Pakhuset Skagen Anmeldelser

2,2

Besøgte Pakhuset til frokost lørdag den 18. juli, hvor min kone og jeg bestilte husets Stjerneskud til 220 kr. Modtog en tallerken - ganske vist med rigeligt med rejser - men med tre triste, gummi-agt... Se mere

Vi var der i dag godt nok uge 29 - stor reklame for skaldyr fad - Udsolgt. I kan kigge i menuen og opbygge jeres eget skaldyrsfad. Ingen muslinger, forsøgte ret med kaviar, udsolgt. Kunne få 4 jomfruh... Se mere

Der var 1 times ventetid på stjerneskud og moules frites og vi måtte rykke for det. Måske de havde glemte det. Da det kom var kvaliteten meget ringe. Ingen smag i moules frites. Og den pandest... Se mere

Til Terese og restaurantens indehavere. Tak er et mindre ord for en dejlig modtagelse som min hustru og jeg fik Fredag aften på Oakhuset Skagen. Et skønt smil bød os velkommen med navn uden at vi e... Se mere

1. Restaurant
  2. Fisk- og skaldyrsrestaurant

Velkommen til Pakhuset – placeret midt på Skagen Lystbådehavn i de ikoniske røde pakhuse, tegnet af arkitekt Thorvald Bindesbøll. Vi er mere end blot en restaurant; vi er et levende samlingspunkt i hjertet af havnen, hvor autentisk maritim charme møder et summende café- og restaurantliv. Vores passion er kvalitet og atmosfære: Friske råvarer: Vi lever i tæt samspil med det aktive erhvervsfiskeri, og vores menuer afspejler den friske fangst, der dagligt landes lige uden for døren. Historiske rammer: Nyd din frokost eller middag i de smukke, historiske pakhuse, der gennem generationer har dannet rammen om Skagens maritime sjæl. En oplevelse for alle: Uanset om du besøger os til en afslappet frokost eller en festlig aften, stræber vi efter at give dig en uforglemmelig oplevelse midt i havnens pulserende hjerte. Besøg os på havnen – vi glæder os til at se dig.

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

En god oplevelse

Service, madkvalitet og pris hænger rigtig godt sammen. Uhøjtidelig stemning, smilende servering og moules i rigelig mængde og af god kvalitet. Vi kommer igen

29. august 2020

Hvilken Fantastisk oplevelse 👍🏼⭐️

Hvilken Fantastisk oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Lækkert mad, skønne rammer helt unik hurtig servering og flinkt personale ❤️ så TAK 🙏🏼til jer for en super oplevelse 👌🏼ovenpå gårsdagens lige så dårlige oplevelse på en anden restaurant

4. august 2020

Seje rødspættefileter

Ekstrem langsom betjening, hjemmepleje rejer var OK, rødspættefileter var elendige, totalt seje.

Bare fordi man har en god beliggenhed, behøver man ikke at servere elendig mad.

Hvorfor har alle restauranter som benytter unge mennesker til servering ikke en restaurantchef som har overblik og kan guide de unge mennesker, en bedre oplevelse for begge parter.

Vi kommer ikke igen.

2. august 2020

Elendig mad

Elendig mad, Rib Eye, der var seje og senede, og Moules Mariniéres der smagte af ingenting. Kan ikke anbefales. Har været her tidligere, hvor maden var bedre.

2. august 2020

Ringe service

Yderst ringe service. Blev anvist et bord, men da der efter 16 min ikke skete noget gik vi igen. Og der var ikke engang travlt på restauranten

28. juli 2020

Lang ventetid og musiklarm

Havde på forhånd bestilt bord til kl. 19.00.
Kunne vælge imellem 3, 4 eller 5 retter. Forretten var den samme. Uanset det måtte vi vente en hel time på forretten.
I stueetagen var der live-musik fra ca. kl. 20.00. Det var meget gennemtrængende og vildt generende. Ingen fred og ro til en middag til ca. 800 pr. kuvert incl. vin.
Totaloplevelsen var skuffende og dårlig. Det hjalp ikke, at maden egentlig var god. Vi bad om dessert og regning hurtigt for bare at komme væk.
Konceptet med gourmét-restaurant på 1. sal og noget, der nærmer sig diskotek i stueetagen, duer ikke. Heller ikke i uge 29.

