Underligt, Når der er nu rigtig mange 5 stjerner på trustpilot, så vises der kun anmeldelser med een stjerne , Lidt tankevækkende. Jeg har altid været super tilfreds med leveringerne, og der er... Se mere
Varerne kommer til tiden af flinke chauffører. Af og til nogle svipsere med forglemmelse eller fejl men der er aldrig vrøvl når man reklamerer enten ved en mail eller telefon. Det er søde og m... Se mere
Jeg har nu forgæves forsøgt at komme i kontakt med kundeservice både via tlf. og mail uden held. Jeg har fået leveret varer som har overskredet sidste holdbarhedsdato, samt varer (pålæg) der kun er... Se mere
Absolut ⭐⭐⭐⭐⭐ til Osuma.dk. Alt er frisk, køligt og pakket forsvarligt. Jeg rettede selv henvendelse omkring modtager tidspunkt og det blev velmødt af dem. Nu får jeg altid mine varer tidligt og det e... Se mere
På Osuma.dk kan du handle ind i fred og ro, når det passer dig, og få frisk mælk, kød og grøntsager leveret lige til døren. Det koster fra 0 kr. i levering og du sparer både tid og slipper for at bære de tunge varer hjem. Varerne stammer fra Kvickly og SuperBrugsen samt eksterne leverandører og leveres i speciel emballage, der sikrer, at varerne ikke bryder kølekæden, før du modtager dem. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores dagligvareservice kan du kontakte Osuma.dk alle hverdage 9-20 på kundeservice@osuma.dk Køb ind på Osuma.dk – dagligvarer til døren.
Vestergade 5B, 8000, Aarhus C, Danmark
- kundeservice@osuma.dk
- www.osuma.dk
Kaotiske tilstande hos Osuma og fragtmand
Jeg fik leveret varer fra Osuma i går... men det var en noget kaotisk oplevelse.
For det første havde jeg fået at vide af deres kundeservice om morgenen da jeg ringede ind til dem, at fragtmanden ville være hos mig mellem 12.30 og 13. Selvfølgelig kan køreplaner skride, så jeg havde is i maven indtil kl. Blev 13.30, da ringede jeg ind til dem for at høre hvor fragtmanden var henne i verden... de lovede at ringe til ham og vende tilbage straks. Da jeg en halv time efter stadigvæk ikke havde set noget til fragtmanden eller hørt fra kundeservice ringede jeg ind til dem igen. Her kom jeg til at snakke med en anden end den første gang... jeg sagde at jeg havde snakket med hendes mandlige kollega og sådan og sådan - men hun hørte tydeligvis ikke efter. Hun sagde at hun ville kontakte fragtmanden og vende tilbage. Det gjorde hun så få minutter efter - så tak for det! - men hun kunne så fortælle at hun ikke kunne forstå hvorfor jeg havde fået at vide at fragtmanden ville være hos mig mellem 12.30 og 13, da hun kunne se at han først var hos mig ved 16 tiden.
Lettere irriteret og frustreret ventede jeg frem mod kl. 16, men ca. 15.30 blev jeg så ringet op af fragtmanden - han var godt og grundigt forsinket og ville først komme til mig efter kl. 17, nok nærmere hen imod kl. 18... jeg havde så en aftale kl. 17.30 hvorfor jeg venligt men bestemt bad dem om at være på adressen senest 17.20. De fik så omdirigeret GPS'en og var hos mig få minutter før kl. 17. Men Osuma havde så lige glemt at informere dem om at jeg havde betalt for at få varerne båret ind i køkkenet, pakket ud og at de tog kasserne og anden emballage med retur. De bar efter nogle minutters diskussion kasserne ind i køkkenet, men kørte så igen. Nu har jeg så masser af kasser jeg ikke ved hvor jeg skal gøre af - og har ingen bil hvorfor jeg netop ville benytte Osuma til dette større indkøb!
Jeg tror ærligt talt ikke at jeg vil benytte dem en anden gang... det er jo ikke fordi de ligefrem er billigere end butikkerne - og det skal de nok heller ikke være - men så skal de til gengæld have styr på de services der gør at man benytter dem alligevel. Det nytter jo ikke at man ikke kan stole på de leveringstider i giver og at man ikke får de services man har betalt samt valgt jer for!

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg har lige handlet der for første…
Jeg har lige handlet der for første gang, og det var som at gå rundt i en fysisk butik.
Jeg var meget spændt på kvalitet og holdbarhed på kølervarer.
Men alt var forsvarligt pakket ned i kølekasser med isposer. Og jeg modtog det friskeste af det friskeste....... Nøj nogle gode steaks..... Mørt og dejligt kød.
Jeg handler der igen omlidt.

Besvarelse fra Osuma.dk
Hurtig levering, rimelig udvalg af varer og gode produkter.

Besvarelse fra Osuma.dk
Jeg har handlet hos Osuma.dk et par…
Jeg har handlet hos Osuma.dk et par gange. HVER gang er nogle af mine varer blevet erstattet af andre varer, fx er laktosefri cheddarost blevet erstattet med alm. cheddarost! Jamen, det er da super fint hvis man ikke kan tåle laktose! Jeg har også oplevet at få varer, der ikke er super friske, fx en rullepølse, der er helt grå. Jeg handler ikke hos Osuma igen!

