 10 og 15