Otteruphotel Anmeldelser 11

2,4

2,4

Under middel

En ualmindelig dårlig 4 retters menu og dårlig oplevelse som aldrig blive gentaget.

En ualmindelig dårlig 4 retters menu .
Lunken kartoffelsuppe med 2 små bacontern og ingen pynt . Serveret med et lille tørt stykke brød .
Tør tunmusse som smagte syntetisk og serveret uden dressing eller citron.
Unghanebryst var rimelig , men serveret med 2 små slatne stykker spinat , 2 små gulerødder og en stængel blegselleri og en kartoffel = et eller andet , der virkede gammel og opvarmet af flere omgange.
Desserten pandekage med is var uspiselig .Pandekagen var som gummi ( købt eller lavet på pulver ? ) Isen var helt tydeligt tøet op og nedfrosset af flere omgange .
Betjeningen meget upersonlig .
Værelserne ok .
Hotellet var flere steder koldt og generelt bar præg af en tidslomme fra 1970 og temmelig nedslidt.
Vi gjorde såvel betjeningen som hotellets ejer opmærksomme på , at vi bestemt ikke var tilfredse med maden . Det var der slet ikke forståelse for .
Alt i alt en meget dårlig oplevelse og vi kommer der aldrig mere .

21. januar 2018

Lavmålet for alle de Deals vi har …

Lavmålet for alle de Deals vi har besøgt. Modtaget af en utrolig sød og flexibel ung mand, Nicolai. Super velkomst. Vi ankommer 2 timer senere end indtjekning og værelset / toilet er så ulækre, at vi må bede om et andet værelse. Sengene er uden topmadras og vi ligger direkte på fjedrene. Ejeren er til stede næste dag. Total uengageret. Ikke modtagelig for dialog. 2 personer ialt skal sørge for rengøring, morgenmad, servicering mv. Morgenmaden var det mest kedelige overhovedet. Ingen frugt, pynt. 1 l yoghurt anrettet og serveret i egen karton!. Vi kunne blive ved, men mon ikke det er forstået at vi ikke var begejstrede. Kære DealHunter... Skynd jer at droppe dette sted. Det gør ikke noget godt for hverken kunderne eller jeres ry.

4. juni 2017

Utroligt ringe!

Vi ankom til Otterup med et vennepar den 6. november 2016. Ved ankomst blev vi mødt af en anden gæst: "Nå, så er vi da ikke de eneste"!
Vi gik ind på hotellet, som ikke så ud til at have mødt en kærlig hånd siden 70'erne - fik værelsesnøgler og tjekkede ind.....værelserne var til at leve med. Efterfølgende var der kaffe og kage ved baren - det mindste stykke chokoladekage, vi nogensinde har fået og kaffen var tynd.
Nå men det skulle ikke slå os ud: En af os gik til receptionen for at finde ud af, om der var et sted vi kunne sidde og snakke. Værten sad og talte uanfægtet i telefon i laaang tid, kiggede op flere gange, uden at spørge, om han kunne være behjælpelig.
Vi gik derefter til middagen kl. 18, som var annonceret som "4 retters kvalitets-menu af fynske friske råvarer...jo goddaw!! : 1: En mini-portion smagløs kartoffelsuppe med et par bacontern i. 2:En meget tynd skive vacuumpakket serranoskinke (fynsk!?) på mini-salatblad....uden brød eller andet tilbehør. 3: Unghanebryst med tilbehør...tilbehør var småt og ligegyldigt, MEN BRYSTET SMAGTE GODT ! .4: Lille dessert.
Til det hele bestilte vi vinmeny til 200 pr. næse, bl.a. en Chateauneuf du Pape og en mini-Chablis.- begge smagte som 30 kroners flasker.
Menyen var inkl. Irish Coffee: Tynd kaffe, kunne ikke smage whisky og rørsukker og desuden intet flødeskum ved servering. Min kone gik til tjeneren og beklagede sig på en pæn måde, men fik blot svaret, at "det kunne han ikke forstå".....ikke tilbud om en anden, eller i stedet en kaffe med Bailey, ell. lign.
Vores værelser lå på 1.sal og vi fandt ud af, at branddøren ikke måtte/kunne bruges!!!!
Morgenmaden næste morgen var sparsom, men okay..

Vores råd: Gå langt uden om dette sted !!!!
Jan E.

14. november 2016

God oplevelse

Vi var 4 personer på Otteruphotel 04-11-2016, kaffe m/kage 4 rettet menu, overnatning og morgenmad. Da vi ankom mødte vi meget imødekommende personale hvorefter vi fik vores meget store og utrolige hyggelige værelser. God Kaffe og god kage blev serveret i / ved baren hvor personalet sørgede for god stemning og hygge. Middag 4 retters menu tilberede så det havde god smag og flot anrettet, vin menu der passede til maden og til rimeligt penge alt dette i flot lokale med sjæl og alt personel hjælpsom, smilende og med et glimt i øjet. God morgenmad. Et sted vi vender tilbage til.