Besvarelse fra Osuma.dk
Osuma har ændret deadlines og udbringning - desværre
Kundeservice var helt fin og jeg håber, at de nye regler i Osuma bliver ændret til de gamle betingelser igen, dvs bestilling dagen før til levering dagen efter og levering på køkkenbordet og ikke i kæmpe kasser, der skal opbevares til næste gang.

Virker rigtig godt
Virker rigtig godt. Kun mindre afvigelser. Men det bliver rettet ved henvendelse.

Besvarelse fra Osuma.dk
Nem bestilling via hjemmeside og…
Nem bestilling via hjemmeside og betaling. Levering til døren dagen efter. Jeg får alt lige fra tandpasta, oliven, grøntsager, færdigretter til kattemad. Friske varer!!! Min bedste anbefaling.

Skuffende.
Første gang vi bestiller dagligvarer online, en anden gang prøver vi nok et andet sted. Der var flere varer, som vi bestilte de ikke havde, vi fik noget andet men valget kunne være rart, rugbrødet brød vi os fx ikke om. Vi fik pengene refunderet, men vi skulle ud og købe nyt. Bananerne vi modtog, de var helt sorte efter en dag, og da jeg skriver jeg gerne vil have nye for jeg skal alligevel ud at købe dem, er løsningen at pengene venter inde på Osumas hjemmeside, til næste gang vi bestiller, selvom jeg skrev flere gange at jeg ikke mente vi bestilte igen. Jeg ville gerne have nye bananer, men jeg kunne ikke loves at de ville være pæne når de dukkede op, helt ærligt. Der var flere ting, der gør at de ikke er anbefalelsesværdige, desværre. Selvom kundeservice er flinke.

Besvarelse fra Osuma.dk
Deres chauffør kan ikke finde ud af at…
Deres chauffør kan ikke finde ud af at behandle varerne ordentlig og de levere før tid og lader tingene stå uden for døren før aftalt tidspunkt og mange varer såsom æg og mælk er gået i stykker ved ankomst!. Det har jeg nu oplevet hele 6 gange fra dem af så herfra er det sgu helt slut!. Selv deres konkurrent nemlig er 110 gange bedre!, der har jeg aldrig problemer

kundeservice
det er rart at der er en god service i kunde centeret

Lige et svar tilbage
Lige et svar tilbage.
Utroligt så lidt selvindsigt man kan have.
I får ikke bedre resultater af at underminere en dårlig anmeldelse. Hvis jeg sad og havde givet en dårlig service i form af at tale frustreret og flabet tilbage, som jeg har oplevet Det, så skal man sgu bare undskylde episoden. Hjælper intet at i vasker hænder bagefter.
God dag til jer.
Har en meget dårlig oplevelse
Har en meget dårlig oplevelse. Bestilte for ca 1400 kr. varer, men fik kun leveret 8 stk. varer ud af hele min ordre. Ringede til deres Kundeservice som var lukket, har skrevet til dem med tilbagemelding om tilbagemelding inden for 24 timer. Har skrevet til deres kvivklyleverandør uden svar. Har haft problemer før. Er meget utilfreds

SUPER SERVICE
Fortsat super service og god kvalitet af alle varer og bestillinger. OK

Besvarelse fra Osuma.dk
Virkelig dårlig oplevelse bestille mine…
Virkelig dårlig oplevelse bestille mine varer og fik besked om levering mellem 8.00 og 17.00 om mandagen kl 18.00 var varen stadig ikke leveret jeg ringede her til kundeservice som så senere informerede om at chaufføren var kørt i stykker på motorvejen. Fair nok tænkte jeg det kan ske. De efterfølgende dage modtog jeg heller ikke varene jeg ringede her til kundeservice som genbestilte min ordre - igen fik jeg besked om levering 2 dage efter mellem 8.00 og 17.00 heller ikke her kom varene jeg havde nu ventet 1.5 uge jeg ringede igen og fik afvide at det var leveret men jeg kunne intet se i opgangen eller andre steder ergo var det ikke blevet leveret på min addrese jeg hørte aldrig fra kundeservice igen på trods af lovning herom. 4 dage senere kommer en venlig mand fra en helt anden opgang 300 meter væk gående med mine vare og siger den er blevet leveret hos ham og jeg tænkte yes så er det kommet men da jeg åbner forsendelsen opdager jeg så til min store skuffelse at det ikke er det rigte mærke af varen den rigtige type eller af samme kvalitet og pris. Kan på ingen måde anbefales - uprofessionelle mennesker hele vejen rundt skal man ikke lede længe efter hos osuma

Besvarelse fra Osuma.dk
Det kan skrives meget kort.
Det kan skrives meget kort.
I får også lige en buket💐💐

Besvarelse fra Osuma.dk
Ingen bon ved aflevering af vare på…
Ingen bon ved aflevering af vare på adressen. Efter forspørgelse pr telefon får man fortalt at man skal være glad for at der er nogen der vil hjælpe en.