Oroecamping Anmeldelser 36

3,2

Noget utrolig gammelt bras - Der er opsat en lille varmvandsvarmer - og når 4 personer har været i bad er der ikke varmt vand - når man siger det, lukker de for vandet til køkken, og mener det er god... Se mere

Super hyggelig lille campingplads. Rigtig god mad- til både børne og voksne, og lækre is! Super sødt og hjælpsomt personale. Fin lille natur strand, vandet er lavt, men i vores tilfælde med en 4... Se mere

Orø Strandcamping er virkelig et godt og vigtigt sted for øen. Vi har haft sommerhus på Orø i mange år, og vi har nydt at se, hvordan campingpladsen er blomstret op over de seneste år. I år har vi... Se mere

1. Overnatning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Orø Camping og Hytteby, Dejlig idyllisk beliggende campingplads, Dejligt fiskevand

3,2

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Noget utrolig gammelt bras -

Noget utrolig gammelt bras -
Der er opsat en lille varmvandsvarmer - og når 4 personer har været i bad er der ikke varmt vand - når man siger det, lukker de for vandet til køkken, og mener det er godt nok. Fruen bliver sur, og truer med bortvisning når man siger det for tredje dag, men ok, hvis man vil vente til kl. 11 eller 12 med at få sit morgenbad. Det er noget gammelt bras. alt hænger uden vedligeholdelse. Badebro er spærret fordi den er farlig, men som de siger, det har vi ikke nået efter "stormen" alt træ er falmet eller knækket. - Prisen er som middel for andre campingpladser. men INTET ER VEDLIGEHOLDT - Manden er til at snakke med - men konen burde på et charme-kursus for almindelig kundeomgang.

11. juli 2025

Hej Lars,

Vi tror ikke at din anmeldelse er til os, og vores campingplads?

Vi har dig ikke registreret som gæst hos os, og vi har ej heller nogen badebro eller varmtvandsbeholder - så din anmeldelse stemmer ikke overens med Orø Strandcampings faciliteter.

Det tyder på at der er sket en forveksling med en anden plads.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte hvis du mener at anmeldelsen er tiltænkt os - så tager vi selvfølgelig gerne dialogen.

Orø Strandcamping

Ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet

Lejet en tønde med soveplads til 3 personer til 825kr/døgn. Selve tønden er rimelig nusset. Der er intet udstyr. Ingen køkkenfaciliteter.
Leje af sengetøj 100kr/person.
Campingfatter ved ankomsten meget fortravlet. Udleverer kode til nøgleboxen, og information om, hvor servicebygninger ligger og adgang til disse. Ingen information eller kort over pladsen i øvrigt. Ingen “velkommen hertil”.
Der er ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet her.

22. august 2025

Høj musik brager ud over stranden hver aften

Rigtigt dejligt sted og yderst familie og børnevenligt. Ingen særlige pladser til små telte der ofte medbringes ved cykel, vandre og kajakture. Ligger blandt campere og kæmpe familietelte. Nævner IKKE - på hjemmesiden - at de spiller meget høj musik ud over stranden fra kl ca 17 - solnedgang.

10. juli 2025

Bedste spise- og hangout sted på Orø

I år har vi holdt sommerferie på Orø, og vi har spist is i iskiosken hver dag, spist frokost i restauranten flere gange og fået lækker aftenmenu en enkelt gang. ALT har været super lækkert! Vi har spillet minigolf flere gange også, og i øvrigt bare hængt ud på legepladsen og hoppet på hoppepuden osv. børnene elsker alt ved stedet! Orø Strandcamping er et perfekt sted at tilbringe eftermiddagen på Orø og vores lille familie anbefaler alle faciliteterne på det varmeste.

10. juli 2025

Fremragende restaurant - rigtig god campingplads

Orø Strandcamping har i et par år været vores favorit campingplads - nu er de også blevet vores favorit spisested.

