Virksomheden har svaret
Ich bin durch Zufall auf Parte di me aufmerksam geworden. Ich habe einen Silberring gesucht, der wie der "Lady-Diana-Gedächtnis"-Ring aussieht und wurde bei Parte di me fündig. Zuerst habe ich mir nur... Se mere
Parte di me zorgt ervoor dat je verschillende sieraden kan combineren. Die bij elkaar passen in thema. Verder is er een maat tabel aanwezig om zo de juiste maat te bestellen. De service is fijn en je... Se mere
Virksomheden har svaret
Unsure on sizing and lots of sizes out of stock and hence it's taken me weeks to order. Hoping that the size is right and I'm happy with my purchase. I did reach out regarding sizing guides and the... Se mere
Virksomheden har svaret
Een deel van mij - Parte di Me In het atelier van Parte di Me worden alle sieraden met passie en persoonlijke aandacht tot bloei gebracht. Elk sieraad is uniek, en vertelt een eigen verhaal. Een Parte di Me sieraad is pas compleet na het zetten van de perfecte steen. Deze steen vormt het hart van het sieraad, een essentieel onderdeel. Het sieraad staat voor een deel van jou. Een deel van mij.
Osloweg 105, 9723 BK, Groningen, Holland
Ho acquistato degli orecchini, mai arrivati, o meglio, sul tracking del corriere risultava che l’indirizzo non era stato trovato e il pacco stava tornando al rivenditore. Non è stato fatto neanche un tentativo, neanche telefonico.
Ho provato a contattare l’assistenza clienti (estera) che da ormai due mesi mi dice solo di attendere.
Ad oggi non ho gli orecchini e il reso non è mai stato fatto.

Besvarelse fra Parte Di Me
Damenuhr nach weniger als 3 Monaten kaputtgegangen, Kundenservice reagiert nicht, inzwischen habe ich nach 3 Mal nachfragen die Antwort erhalten, dass dies kein Garantiefall ist. Ich kann die Uhr also nach 3 Monaten tragen jetzt wegwerfen. Soviel zu Qualität und Nachhaltigkeit...unfassbar.

Besvarelse fra Parte Di Me
Habe einen Ring für meine Partnerin als Geschenk gekauft. Auf den ersten Blick war alles schön und die Freude groß. Nach ca. 3-4 Monaten lösten sich die ersten eingesetzten Steine und. Der Eing lief an. Mittlerweile ist er durch relativ wenig Tragen völlig zerkratzt, es fehlen Steine und er läuft an. Der Kundenservice äußert sich wenig bis gar nicht - zumindest nicht zielführend.
Am Ende de Tages haben wir einen Ring der sein Geld leider nicht wert war und nicht mehr getragen werden kann.

Besvarelse fra Parte Di Me
Ik heb een goede ervaring met aparte Di Me, alles word netjes bezorgd. Ik kan allen niet duidelijk zien of er een tasje bij zit, anders is het wel een 5 ster waard.

Magnifiques boucles d’oreilles
C’était mon 1er achat de cette marque et j’en suis ravie

Besvarelse fra Parte Di Me
j'ai commandé à plusieurs reprises chez eux, et je dois dire que mon expérience est assez déplorable: ils vous font payer le retour aux Pays Bas si vous n'êtes pas satisfaits. Aussi leurs produits sont de mauvaises qualité: une chaine en maille anglaise que j'avais commandé s'est cassée en deux au bout de quelques jours: c'était censé être de l'argent 925.

Besvarelse fra Parte Di Me
Mijn 3de ring van parte di mi .
Betaalbaar maar zo luxe.
Zo subtiel maar ook zo aanwezig.
Ze zeggen vaak de liefde van de man gaat door de maag . Die van mij om mijn ring vingers ❤️ prijzen zijn top.
Aflevering is helemaal geweldig en hoe het verpakt is . Altijd een leuk cadeau

Bonjour
Commande passée le 15 mai dernier, aucune confirmation d'expédition ni numéro de suivi, j'essaie de les joindre envoyé plusieurs mails personne ne répond !
A éviter à tout prix !
J'attends un remboursement !

Besvarelse fra Parte Di Me
Hele mooie bracelet, hij past goed kwa formaat. Goede kwaliteit

Site très focntionnel.
De beaux bijoux à des prix très abordables.
Des nouveaux produits comme les montres qui ont de belles lignes et sortent quelque peu des standards avec leur fond de couleur.

Besvarelse fra Parte Di Me
Wunderschöne Ringe zur Verlobung gefunden. War ein voller erfolg. Wir lassen uns nun etwas Zeit aber die Eheringe suchen wir auch gerne hier <3 danke für alles!

Besvarelse fra Parte Di Me
Ik had een prachtig kettinkje gekregen van Parte Di Me voor mijn verjaardag.
Helaas was het steentje afgebroken al na een aantal weken. Ik had contact opgenomen of ik een nieuw hangertje mocht ontvangen of dat het eventueel gerepareerd kon worden. Zelfs had ik aangegeven zelf te willen betalen voor de reparatie, mocht het niet binnen de garantie vallen. Zeer en zeer slechte service, aangezien er werd vermeld dat ik maar een nieuwe kon gaan kopen en dat reparatie of een nieuw hangertje totaal niet mogelijk was. Onwijs zonde…

Besvarelse fra Parte Di Me
Ho acquistato degli orecchini, una volta arrivati erano davvero tanto piccoli e ho deciso di fare il reso. €25,95 per un reso? Follia pura. Non comprate, il rischio che il prodotto non sia conforme alla foto è alto e rendere costa caro. In più l’assistenza clienti non risponde.

Besvarelse fra Parte Di Me
Oorbellen besteld en deze zijn helemaal aan het roesten … wat is dit voor kwaliteit?
Je betaald voor zilveren oorbellen met gold plated en dit begint gewoon te roesten na 1x dragen.
Graag reactie terug…

Besvarelse fra Parte Di Me
Quick and easy ordering online with fast delivery..

Besvarelse fra Parte Di Me
Ganz schlechtes Service, mein retournierte Ware, liegt ab dem 20 Dezember 2023 bei denen im Haus, am 4 Januar 2024 habe ich eine Mail bekommen, das es in Bearbeitung ist,bis jetzt keine Informationen wegen der Gutschrift, Katastrophe dort werde ich nie wieder was bestellen!!!Habe deswegen nur Probleme mit Klarna, alles mögliche versucht,Mails werden nicht beantwortet, bis jetzt ohne Erfolg. Die Retoure muss man selbst bezahlen und da ich den Versicherte Rücksendung genommen habe, habe ich den Nachweis das ich es tatsächlich zurückgeschickt habe. Ich werde nie wieder bei dem Online Shop was bestellen und auch niemanden empfehlen.

Besvarelse fra Parte Di Me
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.