Overført beløb på mobile pay for at kunnne tilgå 10 opgaver. Drillede lidt. Fik hjælp ved at finde dem på Facebook / skrev i Messenger - så nu kan opgaver downloades. De bør tænke over man ikke... Se mere

Oprettede en bruger og uploadede et par at mine gamle skoleopgaver - og inden for få timer var de allerede godkendt! Så jeg kunne hente 2 opgaver ret hurtigt. Jeg købte også 10 point via SMS... Se mere

Deres lovning på GRATIS virker kun hvsi du sender en masse peneg via mobilpay og de lover dig en hel masse for at lokke dig ind som bruger for du så kan sende penge til dem før du kan få deres "Gratis... Se mere

utroligt udvalg af opgaver, og god service, fik mine points for de uploadede opgaver inden for nogle dage, jeg har fundet masser af gode opgaver, og brugt nogle til inspiration m.m. Tak, Mvh Esbe... Se mere

1. Uddannelsesinstitution

Her kan du gratis downloade dine skoleopgaver. Eneste krav er at du vil dine dine opgaver med andre brugere.

3,7

Middel

Elendig side

For det første meddeler de at man får det første point gratis, det gjorde jeg ikke. for andet andet skriver de opgaver gratis - det er ikke gratis når man skal gøre noget til gengæld. derudover tilbyder de muligheden for at deltage i en konkurrence og få point den vej.. virker kun hvis man er over 21, dette fortæller de dog først når alle data er indtastet.

22. august 2013
Opgaver.com-logo

Besvarelse fra Opgaver.com

Hej Rasmus

Tak for din henvendelse.

Først og fremmest skal jeg beklage, hvis informationerne på vores hjemmeside ikke er præcise nok. Jeg kan ikke umiddelbart se hvor på siden at det oplyses, at første point er gratis.

På forsiden af Opgaver.com skriver vi:

“På Opgaver.com er det gratis at downloade skoleopgaver. Du skal bruge 1 gratis download-point for hver opgave du vil downloade. Du optjener download-point for at deltage i vores mange gratis konkurrencer og ved at uploade dine egne skoleopgaver!”

Jeg mener derfor at betingelserne er klare for brugerne inden de opretter sig.

Ang. konkurrencerne, så er langt de fleste af disse kun synlige for brugere over 18 år. Der er ingen konkurrencer, der er begrænset til brugere over 21 år.

Da du desværre ikke har oplyst dit brugernavn kan jeg ikke undersøge sagen nærmere, så jeg vil bede dig sende mig dit brugernavn på support@opgaver.com

På forhånd tak.

Lars Dahl
Opgaver.com

Kan ikke klage!

Tak, Mvh Esben.

15. marts 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (66 anmeldelser)