1. Advokat

Patrade er et IP-konsulenthus med afdelinger i Aarhus, Aalborg og København. Vi er specialister i patenter, varemærker, designrettigheder og online brand protection. Vi har både patentkonsulenter og advokater i huset. Vores kunder er tilstede på mange markeder og vi rådgiver om IP og IP i hele verden.

3,9

God

Vi følte os virkelig godt taget imod

Vi følte os virkelig godt taget imod. Rådgivningen omkring IPR var meget kompetent, og vores sag blev håndteret hurtigt og effektivt. Kan helt klart anbefales.

4. oktober 2025

Besvarelse fra Patrade A/S

Tusind tak for de fine ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse.

Faktura på 7500kr uden at have godkendt samarbejdet

Jeg søgte på Google for at vide noget mere om design beskyttelse og fandt så dette firma. Jeg Beder dem kontakte mig og for så en pris af vide hvad det koster at få beskyttet mit produkt. Vi skriver sammen frem og tilbage og jeg vedhæfter nogle billeder. De skriver så jeg skal tage nogle nye billeder, som jeg så for gjort.

Dagen efter skriver jeg en mail til dem, ar jeg ikke ønsker samarbejdet alligevel. Jeg har på intet tidspunkt bekræftet noget, da jeg får mailen om at jeg skal bekræfte, så takker jeg nej. I dag har jeg så fået en faktura på 7500kr… for hvad? Ingenting. Synes simpelhen det er så groft og det er hellere ikke lovligt!

23. februar 2024

Besvarelse fra Patrade A/S

Vi er naturligvis kede af, at du ikke er tilfreds med din kontakt med os.

Jeg ved, at du d.d. har været i dialog om regningens størrelse med vores advokat og at I har fundet en fælles løsning.

Som du har drøftet med vores advokat tidligere i dag, så er det på baggrund af en løbende dialog og rådgivning over 5 dage vedrørende de ønskede designansøgninger samt modtagelsen af en underskrevet fuldmagt, hvorefter Patrade gives tilladelse til at handle på dine vegne i forbindelse med designbeskyttelse, at det er vores opfattelse, at du har godkendt samarbejdet med os.

Den dialog, som du har haft med vores advokat omkring designansøgningerne, har indeholdt rådgivning. Denne rådgivning er anvendt til på egen hånd at ansøge om designbeskyttelse. Vi har derfor tilladt os at afregne noget af den tid, som vi har brugt på at yde rådgivning. Dette er efter vores opfattelse hverken ulovligt eller usædvanligt, hvilket jeg ved, at du også har drøftet med vores kollega.

Vi ønsker dig held og lykke med både designregistrering og salg af produktet.

Effektiv sagsbehandling

Effektiv sagsbehandling, fantastisk kommunikation og velkvalificeret rådgivning. Her får man virkelig noget for pengene!
Tak for god service.
Mvh M.C.A

18. marts 2019

Besvarelse fra Patrade A/S

Vi siger mange tak for de pæne ord!

Bondefangeri

I forlængelse af ovenstående beretning kan jeg fortælle at vi d.d. har fået en regnng på 4593,75 uden at have bestilt noget som helst arbejde .
De skriver blot :
Fornyelse af ovennævnte designregistrering i EU for næste 5-års periode indtil den 26.oktober 2019, jfr vort brev af 25.juli 2014.
Denne gang ryger sagen til advokatnævnet !!!
Tyveknægte er visst det rigtige ord- hold jer væk

På deres hjemmeside skriver de godt nok : Vi tænker anderledes .
Ja, det skal jeg lige love for . Hvis man har vret så uheldig at være kunde der en gang i livet - så bliver de ved med at sende kæmperegninger

2. oktober 2012

Kære Arne.

Vi vælger at besvare denne henvendelse, selvom du ikke har modtaget nogen rådgivning hos os. Din datters selskab har modtaget rådgivning hos Patrade A/S.

Beklager du har haft denne oplevelse. Der er tydeligvis et misforhold mellem den tid, du tror, vi har brugt på at rådgive din datter, og den tid vi reelt har brugt til trods for, at din datter, naturligvis har modtaget kopi af al vores korrespondance med modparten, ligesom det er din datter, vi har drøftet sagens detaljer med.

Patrade er en rådgivningsvirksomhed, og det produkt, vi sælger, er den tid, vi benytter på at rådgive vores kunder. Et vigtigt fokuspunkt for os i den forbindelse er kvalitet og effektivitet. Med andre ord så tager vi os betalt for den tid, vi benytter på rådgivning til nogle endog meget konkurrencedygtige timepriser.. Samtidig bestræber vi os på kun at anvende den tid, der er nødvendig for at give kunden kvalitet og bringe kunden videre.

Jeg har kigget nærmere på tidsforbruget i denne sag og mener ikke der er brugt for meget tid på rådgivningen. Tværtimod har vi været ualmindelige målrettede og ydet din datter kvalitetsrådgivning til en meget lav pris.

Da vi er store tilhængere af gennemsigtighed, har din datter også tidligere modtaget en nøjagtig speficikation af vort tidsforbrug på sagen.

Arne, din datter er ikke blevet flået levende, men har købt og fået kvalificeret rådgivning til en meget skarp pris. Endvidere har din datter opnået det resultat, der var helt afgørende for hende, nemlig at vi fik standset en konkurrent, der var på vej ind på det europæiske marked med et kopiprodukt, hvilket er af helt afgørende betydning for din datters forretning og fremtidige indtjening.

Patrade A/S