Restauranten Matildas, som ligger på campingpladsen, er intet mindre end fremragende!
Ved seneste besøg besøgte vi Matildas, som serverede en... var det mon 6 eller 7 retters menu - kan ikke huske det, men hold nu op... det var en perfekt oplevelse. Virkelig, virkelig lækker mad og fremragende vin i en skøn campingplads-kulisse med stranden et stenkast væk. Wow - tror det er min bedste madoplevelse nogensinde.
Hvis du ender på Orø Strandcamping på næste ferie, så er min varmeste anbefaling, at I forkæler jer med et besøg på Matildas. Maden er i den dyrere ende, men det er hver en krone værd. De sælger også kvalitetspizza på udvalgte dage - eller sandwich på de øvrige (så vidt vi umiddelbart har erfaret). Vi var der denne gang i højsæsonen og det er muligvis anderledes i lavsæsonen. De har desuden også en megalækker morgenmadskurv, som jeg fortryder bittert, at vi ikke nåede at bestille denne gang. Det når vi til næste sommer:).

Campingpladsen er også skøn. Legepladsen, hoppepuden, minigolf og flere andre børneaktiviteter får topkarakter fra vores 6-årige søn (i særdeleshed minigolf).

Iskiosken sælger rigtig god is (igen med topkarakter fra søn, men også fruen) - og der er også mulighed for at få en fremragende øl fra Herslev Bryghus (med topkarakter fra mig).

Køkken- og toiletfaciliteter havde høj standard - men der var pres på særligt køkkenet. Der er dog ved at blive etableret en bygning med ekstra køkken- og toiletfaciliteter, som vi glæder os til at se næste år.

Priser og information på Restaurant Matildas hjemmeside svarede ikke til de priser, der var oplyst på Orø Strandcampings hjemmeside - det er simpelthen ikke godt nok!

Værtsparret, der driver pladsen, er megasøde og altid hjælpsomme når man henvender sig.
Der er ikke en egentlig reception, men man ringer ved ankomst og får hjælp/information kort efter. Det fungerede upåklageligt.

Campingpladsens spisested fortjener helt sikkert 6 ud af 5 mulige stjerner. Selve campingpladsen får 4 ud af 5 mulige. Alt i alt må det blive til 5 stjerner:).

12. juli 2024

Varmeste anbefaling til teamet

Varmeste anbefaling til teamet! Vi holdte vores konfirmation på standcampingen i maj 2023, og alt forløb perfekt. Kommunikationen omkring mad og drikke var tryg og god. Maden, øl, vin og drinks og snacks var det lækreste. Vi havde en perfekt dag, og der var så smukt med havudsigt, tørrede blomster og hjælp til det hele 🌸🌞

19. maj 2023

Orø Strandcamping for dårligt‼️

Orø Strandcamping for dårligt‼️
Vi har lige været på vores første besøg her i påsken 2024, og det bliver 100% også det sidste her en opremsning af hvorfor:
- ingen “goddag og velkommen” eller bare et smil for den sag skyld… pladsfatter (tror jeg han var?) kunne skrue sig op til “har i reserveret plads?”
- ingen forklaring af hvor noget som helst er eller hvordan pladsen fungerer, ej heller det lille kort med anvisninger og overblik man som regel får på campingpladser. (Al information vi fik kom fra en venlig fastlægger, ham kunne værtsparret lære noget af.. faktisk alt)
- fælleskøkkenet fremstår ok, toiletterne nogenlunde (når de altså en dag får skuet wc brædderne fast til kummerne)
- Iskiosken er alt for dyr, (4 kugler is 80kr)
- toilettømnings stedet var et konstant åbent kloakdæksel og 4 vandkander med vand til at rengøre med efterfølgende… (tvivler på om den anordning er lovlig når der render børn rundt på pladsen…
Hele “herligheden” til en daglig overnatningspris på 220.75,- (4 overnatninger i egen medbragte campingvogn 883,-)… fik jeg nævnt at det er lavsæson prisen 😳
Generelt indtryk: umotiveret, ikke kommunikerende værtspar der virker som om de i den grad er landet i den forkerte branche… sløj plads hvor priserne er urealistisk høje.. kommer vi igen NEJ‼️
Ps resten af Orø er ABSOLUT et besøg værd, ikke mindst den smukke natur er fantastisk.

