Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Het is onmogelijk om de overstap te maken van ov- chip kaart naar betaalpas. Men moet de einddatum van de huidige pas instellen maar wat je ook doet het lukt niet. Ook niet handmatig. Verder is de in... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Simpelweg het saldo van mijn oude kaart terugvragen is een buitengewoon ingewikkeld proces! Zelfs ontmoedigend. Uiteindelijk gaat het om een code die je ‘ergens’ moet invoeren! ‘De code is verzonden n... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

de oude OV chipkaart opgezegd en getracht het tegoed van 14 euro terug te krijgen. Tot nu toe niet gelukt door uit de stad verdwenen automaten, klantenservices die je oneindig laten wachten, NS medewe... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De poging om voor €49 met de trein te reizen is volledig ontspoord doordat mijn OV‑chipkaart kwijt was. De NS verwijst simpelweg door naar OV‑chipkaart, maar daar loop je direct vast: je moet een kopp... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Softwarevirksomhed

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

De OV-chipkaart gaat alle vervoerbewijzen in het openbaar vervoer vervangen. Met de OV-chipkaart reist u straks door heel Nederland met één vervoerbewijs.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

1,2

Alle anmeldelser

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Met afstand de meest…

Met afstand de meest gebruikersonvriendelijke website. Waarom is het belachelijk moeilijk om je ov-chipkaart te koppelen aan je account? Er moet notabene een boom gekapt worden voor een koppel code.

14. april 2024

NS oplichters

NS oplichters!
Ik heb ingecheckt op 3/4 om 11.10. voor de trein Leeuwarden naar Workum op het treinstation in Leeuwarden. De conducteur zei dat ik voor de bus had ingecheckt en niet voor de trein. Ik ben gewoon door het poortje gegaan op het station met mijn kaart. Hij zei nog tegen mij dat ik niet moest uitchecken in Workum. Ik begrijp van Uitcheck gemist (heb al 3x gebeld) dat de NS niks heeft doorgegeven. Nu is er 20,00 afgeschreven, omdat de conducteur mij heeft voorgelogen, want ik was wel degelijk ingecheckt voor de trein blijkt nu achteraf. Ik krijg mijn teveel betaalde geld niet terug. Zo wil de NS dus betere winsten maken. (of minder verlies)

3. april 2024

Vreselijke service

Vreselijke service. De vraag aan de telefoon wordt totaal niet begrepen. Website geeft ene fout na de andere. Dit lijken de medewerkers op de klanten service niet te weten of te zien. Het is onmogelijk om een eenvoudige reisdeclaratie te maken. Dit staat zogenaamd uitgelegd in een stappenplan, dat stappenplan komt niet overeen met de stappen op de site. Klanten service is ook echt heel slecht.

11. april 2024

Achterlijke website

Achterlijke website, ene foutmelding na de andere. Ben al een halfuur bezig om mijn OV-kaart te koppelen. Hoop dat degene die deze site beheert snel ontslagen wordt.

5. april 2024

Its a complete scam

Its a complete scam. They charged me 100 euros (5x 20) for travelling 2 times with a train. Which also the train is around 3 euros its not even a long journey. Their customer service is the worst. Do not use ovchipkaart is designed to steal your money. If you want to use 20 for the train, they force you to have 40euros on your account. I keep asking them about my money and theres no answer about that

30. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kaart is defect en wil een vervangende…

Kaart is defect en wil een vervangende kaart en een nieuwe kaart aanvragen.Het is een grote ramp en niks werkt of lukt in de app..wordt van het kastje naar de muur gestuurd zeker niet motiverend om mensen met het ov te laten reizen ,waardeloos dit!!!!!!

29. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Laat je niet in de maling nemen door de ov chip klantenservice

Mijn ov chip kaart werkt na slechts 2 jaar niet meer. Een nieuwe aanvragen kost 11 euro maar als je de kaart dan opstuurt met het retour formulier die bij je nieuwe kaart krijgt, dan krijg je deze 11 euro terug. Nieuwe ov chip kaart kwam snel maar uiteraard zonder retour formulier. Even op de website kijken of ik daar het formulier kan vinden. Als je op de link klikt krijg je een "error 404 pagina niet gevonden". Even bellen dan maar. Over de telefoon krijg ik een compleet andere link dan waar de website naar verwijst die wel werkt. Plus een paar slappe excuses dat het aan mijn browser zou liggen (pagina bestaat simpelweg niet) en dat het formulier nog onder weg is (3 weken later). Lijkt er bij mij op dat ze er alles aan doen om de 11 euro te houden. Ook al is het maar een klein bedrag, laat je niet in de maling nemen.

26. marts 2024

Verlengen

Website is een ramp. Moet steeds op opnieuw gegevens invoeren. Krijg telkens een foutmelding zonder vermelding wat er fout ingevoerd zou zijn. Klantenservice is waardeloos verstaat steeds niets. Slecht humeur van gekregen

25. marts 2024

Verschrikkelijke kl0te site.

Verschrikkelijke kl0te site.
Elke keer als ik iets moet regelen zoals een nieuwe kaart aanvragen of mijn saldo terug vragen loop ik tegen problemen aan. Site werkt helft van de tijd niet en veel dingen staan slecht aangegeven.

23. marts 2024

Geen service

Beste mevrouw Smit,

Het woord ‘klantenservice’ staat ergens voor. Dit houdt in dat uw taak en verantwoordelijkheid erop gericht is klanten te helpen door service te verlenen en dit op een klantvriendelijke en respectvolle wijze te doen. U bent immers het visitekaartje van OV Chipkaart.

