Prutsers. De incompetentie druipt ervan af. Wekenlang geen contact te krijgen en maar wachten op een leverring. Uiteindelijk na 5 weken plots een bericht dat DHLkomt; niet hun eigen bezorgdienst... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Helaas hebben wij een erg slechte ervaring met Paco. Onze meubels zouden binnen 6 tot 8 weken geleverd worden, maar uiteindelijk hebben wij maar liefst 12 weken moeten wachten. Toen de meub... Se mere
Na verschillende (grote) meubelzaken bezocht te hebben komen we bij PACO echt tot ons recht. Hier vinden we voor ons de juiste eetkamer stoelen. Wij hebben met verbazing de route bewandeld in de w... Se mere
Wij hebben eettafel met stoelen en een bank gekocht. Stoelen en bank waren op tijd met de levering. De tafel wisten we dat deze later beschikbaar zou zijn. In de winkel werd gezegd eind oktober, begin... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Na een jaar was onze zetel gescheurd op…
Na een jaar was onze zetel gescheurd op de naad. We hebben hier een claim voor ingediend bij de klantendienst. Hier werd vrij vlug op gereageerd en een hersteller kwam langs om de scheur te proberen repareren. Dit lukte jammer genoeg niet, en paco zou contact met ons opnemen. Hier ging het dus even mis. Na iets meer dan een jaar mails sturen naar paco, dan toch maar eens telefonisch geprobeerd, en na 50minuten kwam ik dan in contact met Mirthe. Zij heeft daar heel het dossier overgenomen, nu, weer bijna een jaar later hebben we eindelijk onze zetel kunnen omruilen. De fabrikant trok zich terug, maar paco heeft besloten op hun kosten de zetel te vervangen. Mirthe heeft ons erg goed op de hoogte gehouden, en geholpen waar kon. Dus na alle slechte reviews ben ik niet beschaamd om een goede te geven!
Na 13 maanden wachten op 2 fauteuils…
Na 13 maanden wachten op 2 fauteuils hebben wij op 17 april 2025 de order afgezegd omdat we niet langer konden wachten onze aanbetaling zouden ze terug storten op onze rekening 1 week na afzegging gebeld omdat we nog geen geld terug hadden maar ze kon de papieren niet vinden nu 2 weken later pakken ze de telefoon niet meer aan en nog geen geld terug WAT EEN SLECHTE SERVICE
verkopen doen die verkopers wel met hun…
verkopen doen die verkopers wel met hun gladde praatjes.. bestelling is er binnen 3 weken
we horen er niets meer van bel je naar de klanten dienst staan ze daar stom verbaasd het is druk mijn collega belt je terug,wanneer? geen idee: kan vandaag zijn of volgende week.. geen service is dit
bel je nog eens terug pakt er gewoon iemand op die volgens mij niet weet in welke winkel dit werkt..
voor ons was dit een enkele bestelling rest zal niet meer via jullie gaan.
Waardeloze service
Wat een slechte service levert PACO meubelen uit Pelt. Bankstel met Fauteuil en hocker besteld. Bankstel werd al later geleverd en kraakt aan alle kanten.
Fauteuil en hocker na 8 maanden nog steeds niet te leveren. Ik wil die meubelen annuleren. Ik heb al die tijd tuinmeubelen binnen staan.
Ze geven aan mij terug te bellen maar ik hoor niets en op mails reageren ze niet.
Eetkamerstoelen gekocht en na 1 E avond…
Eetkamerstoelen gekocht en na 1 E avond zak ik door de poten. Uiteindelijk lag het aan mij omdat ik na aankoop in gewicht was toegenomen volgens klantenservice en dus niet onder garantie viel. Uiteindelijk andere stoelen teruggebracht en kon alleen een tegoedbon krijgen minus de kapotte stoel. Dringend advies…koop hier nooit😠😠😠😠😠
Positieve ervaring met Paco
Bij Paco in Overpelt in één keer een volledig nieuw interieur besteld . Dat is , 2 kasten , dressoir , salontafel , hoek bankstel , tafel en 6 stoelen . Ik was eigenlijk nog niet van plan om nieuwe meubelen te kopen maar ik vond er direct mijn goesting én tegen aantrekkelijke prijzen zodat ik meteen de bestelling plaatste .
