Pakhuset Skagen Anmeldelser 69

2,3

Virkelig skuffende madoplevelse Fesen menu kort Fisken var ikke ny stegte og slatten, kedeligt rugbrød,sendte et par fiskefrikadeller tilbage pga mega dårlig lugt og smag, personalet sløvt. Ville... Se mere

Vi havde en helt fantastisk restaurantoplevelse. Maden var uovertruffen og vinene, de havde valgt til vores menu, var fantastiske. Vi havde købt en deal hos Hotel Maria, hvor denne 3retters midda... Se mere

Jeg har sendt et brev til ejeren om hvad vi har oplevet aftenen d.8/11 uden at få et svar. Jeg tror at det er i lige glade med deres kundernes oplevelser. Det kan mand godt se om hvor mange er tilfr... Se mere

1. Restaurant
  2. Fisk- og skaldyrsrestaurant

Velkommen til Pakhuset – placeret midt på Skagen Lystbådehavn i de ikoniske røde pakhuse, tegnet af arkitekt Thorvald Bindesbøll. Vi er mere end blot en restaurant; vi er et levende samlingspunkt i hjertet af havnen, hvor autentisk maritim charme møder et summende café- og restaurantliv. Vores passion er kvalitet og atmosfære: Friske råvarer: Vi lever i tæt samspil med det aktive erhvervsfiskeri, og vores menuer afspejler den friske fangst, der dagligt landes lige uden for døren. Historiske rammer: Nyd din frokost eller middag i de smukke, historiske pakhuse, der gennem generationer har dannet rammen om Skagens maritime sjæl. En oplevelse for alle: Uanset om du besøger os til en afslappet frokost eller en festlig aften, stræber vi efter at give dig en uforglemmelig oplevelse midt i havnens pulserende hjerte. Besøg os på havnen – vi glæder os til at se dig.

2,3

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Never again👎

Jeg tror at det er i lige glade med deres kundernes oplevelser. Det kan mand godt se om hvor mange er tilfredse. Derfor siger jeg “ never again.

8. november 2025

Aldrig mere

Forventningen stor, resultatet lille.
2 fiskefrikadeller, der virkede smagløse og mikrobølgeovns-opvarmede, ledsaget af remoulade med karry i - men det passede godt til ikke hjemmelavet agurkesalat og kedelig tyttebærsyltetøj og ikke frisk rugbrød.
En stor skuffelse på en flad tallerken uden pynt. 160 kr. smidt i havnen.

25. august 2025

Ringe mad

Venlig betjening, men ikke et sted vi kommer mere. Vi fik en utrolig kedelig burger, med 3 syltede agurker og et stykke salat og deres stjerneskud er heller ikke anbefalings værdige.

29. juli 2025

Kedelig oplevelse

Vi ville forkæle os selv og bestilte bord på Pakhuset, på 1 sal, Håkon restaurant.
Det fortrød vi snart, fisken var overstegt, spidskålen næsten rå og vores dessert var en tør omgang uden smag. Vi påtalte det også til de ansatte, uden respons.
Det eneste positive var, at en af de ansatte tjener havde 100 procent styr på deres vine og det var dejligt.
En anden gang spiser vi nedenunder, lidt dagligdags mad, men til gengæld godt.

7. juli 2025

Weekendophold i Skagen

Fruen og jeg havde booket en overnatning på Hotel Marie med aftensmad på Pakhuset. Der gik 45 minutter inden vi fik vores forret, og kun fordi vi påtalte ventetiden. Derfra var der kun lutter god service - ventetiden blev kompenseret med et ekstra glas hvidvin til forretten. Hvidvinen var jo blevet drukket i ventetiden. Fik lækker skærising til hovedret. Vi bestilte 2 glas Calvados til kaffen (ikke inkluderet i prisen), men dem skulle vi ikke betale for. Alt i alt blev en, til at begynde med, dårlig oplevelse vendt til en god. God service fra den unge tjener.

19. april 2025

Fantastisk mad og god atmosfære

Vi var nede og spise frokost. En skøn næsten fyldt restaurant, trods det, var tjenerne søde og opmærksomme på, om alt var som det skulle være. Det var det. Lækker mad og super flot arrangeret. Vi kommer hel bestemt igen. 5 stjerner herfra.

15. april 2025

Vi havde en helt fantastisk…

Vi havde en helt fantastisk restaurantoplevelse.
Vi havde købt en deal hos Hotel Maria, hvor denne 3retters middag var inclusive.
Må sige at vi kun mødte smil og venlighed alle vegne.

27. februar 2025

Jeg fik hønsesalat med citron, så det var jo så en tanketorsk i køkkenet. Fiskefileterne var kønsløse og rugbrødet var tørt. Betjeningen uden passion.

Jeg fik hønsesalat med citronskiver selvom jeg skulle have haft rejsesalat. Det var en tanketorsk fra køkkenet. Fiskefileterne var kønsløse og små og rugbrødet meget tørt og alt for tykt. Betjeningen var helt og aldeles ligegyldig. Det var ingen passion for arbejdet eller oprigtige smil. Desværre en skuffende oplevelse.