28. marts 2024

Orø Strandcamping

Orø Strandcamping. NEJ ikke mere.
Nu kan vi endelig sige vores mening om Orø Strandcamping.
Pladsen er en god lille en med mange legeforhold til de mindste børn. Derudover stranden lige ved siden af.
Min mand og jeg har besøgt pladsen mange gange, men har måtte indset, at det er forbi nu med de nye ejere. Møgbeskidte toiletforhold, hvorunder der i foråret var alt for få toiletter. Beskidte og slidte hytter, samt manglende vedligeholdelse af selve pladsen. En campingmutter der altid virker sur og kun tænker på pladsens cafe, hvor maden er meget dyr. Hun mangler derudover fuldstændig empati.
Vi blev smidt ud efter 12 år som fastligger, vi kunne ikke få en ordentlig begrundelse. Det kan man bare ikke gøre. Så nej til Orø Strandcamping i fremtiden under de nuværende ejere.

11. juli 2023

Hej Jytte & Thomas,

Vi har flere gange været i dialog med jer om grundlaget for jeres opsigelse. Vi referere til den mail som vi sendte jer d.25/5 2023:

"Opsigelsen sker på grundlag af chikane af vores medarbejdere på et niveau hvor de ikke længere har lyst til at komme på arbejde. Grundlaget er af så særlig grov karakter hvorpå vi finder sådan en drastisk handling nødvendig."

Vi forstår at I er frustrerede og kede af det. Vi er også kede af at det skulle ende hvor det gjorde.

Vi ønsker jer al held & lykke i fremtiden.

‘Kejserens nye klæder’

‘Kejserens nye klæder’
Vi boede ikke på campingpladsen - den virkede hyggelig og afslappet og i smukke omgivelser. Vores oplevelse handler om restauranten. En tidligere ‘Geranium’ kok - havde vi fået fortalt…!? Nuvel, maden var god, men to gulerødder, et kålblad, spinatblade med lidt ost, nye kartofler og en nakkekotelet - serveret som fem retter, udgør altså ikke en kulinarisk oplevelse. Men vinen var velvalgt og skøn.

17. juni 2023

Hej Siff,
Vi er kede af at høre at det var jeres oplevelse af vores Matildas menu.

Der går desværre rygter om at min mand er en tidligere Geranium-kok men det er ikke helt tilfældet. Vi er begge uddannet tjenere men ingen af os har en kokkebaggrund.

Vi ønsker ikke at tilbyde en kulinarisk oplevelse men blot at kunne tilbyde vores gæster lidt at spise med fokus på de simple, lokale råvarer som vi har omkring os, og til en fair pris hvor alle kan være med.

Vores oplevelse af jeres besøg var at I var glade og at I nød vores mad.

Vi håber at I trods jeres oplevelse har lyst til at komme igen en anden gang.

Orø Strandcamping

Vi er fan af Ørø-campingplads <3…

Vi er fan af Ørø-camping <3 Beliggenheden er så smuk, der er den hyggeligste atmosfære, og en skøn legeplads til de mange børn, en cafe og tilhørende is-hus, og som prikken over i'et den fantastiske restaurant, som er en klasse for sig selv "helt i top" !! - med den lækre mad og det magiske vinkort!! - og til priser hvor man "kan være med"
Vi kommer igen og igen ..
Kærlig hilsen Ea, Søren, Kasper, Helene, Kia, Marc, Alice, Laila, Jan og Marianne

20. maj 2023

Besvarelse fra Oroecamping

Kære Ea, Søren, Kasper, Helene, Kia, Marc, Alice, Laila, Jan & Marianne.

Tak for jeres besøg, og tusind tak for jeres fine ord! Vi glæder os over at I kommer igen og igen :-)

Fantastisk lille campingplads

Fantastisk lille campingplads!
Vi var der en weekend i telt, fik den bedste placering med 3 små børn lige ved hoppepuden, legepladsen, minigolf, ishuset, restauranten, stranden, toiletter og køkkenet alt sammen et stenkast væk, vi lå lige i smørhullet som vi ønskede os. Børnene kunne lege frit og vi voksne kunne sættes os ned og slappe af uden at børnene var ude af syne. Lige sådan en weekend vi trængte til!