En dan lees ik hier de recensies...
en vond ik dat ik mijn ervaring moet plaatsen .
De levertijd is wel wat uitgelopen , waar ik begrip voor heb omdat de winkel ook afhangt van hun eigen leveringen.
Maar bij mij was alles wél in orde en volledig, was er wél goede communicatie en was men wél vriendelijk.
ALLES
ALLES! Geen enkele info over levering.......zelf moeten bellen......na 3 weken tuinset geleverd zonder schroeven voor tafel,geen enkel reactie van klantendienst,tafel onbruikbaar!!!
Moet ik nog verder gaan!?! Ze hebben geen enkel respect voor de klanten,kijk verder en negeer deze firma aub!
Echt koop hier niets wat niet op…
Echt koop hier niets wat niet op voorraad is.
Wij wachten al 9 maanden terwijl de levering 5 maanden zou zijn.
En dan doodleuk zeggen dat je de aanbetaling kwijt bent.
Ook vreemde email over dat de schepen er lang over doen.
Gewoon oplichterij maar van mij zijn ze nog niet af.
Als ze niet snel met geld teruggave komen maak ik er een zaak van en zal het op tv komen. Laat mij niet oplichten!!
En ze zullen veel gratis reclame krijgen alleen dan negatief
Ook ik heb hier 1 stoel besteld
Ook ik heb hier 1 stoel besteld. 21 oktober daar geweest en meteen betaald. Tot op heden nog geen stoel geleverd. Allemaal praatjes over schepen die om moet varen enz enz. Het zou 4 weken duren!! Heel jammer dit. Dus koop hier niet of alleen wat er op voorraad is!!! Anders krijg je spijt..
Aankoop zes eetkamertafel stoelen
Wij hebben met verbazing de route bewandeld in de winkel en zijn benaderd door vriendelijke niet opdringende meubelverkopers.
Ook aan de balie zijn onze vragen vriendelijk beantwoord.
Nu gaan we genieten van onze aankoop die gelukkig op voorraad staat zodat wachten er niet bij is.
Dank PACO voor dit alles!
Alles loopt mis
Alles loopt mis. Bestelling wordt na 7maand geleverd met een grote barst in het hout. Vervolgens 12maanden ermee bezig om meubel te retourneren en mijn geld (méér dan duizend euro) terug te krijgen. Schandalig!
Maanden wachten en slechte service
We hebben meer dan een 8 maanden moeten wachten op de levering van een zetel terwijl afgesproken levertijd 3 maanden was. In de periode tussen de oorspronkelijke en feitelijke levering hebben we meermaals contact opgenomen met de klantendienst. Initieel om duidelijkheid te krijgen over de leverdatum maar nadien, omdat er geen duidelijkheid werd gegeven, met de vraag tot terugbetaling van het voorschot en dus annulering van de bestelling. De antwoorden van de klantendienst waren ondermaats en er werden geen oplossingen aangereikt. Ook de vraag om compensatie na levering van de zetel werd afgewimpeld. Nadien werden ze wel agressief omdat ik dezelfde periodiciteit hanteerde bij de betaling van de factuur.
Top klantenservice
Paar weken een nieuw bankstel gekocht. In de winkel goed geholpen door verkoper, bankstel is top.
Paar keer per mail contact gehad met de klantenservice ivm pracktische vragen. Hier alleen maar lof over! Duidelijke correcte communicatie. Ik kan niet anders dan 5 sterren geven. Top zaak!
Top winkel
Top winkel: keuze, prijs, kwaliteit, service, personeel
Blijven doorgaan!!!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Als je in de winkel kijkt dan vermoed je dat het een geweldige winkel is.
Wij hebben hier meer gekocht, maar de stoelen die wij amper 1,5 jaar geleden hebben gekocht vertonen allemaal mankementen.
Waardeloze kwaliteit voor deze eetkamerstoelen.