7. november 2016

Herlig mad og rigtig god betjening

Overnattede i går. Værelset var pænt rent. Det var et minus at skulle dele bad og toilet med nabo. Vi havde ingen nabo så problemet havde vi ikke. Meget flink vært og super god, smilende og venlig betjening. Dejlig 4 retters menu med tihørende vine. Skønt område foran hotel hvor vi nød et par drinks i det dejlige vejr. Super skøn oplevelse - dog bortset fra morgenmaden. Vi sov længe, så troppede først op 09:30. Rørægen var mere end kedelig og der var akkurart nok pålæg. Her kan hotellet godt oppe sig! Vi kommer selvfølgelig igen på besøg!

13. september 2016

Elendig oplevelse, og synd for værterne..

Jeg ved ikke hvor jeg skal begynde..

Vi var til fest på hotellet som man siger.. Men sikke en fest - det var gennemført dårligt, som i "hvor meget vil man finde sig i..). Vi starter udenfor - solen skinner, gæsterne er ankommet. Vi får velkomstdrink på fliserne udenfor - men af en tjener uden smil eller velkommelige ord til at krydre denne oplevelse. Drinken var ok.

Vi bliver gelejdet indenfor, velkomsthallen er sådan et sted hvor man opbevarer 2 paller vin, og med tanken om enten at gå i gang med at drikke det, eller ved en fejl vælte det skynder vi os ind i de tilstødende mørke lokaler. Det første man lægger mærke til, er en omfavnelse at et mørkt lokale uden lys - heller ikke stearinlys, til gengæld er der stemning af et hotel fra Matadors storhedstid, blot uden 50 års vedligehold. Lofterne hænger, der er strømtråde fra 80'erne hele vejen rundt til spotlight som det engang var moderne -..... engang ja.. Men spottende er væk, og også lyset. Der er også en bar som er tømt for alt, og en udsugning hvor der er proppet et gult håndklæde ind. Det hænger synligt i barens ende, og det var nok ikke gult da det blev proppet ind i hullet. Nu er det jo ikke for at være sippet, men "det ene med det andet"...

Vi blev efter gaveudpakningen sat til bords. Vi var så heldige at få plads ud i mod gaden (og dermed noget lys), der var vel 5 store vinduer hvor lyset kunne komme ind af. De 4 var beskidte, altså så beskidte så man var i tvivl om hvorvidt der havde været anlæg til letbane indenfor de sidste par dage, det 5 var punkteret - og det var måske også godt nok, for så kunne man ikke holde øje med noget som helst i den retning hvor ens børn legede med vand i det kommunale plørehul af et springvand.. Til Nordfyns Kommune: hvis det er det lokale bud på en rislende optur, så synes jeg i skal prioritere en rensning inden sundhedssektoren kommer. Føj!

Tilbage til hotellet, og forretten - den lod vente på sig, så vi glæder os til at sætte tænderne i den.. Men smagsløs var den desværre, bortset fra enkelte grønne peberkorn som i den grad brændte igennem, smagte den ikke af en skid. Frygteligt dårligt anrettet, det bedste var brødet, så det forsvandt hurtigt som gæsternes favorit i den første ret.

På næsten tom mave forsætter vi til hovedretten. Først kom sovsen, så gik der 4-5 min, så kom kartoflerne, og så gik der vel det samme igen inden kødet kom. Det her skulle være fontænen i arrangementet, det var noget som værten med familie havde glædet sig til at præsentere, her var dagens "highlight" - da det hele efterhånden kom på tallerkenen var det koldt. Kødet blev klasket på foran en i bedste fængselsstil, og det var end ikke lunkent. Der var så meget blæver og fedt i det der blev smidt, at appetitten forsvandt hurtigere end tjeneren kunne nå at spørge om garniturens rettighed på min tallerken.
Nuvel, man spiser det da selvfølgelig - men altså det holdte hårdt. Jeg er ikke kræsen, sart, eller på nogen måde svær at have med at gøre madmæssigt. Dette er kun anden gang jeg vurderer noget på Trustpilot i mit unge liv, jeg bliver bare nød til at dele det.. Jeg, og vi, sidder med en kæbe der er knaldet ned i brædderne allerede nu - men det fortsætter..
2 omgang kommer ind efter ca. 50 min. Altså børnene var på det tidspunkt smuttet, og vi andre havde spist os (i en tilstand hvor vi ikke var sultne mere) i lunken sovs, og kolde kartofler. Men vi tog en blæverluns mere for hyggens skyld. Forstår ikke tjenernes uopmærksomhed, de var fuldstændigt fraværende. De polske gartneriarbejdere i samme kommune, ville med garanti levere et mere tilfredsstillende stykke arbejde. Jeg mener, de snakkede jo ikke alligevel, men dem fra Polen kan ski da trods alt smile.