28. august 2024

Perfekt

Nem booking, god service trods de var underbemandet og maden var virkelig i top

11. august 2024

Limfjords muslinger

Limfjords muslinger.
Bestilte 2 x limfjordsmuslinger men de fleste blev sendt ud igen. De så ikke særlig appetitlige ud, de Smagte ikke godt. De var ikke varme men lunkne da vi fik dem. Suppen smagsløs.
Efter kort tid blev jeg dårlig med opkast og diarre. Muslingerne var helt klart ikke friske.
Kan derfor ikke anbefales.

25. juli 2024

Både deres fiskefrikadeller og…

Både deres fiskefrikadeller og stjerneskud har meget lidt med fisk at gøre.
Fiskefrikadellerne smagte mere af mel end af fisk og stjerneskuddet var små aflange panerede stykker som ikke dækkede brødet. Ingen dampet fisk eller cavair på. Rejerne var som det eneste gode.
Ikke hvad man forventer når man sidder på en fiskeri havn.

12. juli 2024

Skuffende oplevelse - blåmuslinger.

Skuffende oplevelse. Limfjords blåmuslinger.
Vi som regel god erfaring med Pakhuset, men deres hovedret med blåmuslinger fra Limfjorden var en stor skuffelse. 7- 8 ud af 10 muslinger var små og ligegyldige, suppen smagsløs og uden karakter overhovedet. Pakhuset kompenserede med en god kop kaffe. Derfor een stjerne. Venligt personale.

12. juni 2024

Dårligt stjerneskud

Havde bestilt bord til 8. Da vi kom skulle de først til at rykke bordene sammen, så der var plads til os.
Fik væltet stjerneskud. Navnet lyder jo som et lækkert stort stjerneskud, så forventningerne var store. Så kom der et stjerneskud brødet var ok, så var der salat, håndpillede rejer og hjemmerørt Mayonise (smag det som), men der stoppede begejstningen. Vi sad udenfor og kiggede på fiskekutterne, men fisken var sammenpresset friturestegt fisk. Så små at de ikke kunne dække brødet og smagte intet af. Så var der en Skive lime, en Skive citron og en masse ærteskud. Ingen kogt fisk, ingen laks, ingen kaviar eller andet.
Det dårligste og dyreste stjerneskud, jeg har fået. 220kr
Kommer der aldrig mere

25. maj 2024

Virkelig skuffende madoplevelsen

Virkelig skuffende madoplevelse
Fesen menu kort
Ville have købt mere at drikke men personalet stod og sludrede i forgangen.
De mest røvsygt betalte 1000kr

16. oktober 2023

Det er ikke et uheld der har betydning det er hvordan det håndteres.

Fredag d.15/9 havde vi fornøjelsen at besøge restaurant pakhuset i Skagen. Maden var god og veltilberedt, personalet professionelt og imødekommende.
Det var meget fint og forventeligt, desværre var der også et uheld hvor et brombær havde gemt sig på en af de stole vi brugte, resultatet var en markant plamage på et par bukser. Uheld sker men det er hvordan det håndteres der har betydning, og her reagerede personalet uhyre professionelt og imødekommende, det var simpelt hen aftenens store positive oplevelse. Den uheldige blev tilbudt en taxi så hun kunne komme hjem og skifte, i mellemtiden fik det øvrige selskab en velskænket GT. Da vi desværre blev forsinket til efter køkkenets normale lukketid, blev personalt og sørgede for vi fik vore serveringer af lækkert friskt tilberedt mad. Og den uheldige blev gjort opmærksom på at restauranten naturligvis dækker skaden på bukserne.
Alt i alt stor applaus til personalet på Pakhuset fra
Jan, Jette, Henrik, Marianne, Preben, Bibi, Joan og Peter

15. september 2023

D.23 august fik vi “stegt” rødspætte…

D.23 august fik vi “stegt” rødspætte til aften. Den var langt fra gennemstegt. Blød ved benene. En stjerne. Er kommet på stedet gennem ca. 20 år. Kvaliteten har været faldende de sidste år. Trist. Grunden er sandsynligvis, den bliver “stegt” færdig i ovnen.

23. august 2023

Frygtelig oplevelse

Var på pakhuset i går. Vi har været der mange gange igennem de sidste 20 år. ALDRIG har vi fået så ringe noget mad som i går. Jeg best. muslinger med fritter. Min mand rørt tatar med fritter. Først blev der sat to boller på bordet. Minsandten løftede den ene og kunne klemme ca 1 spise skefuld olie ud af hver bolle. Vi bad om Alm brød der ikke havde været i frituren. Igen kom brød som det første. Blev sendt ud. Så fik vi madden. Min mands tatar var ok med promme frittene var bløde og fyldt med fedt. Over halvdelen af mine muslinger måtte jeg ligge til side, da de ikke var åben og pommefrittene var lige så bløde og fedtede som min mands. Jeg sendte min mad ud da jeg ikke kunne spise muslinger der ikke var åben. Aldrig har vi fået noget så dårligt. Frygtelig oplevelse efter altid at have været meget tilfredse. Aldrig mere pakhuset.

18. august 2023