Vores gode placering gjorde også at vi kunne putte børn med babyalarm og sætte os op og spise samt drikke vin, til lyden af live band og synet af solnedgang. Klart et besøg værd, lækker burger fredag og skøn, skøn grill menu lørdag og vinen fik vi anbefalet af værten og han kunne ikke være kommet med et bedre bud, virkelig dejlig vin!

Vi har ikke en finger at sætte på stedet, det er som at være hjemme så frit, trygt og godt!
Vi kommer helt klart igen, allerede om et par uger ;)

Et sted man ikke vil hjem fra!

1. august 2022

Kære Trine,
Tusind tak for dine fine ord - dem er vi meget glade for! Vi glæder os til at byde jer velkommen snart igen!

Vores 2. besøg var ikke vores sidste besøg

Vores 2. besøg er ikke det sidste. Måske Danmarks mindste campingplads, hvor beliggenheden er i særklasse. Campingpladsen er på ingen måde luksus, men indretning og faciliteter falder perfekt sammen med naturen og oplevelsen af at være på ferie - selv om det kun er en forlænget weekend. Værtsparret bød os velkommen som var vi gæster i deres eget hjem. Den nyåbnede restaurant kan kun anbefales. Råvarer og vin er i fokus, og der er fantastisk stemning i den meget rustikke telt-restaurant. Kombinationen af camping og flot mad virker rigtig godt, og er ikke oplevet tidligere. En gammel toiletbygning midt på pladsen, er eneste der trækker lidt ned, men ved receptionen findes nye og moderne toiletter og badefaciliteter, så der er noget for alle.

29. maj 2022

Kære Kim,
Tusind tak for dine fine ord, og konstruktive anmeldelse.
Vi er glade for at høre at du syntes om vores spisested Matildas, og vi glæder os til at vi snart kan byde jer velkommen igen :-)

Orø Strandcamping

Påske 2022 plus et par dage ekstra.

Påske 2022 plus et par dage ekstra.
Campingpladsen har en fantastisk beliggenhed, den er lille, hyggelig og har bestemt et meget stort potentiale, med de rette ejere....
Det generelle indtryk af pladsen og oplevelsen er bestemt ikke imponerende, mildt sagt,
slidt, beskidt, uplejede arealer og generelt trænger det bare mange steder... Det eneste som stadig er forholdsvis pænt på pladsen, er legepladsen. Blandt andet minigolf banerne har set meget bedre dage også...
A-Hytten var generelt slidt, der var masser af gammelt støv og spindelvæv bag radiator og overalt i loftet samt på lampen. Gardinet/forhænget var møg beskidt, blandt andet en kæmpe stor plet som om at nogen havde tørret bagdel i den…
Der manglede en pære i lampen, pæren i køleskabet var gået og diverse køkkenredskaber, kost, fejebakke osv manglede også.
At noget så simpelt som blandt andet en ostehøvl og en brødkniv ikke er standard i hytten, forstår jeg ikke.
fx en lille bordovn kunne være rart at have i hytterne, især ved mange gæster på pladsen, så man ikke skal stå i kø i fælles køkkenet, men de 2 kogeplader i hytten er bestemt rigeligt og fint.
Jeg forventer ikke luksus, tværtimod!, men en ren hytte burde fanme være standard!, også til den pris….
Den ene morgen omkring 08 kravlede en mand uanmeldt rundt på hyttens tag og sprøjtede for alger vidst nok?
Godt at jeg var oppe, ellers havde jeg da fået et chok med al den larm han lavede på taget.....
Ingen havde sagt noget om at han skulle komme, og manden selv var tavs...

