2,7

Under middel

Jeg bestilte et tilbud på glycosamin

Jeg bestilte et tilbud på glycosamin, og har derefter modtaget en pakke om måneden som aftalt. I april kom der så ingenting, tænkte at det havde noget med Covid19 at gøre. I går kom så den pakke som skulle være kommet i april, så nu tænker jeg at det kører igen. Jeg er tilfreds med produktet, som erstattede et andet og dyrere produkt som jeg havde brugt i et par år.
VH Clavs

22. juli 2020

Fupfirma

Fupfirma. Deres produkter er virkningsløse og man bliver forpligtet på at købe en masse man ikke har tænkt sig.

26. oktober 2018

Har handlet med dem mens de lå i Aarhus…

Har handlet med dem mens de lå i Aarhus og også da de flyttede til Singapore. Havde indtil nu aldrig før haft problemer med dem, det har jeg NU. Er tæt på en måned siden de skrev at mine vare var sendt. Jeg ventede og venter stadig. Ha skrevet 4 mails på forskellige dage. Ingen svar og mine penge er trukket. Kan ikke længere anbefalede at handle der.

21. februar 2018

Jeg bestilte prøvepakke glucosamin …

Jeg bestilte prøvepakke glucosamin 2gange 60 4 stk om dagen, jeg betalte 55 kr i Porto.jeg ville prøve om det kunne afhjælpe rygsmerter,jeg tog dem i 10 dage,og havde ingen virkning.da modtog jeg allerede 2 pakker mere altså 10 dage efter prøvepakke.med en cirokort faktura uden firmanavn eller afsender på 128kr.
Jeg returnerer pillerne, og Gud nåde og trøste dem hvids jeg hører fra dem igen,så går jeg til pressen.de får ikke en rød øre, det er ikke til diskution overhovedet. De to tilfredse kunder er vel ejere eller medejere af firmaet hvids man kan kalde det det.

26. september 2017

Rykker

Jeg har modtaget rykker nr 3. Har aldrig ikke hørt om eller haft noget med dem at gøre. Så får man lige en rykker sendt fra Singapore, med trussel om inkasso. Ingen adresse, hjemmeside eller tlf nr. Blot deres skod kunde ting fra skattely. Men det er anmeldt til Myndighederne. Det er jo dem som kun kan når de er i flok der kører det...

9. marts 2015

Modtog ikke mine varer

Jeg har været tilfreds kunde i mange år, der går dog lidt lang tid før man får sine varer.
Denne gang har jeg ikke fået mine varer, jeg har købt for over kr. 600,- beløbet har Orientalcare hævet og de svarer ikke på mine henvendelser. Man kan kun komme i kontakt med firmaet på mail, men nu har jeg skrevet 2 gange uden at får svar, så mit råd til andre er, lad være med at bruge det firma!!!

2. november 2014

Har aldrig haft nogen problemer med dem

Jeg har gennem de seneste 10-12 år handlet med Oriental Care og har aldrig haft nogen problemer med dem. Altid hurtig levering af de bestilte varer, ingen problemer med fakturaer (jeg returnerer selvfølgelig heller ikke de bestilte varer, så måske er det derfor).

Kan dog anbefale at tænke over om man overhovedet har behov for produktet inden bestilling. Det fremmer proceduren for både handelsstedet og kunden.

10. juli 2014

Forfærdelig ikke handel der!

De bliver ved med at sende regninger som jeg betaler, firmaet er ren fup, de kan ikke kontaktes telefonisk, kun over en fup email. De brugere der roser dem herinde på siden, kan kun være fup!

De truede mig med inkasso for to uger siden, og ved ikke hvad der kommer til at ske.

6. maj 2014

Som mange beskriver er firmaet "fup og svindel og et "bondefanger-firma"

Ishøj 28/04 2012

Helse dk. eller Oriental care? det er meget forståeligt at "firmaet" har skiftet navn,
Jeg blev” fanget” af introduktilbuddet til kr29, beløbet skulle indbetales 30/01 men blev først indbetalt 13/02. derfor må jeg acceptere et rykkergebyr på de 100 kr, som er blevet indbetalt 12/ 4 2012, yderligere betalte jeg for en extra forsyning som blev mig påtvunget, grundet den måneds opsigelse, som jeg ikke var opmærksom på

Jeg opsagde mit abonnement, men fik stadig tilsendt ”piller” som blev returnerede.

Igen har jeg modtaget en ”rykker” for manglende betaling for hvad? Noget jeg ikke har modtaget og med et yderligt opkrævningsgebyr på 100kr.

Betalingsoversigt kan ses på vedlagte fil, endnu er der vedlagt en fil af samfundets opfattelse om firmaet, der beskrives som "FUP" firma.
Med al den ulejlighed jeg har haft, de timer jeg har brugt på et udueligt produkt Saw Palmetto der måske har medvirket til svimmelhedsfornemmelser, er mit krav en erstatning på1000kr beløbet kan indsættes på konto: Reg 2414 nr 3485380239
MVH

Preben Reinholt Theilsgaard

29. april 2012

Svindel så det driver

Jeg havde bestilt nogen varer hos Oriental Care, men jeg fik dem aldrig. I stedet for fik jeg en masse rykkere, som jeg hver gang reagerede på både pr. mail og til deres firma i Århus.

Det sidste jeg nu har fået er inkassovarsel samt registrering som dårlig betaler.

Pas på med dette firma, for de lever ikke op til forventningerne.

1. februar 2012

Svindel foretagende

Jeg har bestilt varer på Oriental Care. De har dog ikke leveret min ordre.
I stedet bliver de ved med at sende rykkere til trods for, at jeg har informeret om at min ordre ikke er modtaget.
De fastholder deres krav uden at fremvise dokumetation for levering.

Jeg kan derfor kun advare om at handle hos dem.

11. maj 2011

God butik med lave priser

Jeg købte en pose "Ren hud" hos dem og 4 dage efter fik jeg pakken igennem brevsprækken.

I pakken lå der pillerne, et girokort og en brochure med aktuelle tilbud.

På posen med piller var der nøje angivet hvad der var i, hvad de var godt for, og hvor mange man skulle tage pr. dag.

Hjemmesiden er rimelig overskuelig, med billige varer og gode beskrivelser af hver enkelt varer...

Overvejer nu igen at købe hos dem :)

3. februar 2011

Er dette din virksomhed?