Desserten var ok, uden at gå nærmere i detaljer om den - var den velsmagende, men på ingen måde med "wau-effekt)

Gæsterne blev bedt om at gå udenfor - en af tjenerne nåede at vælte værtens 10.000,- gave, - UDEN undskyldning.
Vi kom tilbage til kaffe og blødt. Tror måske småkagerne har været fra omkring juletide, bløde var de i hvert fald, og også uden smag - specielt en af dem faktisk mindede om en kammerjunk fra sommeren 2015, dog med chokolade i - bum-bum.
På ingen på delikat, og når man samtig kigger op i loftet som er ved at falde ned, ruden som er punkteret, tjenerne som ikke vil smile - og derfor med tanken om en lille cognac til kaffen - efter en lunken øl som man jo sætter ukølet på et bord ved et af de vinduer som ikke er punkteret - så brænder man sgu sammen oppe i låget når det bliver klart, at tjenerne har "glemt" at levere den sjus som værterne har betalt for. Den kom nærmest efter kaffen, jeg er bare målløs - igen!!

Jeg sætter ALDRIG nogensinde mine ben det sted igen, bliver jeg inviteret takker jeg nej, hører jeg om nogen som påtænker at holde fest der vil jeg fraråde det. Der er absolut ikke styr på en skid, og man kan næsten få ondt i maven ved tanken om hvordan køkkenet ser ud. Toiletter og køkkener plejer at følges ad - der er komunale toiletter på motervejen som er i mere spiselig stand end på Otterup Hotel. Alt er gammelt - hvis blot betjeningen havde været som i gamle dage, kunne man bide det i sig..

Dont do it.... !!!!!!!!!!!!

18. maj 2016

Hvad sker der for betjeningen?

Flinke mennesker og god mad. Dog skal det siges, at tjenerne ikke har styr på noget overhovedet. Vi var taget på hotellet og havde bestilt en 4 retters menu, hvor der medfulgte velkomstdrinks samt en drink efter det sidste måltid.
1. Vi fik ikke vores velkomstdrinks, før vi selv gjorde tjenerne opmærksomme på det.
2. Da vi skulle bestille drikkelse til maden (1 rødvin, 1 hvidvin, 2 sodavand og 1 kande vand), kom først kun vinene. Derefter måtte vi endnu engang huske tjenerne på at komme med det bestilte.
3. Ved hvert af de 4 måltider sad vi og ventede aaaaaaaalt for langt tid på at få vores mad. Vi sad ved bordet i over 4 timer, hvilket var langt fra tilfredsstillende.
4. Da vi ENDELIG var færdige med den ellers gode mad, skulle vi have vores drinks (6 irish coffees), men sådanne 6 drinks tog åbenbart over en halv time at lave.

21. februar 2016

Rigtig Dårlig Service

Rigtig dårlig service!
Jeg har faktisk aldrig oplevet så dårlig service før.
Vi var det fest d. 1-9-2015

- Tjenerne smilede ikke på noget tidspunkt, de så alle 3 surmulende ud.

- Den ene af tjenerne syntes ikke han behøvede at have "tjener tøj" på som de andre. Hvilket jeg syntes man SKAL når det er et arrangement til så mange penge. Han var i mine øjne uaceptabel, da flere af gæsterne også trode han var en gæst, da han gik rundt sammen med gæsterne og hilste. Som var han gæst.

- Ved hovedretten fik vi til deling 6 personer en sovseskål med maks 2cm sovs. Begge mine side mænd spurgte om vi fik en hvert! Da de sagten kunne have taget det hele selv. Og der blev ikke fyldt op!!!

- Til dessert fik vi nødekurve med frugt og is.
Problemet var bare at ingen var klar eller sad på deres plads da de kom med isen, og derfor var isen smeltet langt væk da vi skulle spise den.
Men det værste var da at ritgtig mange af nødekurvene var brandt på og ikke bare lidt! De smagte virkelig brandt.

- Jeg sagde til tjeneren, at min nødekurv var brandt og hvis han kiggede rundt ved vores bor, var min på ingen måde den eneste. (4 ud af 7 var brandt)
Han sagde han ville komme tilbage, men han kom aldrig, så jeg prøvede igen, til ham uden tjener tøj. han spurgte om den ikke smagte godt. nej den smagte meget brandt. Han ville lige snakke med køkkenet, men han kom heller ikke tilbage. da alle var færdige med desserten gik jeg op til dem, de stod sammen oppe ved baren. (begge dem jeg havde snakket med)
Jeg spurgte dem hvorfor ingen af dem var kommet tilbage til mig. Deres svar var bare at de ikke havde flere nødekurve, så de kunne ikke give mig en ny. Jeg sagde til dem at det er meget dårlig service ikke at komme tilbage til en gæst, og at det ikke kan passe min mormor skal betale for brandt med.

- Nogle dage efter festen finder jeg ud af, at hun også selv brokkede sig over de nødekurve. Hun fik bare afvide. At det var forsent at brokke sig over det. Det skulle være gjort da vi fik dem. (hvilket jeg gjorde og endda til 2 ud af de 3 tjener!!!)

JEG VIL PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE DETTE STED!!!

10. november 2015

Er dette din virksomhed?