Jeg har læst en del dårlige anmeldelser af pladsen rundt omkring, og jeg er helt enig med langt de fleste, efter mit eget besøg.
Meget få faciliteter, bad/toilet som generelt var beskidte og slidte (døre, bruser, armatur osv) og et lille køkken men som bestemt også trængte til en ren klud
De få faciliteter bliver en stor udfordring ved højtider og i højsæson, som det blev i påsken, trængsel, og man skulle være heldig for at få sig et varmt bad, da det varme vand hurtigt slap op, selvom at der kun var få gæster....
Engen er virkelig et stort plus og hvor må det være skønt at overnatte i en af hytterne dér fx, men der er alt for langt til toilet/bad og køkken facilitet...
Da påsken sluttede lukkede campingpladsen nærmest ned igen, der blev heller ikke gjort rent, ja der kom da en den ene dag og gjorde ”rent” men overhovedet ikke grundigt!, der lå skidt, møg og støv i køkkenet på blandt andet emhætte og diverse overflader både før og lige efter at hun havde været der.... Selv i toilet/badrumene var håndvaskene beskidte, masser af støv og skidt i vindueskarm, spindelvæv samt masser af hår og skidt osv i rist/afløbene, det lå der også både før og lige efter at hun havde været der og gjort ”rent”! .. Fanme uacceptabelt og skuffende......
Ingen mulighed for at købe mad, morgenmad osv, lige i påsken var der mulighed for at købe fx is og kaffe, men ellers ikke…

En campingplads hvor at der er store drømme og mål om masser af glamping telte, økologi, bæredygtighed osv. Jeg synes at der bliver slået alt for store og voldsomme brød op end der kan bages, start med at kravle før at i løber... Start med at få styr på det helt grundlæggende som blandt andet rengøring, pladsens ydre, samt renovering og vedligeholdelse af det eksisterende osv……
Jeg forstår heller ikke idéen med at eje en campingplads hvis man kun gider at være der i højtider, højsæson eller når man selv lige har lyst, som andre også skriver, det virker desværre som om at ejerne kun er der for selv at holde ferie med familie og venner….

22. april 2022

Hej Mikael,
Tak for at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse her på Orø Strandcamping.

Vi er rigtig kede af at du ikke er blevet imponeret, og at dit generelle indtryk af pladsen er at den er slidt og uplejet. Vi er meget bevidste om at vi har købt en ældre plads, og at flere ting trænger en renovering.
Desværre har vi som nye ejere endnu ikke de midler som skal til for at renovere det hele men minigolfbanen er blandt de mange ting som vi ønsker at forbedre med tiden.

Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde morgenbrød og mad i hverdagene uden for sæsonen.
Vores åbningstider for ishus og restaurant er oplyst på vores hjemmeside samt ved receptionen.

Næste gang du mangler en pære, en ostehøvl, en brødkniv eller føler at det trænger en ekstra rengøring - så sig endelig til! Vi står altid til rådighed, og hjælper gerne men når først du er taget afsted så er det meget svært for os at hjælpe.

Bh. Sofie & Mikael

Er alene med mine to børn på 5 og 6

Er alene med mine to børn på 5 og 6, og orø campingplads er simpelthen bare livet for mine børn og jeg. Størrelsen er perfekt og overskueligt, stranden er klods op af hvor man kan gange krabber og der er lav vande hele vejen ud.
Hytterne er i en dejlig str, og man kan lave en tår kaffe og mad hvis man har lyst.
Alt i alt en dejlig atmosfærer og søde mennesker.
Vi kommer helt sikkert igen!

2. april 2022

Kære Christine,
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores campingplads.

Vi glæder os til at byde jer velkommen snart igen!

Fantastisk hyggelig campingplads

Super hyggelig campingplads med plads til både børn og voksne. Lækker kaffe og is og super sødt personale. Vi har haft en skøn sommer ved Orø Strandcamping, og vores 2 børn på 5 og 8 år har hygget sig på hoppepuden og på den hyggelige mini golf bane. Dejlig mad og vin om aftenen og en virkelig hyggelig stemning.

9. august 2021

Kære Tine,
Tusind tak for din fine anmeldelse af vores campingplads! Det glæder os at høre at I nyder vores sted, og vores valg af mad, is & kaffe!