De klantenservice hierover een bericht gestuurd en deze geven aan dat de klachten die wij over de stoelen hebben vallen onder normale slijtage bij regulier gebruik.
Kun je dus echt helemaal niets mee.
En we hebben het over problemen met de kwaliteit waardoor de stoelen nu al aan vervanging toe zijn.
Zie hieronder de reactie vanuit Paco.
Na zorgvuldig onderzoek van uw melding moeten wij u helaas laten weten dat de situatie buiten de wettelijke garantieperiode valt. Hierdoor kunnen wij de reparatie of vervanging van de stoel niet onder de garantie aanbieden. Dit houdt in dat het product niet langer binnen de reguliere voorwaarden van onze garantie valt, en we dus helaas niet kunnen voldoen aan een serviceaanvraag onder die voorwaarden.
Daarnaast willen we u vriendelijk wijzen op het feit dat wat u beschrijft vermoedelijk het gevolg is van reguliere slijtage. Aangezien een stoel bedoeld is om frequent gebruikt te worden, zijn bepaalde tekenen van gebruik helaas onvermijdelijk. Dit soort slijtage wordt in de meubelbranche vaak als normaal beschouwd en valt hierdoor meestal buiten de dekking van garanties.
We begrijpen dat dit wellicht teleurstellend kan zijn, en dat is uiteraard niet onze bedoeling. We streven ernaar dat al onze klanten langdurig plezier hebben van onze producten en dat ze tegen een hoge kwaliteitsstandaard bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Uw feedback nemen wij dan ook ter harte, zodat we de kwaliteit van onze producten en onze service blijven verbeteren
Nog nooit zo’n “klantenservice” meegemaakt
Jammer dat ik de recensies niet eerder heb gelezen…
Afgelopen zondag in de winkel mega goed geholpen door een vriendelijke meneer. 4 eettafelstoelen en een bank gekocht en meteen meegenomen. De dag erna wilden we de bank in elkaar zetten (onze andere bank meteen weggedaan), hebben we verkeerde poten gekregen, ruim 5cm te kort. Ik voelde de bui al hangen want ik wist dat ze op vandaag (dinsdag) en morgen gesloten zouden zijn.
De “klantenservice” vandaag wel bereikbaar, dus meteen gebeld. Ik heb nog nooit zo’n onvriendelijke vrouw gesproken van een klantenservice. Mevrouw scheldt, laat je niet uitspreken, hangt zomaar de telefoon op, heeft geen begrip voor de situatie, verzint van alles maar een oplossing heeft ze niet. En ohja, wij moesten de rest van de week maar op de grond zitten. Jammer dat zij ook de enige medewerker is bij de klantenservice en dat zij 0 beslissingen mag nemen want alles moet via het hoofdkantoor. Ze zou me ook voor half 5 (sluitingstijd) terugbellen, maar dat is uiteraard ook niet gebeurd. Zelf nog een kwartier in de wacht gehangen, maar toen werd ik weggedrukt.
Je bent geen bedrijf als je geen fatsoenlijke klantenservice hebt, zonder klantenservice ben je niks!
Ik ben benieuwd wanneer en of er überhaupt een oplossing gaat komen maar ik ben er heel erg bang voor.
En dan ben ik nog niet eens tegen haar begonnen over het feit dat 1 van onze stoelpoten niet helemaal recht was en er een vlekje in zit.
perfecte service!
Tijdens outlet weekend in Veurne leuke dingen gekocht, perfecte service!
Alweer een aankoop gedaan bij paco…
Alweer een aankoop gedaan bij paco meubelen en wederom netjes geholpen en vriendelijk personeel maar dat is ons niet nieuw want ze staan er om bekend om de klant in de watten te leggen.
Paco meubelen biedt een uitstekende…
Paco meubelen biedt een uitstekende combinatie van stijl, kwaliteit en service. Het assortiment is ruim en gevarieerd. De meubels zijn van goed materiaal gemaakt en goed afgewerkt. De winkelervaring is prettig, het personeel is deskundig en behulpzaam. De levering is netjes op tijd en verloopt soepel. Ik zou paco zeker aanraden, TOP bedrijf!!!