14. juli 2020

Dårlig service.

Man skal selv finde en plads. Man skal selv gå ind og sige man gerne vil bestille mad. Og så......... ventetid meget ventetid på sin mad. De havde så ikke mere fisk, så dele vi da bare den i 4 eller måske 6 stykker. Og giver til kunderne. Det er f...... ikke iorden. Første, eneste og sidste gang vi kommer der. :o(

8. juli 2020

Skuffende moules marinere og betjening

Skuffende moules marinere, da der var mange lukkede muslinger og mange tomme skaller (og muslingerne lå ikke i bunden). Betjeningen virkede uopmærksomme, fik ikke ryddet for brugte glas (starter) og for de mange mange skaller. Dyrt spisekort, men levede ikke op til forventningerne.

6. oktober 2019

Skuffende

Vi bestilte en hel smørstegt rødspætte, den var friturstegt i stedet for, bare serveret med lidt kartofler til. Virkelig ikke 235 kr værd ! Personalet var ikke service minded. For nogle år siden havde vi en god oplevelse, men de er faldet meget af på den.

2. august 2019

OM IGEN!!

Har igennem mange, mange år med stor glæde spist i Pakhuset når vi var i Skagen. Noget er der sket, for maden har ikke samme høje standard som tidligere, hverken til frokost eller aften. Den hele, stegte rødspætte som vi SKAL have (Pakhusets signaturret!) når vi er i Skagen, måtte vi have "byttet" da de første vi fik serveret, var mere rogn end fisk, og tør og ikke særlig varm.
Tjeneren fik rettet op på oplevelsen med sin venlige facon. Iøvrigt et godt team af tjenere, også til frokost.
Den begrænsede åbningstid i restauranten er også et minus.
Beklager, men ok, vi prøver trods alt igen næste år.

13. marts 2017

Hyggeligt sted, kedelig mad

Har spist på Pakhuset flere gange, senest i fredags, hvor vi var 4 personer til middag. Alle valgte en 2 retters menu, 2 af os Pigvar til hovedret. Det viste sig at være et dårligt valg. Tilbehøret var brød opblødt i sauce og fisken smagte kun af vand! Absolut ikke pengene værd! Fiskesuppen smagte heller ikke af noget, manglede helt klart saft og kraft. Oksemørbraden var udsolgt, dog kom vi til at betale ekstra for den, selvom vi fik Angus Filet i stedet. Fint og dyrt vinkort, som stiller langt højrere krav til madens kvalitet. Forventer klart semi- gourmet mad til prisen!!

19. juli 2015

Altid langsom og sløv

Vi har været på Pakhuset mange gange. Maden er fin men betjeningen er altid langsom og sløv og tjenerne er ikke opmærksomme når der kommer nye kunder. Man kan sidde og vente i lang tid. Det er de fuldstændig ligeglade med. Priserne er i den høje ende.

13. juni 2015

Ikke pengene værd

Vi var 4 inde og spise, oksemørbrad, dejligt mørt kød men gennemstegt uden vi havde bedt om det hvilket gjorde at kødet var utroligt tørt og desværre ikke 280 kr værd.
Da vi spurgte om det var standard at få kødet gennemstegt når vi ikke specifikt havde bedt om det sagde tjeneren at det var det ikke og at det da vist var en fejl. Så langt så godt, vi fik da også en kop kaffe hver for besværet og æren af at betale fuld pris for en fejl de havde begået, alt i alt en mindre god oplevelse og ikke et sted vi kan anbefale andre.

27. marts 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (78 anmeldelser)