Op alle gebieden was mijn ervaring, dat u hier ruim ondermaat scoorde. U luisterde niet, was niet respectvol en bood geen service. Tevens kwam het op mij over dat uw kennis en kunde op het vakgebied te wensen overliet.

Wat jammer dat ik u aan de telefoon heb gekregen. Het moge duidelijk zijn dat u het probleem niet heeft ‘willen’ oplossen.

14. marts 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het verlengen van de chipkaart

Het verlengen van de chipkaart lukte niet via de website, maar de dame aan de telefoon loste het probleem in 5 minuten op! Vriendelijk, luisterde goed en was begripvol.
Het kan dus wel!

12. marts 2024

Ov-chipkaart hufters zijn het

In mijn ogen verdienen ze deze ster ook niet. Na het per ongeluk terugboeken van een betaling en het direct ongedaan maken van de terugboeking ging het helemaal mis in hun administratie. Bewijs dat ik betaald heb, maar toch een incasso op mij afsturen. Bij het bellen word je van het kastje naar de muur gestuurd. Bij de administratie werkt een zeer onaardige niet meelevende meneer die alleen maar wil luisteren naar zijn eigen stem, geen geduld heeft en zo snel mogelijk wil ophangen. Interum snapt het verhaal, maar kan niks zolang ov chipkaart niet erkent dat ik betaald heb. Ga er maar een rechtszaak van maken dan (gelukkig zeer goed verzekerd)? Het gaat om €40, maar vanuit een principe ga ik het niet betalen. En emotionele schade en administratiekosten vanaf mijn kant gaan dan ook geïncasseerd worden. Wat een hufterig bedrijf dat ov-chipkaart. Belachelijk dat we daarvan afhankelijk zijn met het nemen van ov.

8. marts 2024

Deprimerende ervaring

Wat een ellende en wanneer gaat iemand hier iets aan doen?
Wil het saldo van mijn kaart terugvragen en kom terecht in een soort van loop waarbij ik -tig keer opnieuw mijn gegevens in moet vullen.
Moet mijn kaart eerst koppelen en zou daarvoor een koppelcode moeten ontvangen die niet komt.
Nee, spam uiteraard gecheckt.
Op een of andere manier lukt het mij uiteindelijk om mijn kaart gekoppeld in het systeem te krijgen. Blijkt dat ik eerst nog naar een automaat moet. Instructies zouden per mail moeten volgen. Niet dus. Ja, weer spam gecheckt.
Morgen maar op goed geluk naar het station en hopen dat het daar wat soepeler gaat.
Krijgen mensen echt betaald voor het leveren van deze wanprestatie? Nog nooit zo'n slechte site meegemaakt. Bagger.

Edit: uren later toch uiteindelijk info gekregen m.b.t. procedure bij de automaat. Maar 1 ster vind ik nog steeds wel voldoende.

Datum van ervaring: 02 maart 2024

2. marts 2024

DRAMATISCH

1 ster te veel
Moet mijn pas vervangen van OV. Krijg een brief in de bus. Netjes van OV. Geven aan om via de site de pas te vervangen. Dan begint de ellende. Onmogelijk om dit via de site te doen. Koppelcode nodig die je NOOIT NOOIT ontvangt. En dat terwijl je een account hebt met een gekoppelde kaart. 3x met klantenservice gebeld. Weet niet waarom die mensen daar zitten want zij weten echt niets. Dan maar de kaart beëindigen en geld dat erop staat terugvragen. Moet je eerst nog naar een OV machine lopen. Ook onmogelijk om dit op de site te regelen. Als je kaart verlopen is krijg je het niet terug. DRAMATISCH. In welke eeuw leeft OV chip??

29. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vervelende ervaring, werkt gewoon niet

Wilde graag het automatisch opladen van mijn ov stopzetten. Dit zou oa moeten kunnen in meerdere bussen die hier rijden. Buschauffeurs vertelde mij dat dit al jaren niet meer werkt. Vervolgens op meerdere stations geweest, maar ook daar is dit onmogelijk. Contact gehad met de klantenservice, eerlijk gezegd precies niks aan gehad. Uiteindelijk mijn kaart maar verwijdert. Later een mail ontvangen met een factuur, hierop gereageerd dat deze niet klopt. Geen reactie terug. Nu een brief in de brievenbus voor een betalingsherinnering + administratie kosten.

29. februar 2024

Wat een dramatische organisatie

Wat een dramatische organisatie. Bijna nieuwe OV-chipkaart werkt niet meer=kapot. Kost dus €11 om een nieuwe toegestuurd te krijgen. Lekker verdienmodel. (Gelukkig zijn ze bij de NS wel soepel en kreeg mijn zoon 5 codes voor een dagretour aangezien er een abonnement op de kaart staat).
Vervolgens wordt de €11 dubbel geïncasseerd. 5x contact opgenomen maar het wordt niet opgelost. De medewerkers aan de telefoon hebben geen idee wat ze hiermee moeten. De 2e incasso dus maar gestorneerd en na een betalingsherinnering weer gebeld: nee wij gaan alleen over de mislukte incasso’s 😂😂
Nog 1 poging: opnieuw gebeld met de klantenservice en na een dag krijg ik een mail dat ik eerst de gestorneerde €11 moet betalen, omdat er anders incassokosten bijkomen!!, en dat ik het dan weer terugkrijg. Ik heb er geen vertrouwen meer in.

16. februar 2024

Er dette din virksomhed?