Bestilte stole til bryllupsgave. Hurtigt kommer ordrebekræftelse, men ingen ca. leveringstid. Det har været svært at få forbindelse til jer. Telefonnr. ude af drift, og ingen svar på mail. Endelig e... Se mere
Med lidt ‘besvær’ lykkedes det at få byttet skallen til vores Myrestol. Fik oplyst en levering i uge 30 hvor lagret havde ferie, måtte rykke butikken, ny levering uge 32, fik leveret en lyseblå skal,... Se mere
Manglende information om levering. Vanskeligt at komme igennem til kundeservice. Ingen svar på mail. Ingen opfølgning på samtaler trods aftale. 7 ugers leveringstid på trods af, at varen var på lager.... Se mere
God kommunikation både ved bestilling og undervejs. Herunder klar besked fra vognmand om levering - og fleksibilitet om, hvor varen kunne stilles sikkert. Meget tilfreds med både vare og levering. D... Se mere
Siden 1964 har vi stået for noget af det ypperste indenfor design og møbelkunst – både til private hjem, virksomheder og offentlige institutioner verden over. Paustian har pr. 1/12-25 fået ny ejer. Anmeldelser før denne dato vedrører den tidligere ejer.
Walgerholm 1, 3500, Værløse, Danmark
- 7070 5212
- paustian@paustian.com
- www.paustian.dk

Forsinket leverance og dårlig lakering af 8 Y-stole
Køber 8 Y-stole, som bliver 3 mdr. forsinkede. Købte udelukkende hos Paustian, da de kun havde 2-4 ugers levering. Alle stole har ikke en 100% pæn lakering. Vælger så at sende de to værste retur, hvor jeg igen skal vente. Der er ingen kompensation for ventetid efter alt det besvær. De henviser bare til aftalen med deres underleverandør og virker ikke sønderligt kede af det.

Besvarelse fra Paustian
Da vores vare blev forsinket, pga leverandøren havde vanskeligheder, var der fuld gennemsigtighed og god service i forhold til at få de vare, som allerede var på lager uden yderligere betaling for fragt. Generelt har vi et godt indtryk af Paustian, som leverer et højt serviceniveau.

Dårlig kundeservice
Vi fik leveret en FK10 plico stol i april, hvorefter vi fandt ud af at der var fejl på begge armlæne. Efter meget korrespondance og diskussion gik paustian med til at bytte dem. I første omgang fik vi de forkerte armlæne tilbage, og først i andet forsøg lykkedes det.
Så fandt vi ud af at stoffet på stolen var samlet forkært, og paustian beder så os om at selv pakke stolen sammen i pap, og så ville de hente den. Nu er det gået 7 uger og vi har ikke hørt et ord, andet end når vi selv har rykket for den. Den skulle være kommet i denne uge, men vi har stadig ingen stol..
Vi er rigtig opgivet over Paustian og kommer aldrig til at handle her igen. Vi har opplevet meget bedre service ved andre møbelforretninger til samme pris.

Dårlig kundeservice
Jeg køber aldrig nogensinde hos Paustian igen og vil ikke anbefale!
Jeg fik en dyr vase i gave - desværre var der en produktionsfejl og måtte derfor vente 3 måneder på en ny. Desværre har de ikke engang tjekket den nye vase før de sendte for der var flere fejl i glaseringen. Derudover har det været op af bakke at være i kontakt med deres kundeservice, da man åbenbart ikke bliver behandlet lige fordi man ikke har købt en ad deres dyreste møbler. Jeg står tilbage med en ekstrem dårlig oplevelse som kunde, 2 vaser med fejl, ødelagt bord

Besvarelse fra Paustian
Der kunne sikker have været 5 stjerner…
Der kunne sikker have været 5 stjerner hvis ikke det tog 6 måneder at levere varen!!!!

God webshop
God webshop, fin e-mail korrespondance, hurtig levering med meget præcis angivelse af ankomsttidpunkt

Besvarelse fra Paustian
VurderingAlt er ekspederet meget godt
Alt er ekspederet meget godt. Det var fint I ringede til os for at sikre vi havde bestilt det rigtige produkt vi ønskede os. Super 😊