Padelwereld Anmeldelser 13

3,8

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Geen garantie bij defect na slechts 2 weken gebruik

Helaas een zeer slechte ervaring met de klantenservice van Padelwereld. Mijn nieuwe racket vertoonde na welgeteld twee weken normaal gebruik al een breuk tijdens een slag. Ondanks de wettelijke garantietermijn (non-conformiteit) wordt de claim direct afgewezen op basis van een paar foto's. Ze verschuilen zich achter 'impactschade' om hun verantwoordelijkheid te ontwijken, terwijl een racket van deze prijsklasse na 14 dagen niet zomaar mag breken. Koop hier alleen als je verwacht dat je racket nooit kapot gaat, want op service na aankoop hoef je niet te rekenen.

20. marts 2026

Besvarelse fra Padelwereld

Jammer dat u de afhandeling van uw klacht als negatief heeft ervaren. Voor de volledigheid willen wij hierbij wel enkele kanttekeningen plaatsen.

Uw bestelling is geplaatst op 05-12, terwijl uw klacht op 20-03 bij ons is gemeld. In de tussenliggende periode hebben wij geen melding van u ontvangen over een mogelijk defect of beginnende schade en heeft u het racket ook gewoon gebruikt. Op basis van de door u aangeleverde beelden zien wij dat het racket op meerdere plekken contactsporen vertoont en intensief is gebruikt. Bij dat soort schadebeelden kan een barst ontstaan als gevolg van impact, en dat valt niet onder garantie of non-conformiteit.

Dat een racket tijdens gebruik beschadigd raakt is vervelend, maar het blijft wel de verantwoordelijkheid van de gebruiker om zorgvuldig met het racket om te gaan. Tegelijk is het ook niet juist om te stellen dat uw claim zonder vervolg is afgewezen. De procedure voor een beoordeling bij de fabrikant loopt op dit moment nog. Wij hebben daarbij wel aangegeven dat op basis van onze ervaring en het zichtbare schadebeeld een afwijzing zeer waarschijnlijk is.

Met vriendelijke groet,

Team Padelwereld

Goede, betrouwbare winkel

Zeer goede zaak. Na kort contact met Daniel per telefoon besloten om een padel racket te bestellen. Hij zei als je nog voor 16:00 besteld gaat ie met PostNL mee. De volgende dag al in huis. Een perfect racket!

28. januar 2026

Besvarelse fra Padelwereld

Dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat het contact prettig was en dat het racket snel en goed is aangekomen. Veel speelplezier gewenst en graag tot een volgende keer bij Padelwereld.

Goeie service en snelle verzending

Padel racket nodig. Online al gezocht maar voor de zekerheid nog even gebeld met Padelwereld. Heel vriendelijk en goed geholpen. Dag daarna was het pakketje al in huis. Fijn racket en fijne winkelervaring. Top!

31. oktober 2024

Besvarelse fra Padelwereld

Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met het racket gewenst :)

Snel en betrouwbaar

Snelle customer service en chat. Duidelijke antwoorden. Wordt meegedacht. En zeer snel geschakeld met versturen. Ik had om 16:30 besteld en werd gezorgd dat racket nog met zending van die dag meekon. Volgende dag al binnen. Top service

16. oktober 2024

Besvarelse fra Padelwereld

Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met het racket gewenst :)

Aanrader!

Goede ervaring met padelwereld.nl!!
Zeer klantvriendelijk en meedenkend/meewerkend.
Snelle levering.
Kortom; super betrouwbaar gevoel overgehouden aan mijn bestellingen daar.

9. april 2024

Super ervaring met padelwereld.nl.

Super ervaring met padelwereld.nl.
De levering had wat vertraging, maar Daniel heeft me prima verder geholpen in de chat.
Hij biedt zeer veel inzicht en kennis over de producten, tot nu toe nergens anders meegemaakt :)

30. marts 2023

Een aanrader...!

Voor mij was het mijn eerste bestelling bij deze webshop op basis van goede online reviews. Mijn eigen ervaring met Daniël van Padelwereld.nl: snelle levering, goede service, eerlijke communicatie en een betrouwbare partij. Wat mij betreft een aanrader dus!

8. februar 2022