Kom snart igen :-)

Super hyggelig lille campingplads

Super hyggelig lille campingplads.
Fin lille natur strand, vandet er lavt, men i vores tilfælde med en 4- og 6 årig, var det perfekte og gav lidt "frier tøjler".
Der er super smukke vandre-ruter, der starter lige ved campingpladsen. (som små ben også kan klare)
Masser af timers leg ved hoppepude, minigolf, legepladsen, strande og den lille dyrepark -der ligger ved siden af campingpladsen.
Kæmpe anbefaling her fra!

9. august 2021

Kære Sofie,
Tusind tak for din fine ord, og anbefaling af vores campingplads.

Vi glæder os til at se jer her igen!

Super hyggelig campingplads

Super hyggelig campingplads. Ikke den største campingplads men en man nemt kan overskue. Vi havde 4 børn med i alderen 11-10-6-3år og de hyggede sig.
Pladsen ligger lige ud til vandet, som er super lækkert. Pladsen var mens vi var der altid ryddet og rengjort.

Nu var det første år for de nye ejere, så de skal selvfølgelig lige have en chance for at finde ud af hvad der fungere og ikke gør.
Nu var temaet og ambitionen “gourmet mad “ og drikke som jeg fuldstændig forstår som har manglet til de voksne.
Men i glemmer børnene. DE ER FULDSTÆNDIG LIGEGLADE MED DET 😉
De mangler Alm Cola, Frisko Is, Fiskefilet og nuggets, når de er på ferie. Så længe børnene er glade og tilfredse har forældrene også få ro til deres lækre mad og øl/vin.
Så det håber jeg de nye ejere måske tænker over og det burde kunne kombineres på en god måde. 😉

Absolut et besøg værd,

29. juli 2021

Kære Kim,
Tusind tak for din fine anmeldelse, og feedback af vores campingplads.
Vi værdsætter virkelig at du har taget dig tiden til at sætte ord på jeres oplevelse her på Orø Strandcamping, og det glæder os meget at I havde en god ferie, og at børnene har hygget sig!

Det er vores første år ja, og der er meget at lære. Vi er allerede blevet en del klogere på hvad som fungere, og hvad som ikke gør.
Det er desværre en udbredt misforståelse at vores ambition i restauranten er "gourmetmad" da det er langt fra sandheden. Vi har i år satset 100% på burger, pomfritter, grillpølser og børnemenuer da vores målgruppe jo netop er børnefamilier :-) Det er rigtig beklageligt hvis I har fået indtrykket af at der ikke var noget til børnene - det betyder jo at vi har fejlet med at kommunikere dette, og det vil vi helt sikkert arbejde videre på så ingen er i tvivl!

Det er helt sikkert noget vi vil tænke over, og din feedback er hermed taget til eftertragtning! :-)

Vi håber at vi får mulighed for at byde jer velkommen her igen til næste år!

Anbefaler IKKE Orø Camping

Anbefaler IKKE Orø Camping. Der manglede konstant wcpapir og papir til at tørre finger i. Rengøring var ikke ofte nok. Ejerene virkede som om de selv var på ferie. Ikke noget “ Goddag og velkommen” kun “ har i reserveret plads” Skraldespandene rund omkring var overfyldte, smudset overalt.
Håber der snart kommer nogen der vil den skønne plads….. og ikke kun drive fancy spisested. Ishuset er ikke en krone værd.

25. juli 2021

Hej Vivian,
Vi er kede af at høre om din oplevelse her på Orø Strandcamping. Vi har taget din feedback til os, og vi skal nok sørge for ekstra rengøring i årets travleste uger til næste år.

Vi er kede af at du opfatter vores spisested med toast, pølser, burger og pomfritter som "fancy" men vi prøver at ramme målgruppen med små børn, og vi er bevidste om at vi, med den type mad, ikke kan ramme alle målgrupper. Til dit næste besøg på Orø kan vi anbefale at du prøver Bing's, Orø kro eller Langdalgaard som alle har skøn mad!

Rigtig god sommer,