Noget utrolig gammelt bras - Der er opsat en lille varmvandsvarmer - og når 4 personer har været i bad er der ikke varmt vand - når man siger det, lukker de for vandet til køkken, og mener det er god... Se mere
Rigtigt dejligt sted og yderst familie og børnevenligt. Ingen særlige pladser til små telte der ofte medbringes ved cykel, vandre og kajakture. Ligger blandt campere og kæmpe familietelte. Nævner IKKE... Se mere
Super hyggelig lille campingplads. Rigtig god mad- til både børne og voksne, og lækre is! Super sødt og hjælpsomt personale. Fin lille natur strand, vandet er lavt, men i vores tilfælde med en 4... Se mere
Orø Strandcamping er virkelig et godt og vigtigt sted for øen. Vi har haft sommerhus på Orø i mange år, og vi har nydt at se, hvordan campingpladsen er blomstret op over de seneste år. I år har vi... Se mere
Velkommen til Orø Camping og Hytteby, Dejlig idyllisk beliggende campingplads, Dejligt fiskevand
Nørrestængevej 27, 4300, Holbæk, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Kan ikke anbefalde Orø camping . Vi skulle være fast lægger, i år på pladen . Vi kom lørdag og måtte hente vores vogn hjem søndag . Fik mail
Om vi ville ringe pladen op , der fik vi af vide at vognen, var for gammel og grim så vi skulle flytte vognen og helst samme dag , da man ønskede en pæn plads og der ville vi ikke passe ind . Vognen var en ældre model , men pæn indeni og helt nyt fortelt . Så det røg vores camping liv en tur pga Sofie fra Orø camping .

Besvarelse fra Oroecamping
Et virkelig dejligt sted med nye engagerede ejere siden foråret 21. Mad og faciliteter af høj kvalitet og stedet drives af en supersød familie, der selv hopper med på hoppepuden og altid er klar på en snak.

Besvarelse fra Oroecamping
Min hustru, jeg og vores 3 drenge har virkelig nydt at holde påsken 2021 på Orø Strand Camping!
Det er vores første ophold på Orø, og vi blev straks begejstret for øen og campingpladsen. Vi er nye campister, der ikke har lyst til kæmpe store pladser, men derimod lyst til det nære og naturen omkring os.
Stranden ligger et stenkast væk og vi havde en perfekt plads til campingvognen med udsyn til hoppepuden, hvor vores drenge tilbragte det meste af deres tid.
De nye ejere af campingpladsen serverer VIRKELIG lækker kaffe og is.
Vi følte os så velkomne af både ejerne og de fastliggere vi mødte, at vi besluttede os for at købe en forårsfastliggerplads. Vi glæder os til mange eventyr på øen. :)

Besvarelse fra Oroecamping
Min store datter og min søn på 4 blev overfuset af en meget højrøstet og hysterisk kvinde, som muligvis arbejder på stedet. Sønnen er omkring en meter høj og splejset og hun var mange gange større end ham, men det lod ikke til at stoppe hende. Han blev så bange at han gemte sig bag en hytte, hvor hans kæmpe seje søster måtte finde ham. Vi har camperet på så mange rare pladser i danmark, hvor kommunikationen er i orden og medarbejderne tager det meste afslappet, så vi er mildest talt overraskede. Den enlige stjerne får de for den fantastiske beliggenhed og en børnevenlig rengøringskvinde. Hvis jeg kunne, ville jeg tage en halv stjerne mere væk for drikkevand, der lige pludselig smagte af brakvand.

Besvarelse fra Oroecamping
Orø camping. Har de meste arrogant medarbejdere. De gider ikke at svare på spørgsmål om camping pladsen..
Vi havde glædet os til og komme til smukke Orø. Havde bestilt en overnatning i deres små a-hytter. Bliver mødt af en ubehagelig camping ejer som er ubehagelig. Da vi endelig for vores hytte efter 2 timers ventetid pga den skulle rengøres, for vi en hytte som er klam, virkelig slidt ned og ikke rengjort og ikke luftet ud. Køleskabet var virkelig ulækkert, selv vandflaske til og hente vand i var nærmest levende, det hele var langt under normal standart. Da vi kun har været der i 5 min og får ham i dialog og siger her vil vi ikke overnatte, virker han eribrieret og direkte ubehøvlet og laver en scene foran mine børn. Han er træt af folk fra sjælland. Vi kunne ikke få vores penge tilbage for hytten, kun regøringstillægget. Jeg kan på ingen måde anbefalde denne camping plads.
Danmarks bedst campingplads.
Kan anbefale den 110 %
Lejerchef sagde at jeg ikke var egnet som campist. Jeg tillod at mig at brokke mig over andre campister gik igennem min grund for at komme til toilet bygningen, så derfor egnede jeg mig ikke campist. Har camperet siden 1966
Tak for ingenting.
På tur med kajakklubben spurgte vi om vi måtte sidde ved et par borde og spise vores madpakker. Vi sagde at vi gerne ville købe is efter maden. Dette ville manden i kiosken ikke høre tale om, så vi måtte finde et andet sted - som vi naturligvis forlod ligeså pænt som da vi kom.
Man tror det er løgn :-(
Vi ankom uden mad og drikke, i regnvejr. Jens fik ordnet både Shelter OG KOM ned med pølser, brød, øl og flødeboller. Jeg har ikke oplevet så stor en kammeratlighed og service fra en campingplads.
En helt vildt god oplevelse! Mange tak!
Overvejer du at holde stor fest, bryllup eller ferie, så skynd dig at finde et andet sted - for du kan ikke forvente at de overholde selv den mindste aftale.
Hvis du har en bookning, ville jeg se få den bekræftiget med et screenshot fra booking systemet og ikke kun bare pr. mail, for det betyder intet for dem.
Også selv om det er blevet bekræftet af flere omgange, både skrifteligt og mundtlig, hvilket jeg desværre har været ude for.
Efterfølgende blev jeg beskyldt for ikke at have en aftale eller booking, hvilket jeg tydeligvis havde.
Konfrontere du dem efterfølgende med dette, er kommunikationen meget nedladende.
Må jeg anbefale et af husene i nærheden - de kan nemt bookes, og her kan den dejlige solnedgang nydes.
Vanvittig sur camping-mutter.
Vi ville bare benytte en bænk på legepladsens fjerneste hjørne til vores medbragte mad. Efter aftale om, at vi så købte sodavand hos dem, var det ok - altså indtil camping-mutter kom fløjtende og var aldeles rasende. Det unge menneske i kiosken var formodentlig blevet grundigt irettesat hvorefter mutter i skarpe vendinger sagde, at vi skulle gå og det skulle være "lige nu". Det har var bare vores formiddagskaffe, så resten af dagens is og måltider fandt vi selvfølgelig andre steder.
Dejlig natur, søde mennesker, hyggelig perle i fjorden. Vil bestemt komme igen og igen.
God atmosfære, med dejlig udsigt ud over Isefjorden. Gode muligheder for aktiviteter for de små, og for de voksne. Man kan gå tur rundt om øen, og beliggenheden er dejlig. Kiosken har hvad man forventer, med is, slik og varm mad om aftenen. Man kan lege cykler og kanoer til en slik. Stærk anbefaling herfra af. 5 stjerner