Overført beløb på mobile pay for at kunnne tilgå 10 opgaver. Drillede lidt. Fik hjælp ved at finde dem på Facebook / skrev i Messenger - så nu kan opgaver downloades. De bør tænke over man ikke... Se mere
Oprettede en bruger og uploadede et par at mine gamle skoleopgaver - og inden for få timer var de allerede godkendt! Så jeg kunne hente 2 opgaver ret hurtigt. Jeg købte også 10 point via SMS... Se mere
Deres lovning på GRATIS virker kun hvsi du sender en masse peneg via mobilpay og de lover dig en hel masse for at lokke dig ind som bruger for du så kan sende penge til dem før du kan få deres "Gratis... Se mere
utroligt udvalg af opgaver, og god service, fik mine points for de uploadede opgaver inden for nogle dage, jeg har fundet masser af gode opgaver, og brugt nogle til inspiration m.m. Tak, Mvh Esbe... Se mere
Her kan du gratis downloade dine skoleopgaver. Eneste krav er at du vil dine dine opgaver med andre brugere.
Du får en hurtig og en rigtig god hjælp
Mega fed hjemmeside
Mega fed hjemmeside, kæmpe hjælp. Man skal jo selvfølgelig aldrig bare aflevere en færdig opgave , men de fungere perfekt som skabelon til ens egen opgave.
Den er god hvis man sidder fast med en…
Den er god hvis man sidder fast med en opgave og mangler inspiration.
det er meget smart hvis du ikke gider…
det er meget smart hvis du ikke gider at lave lektier
5 ud af 5
Virker super godt og da jeg havde problemer fik jeg hjælp med det samme

Besvarelse fra Opgaver.com
Har redet min udannelse
Beste hjemeside nogensine
Mange tak opgaver.com for og sikre mij ike at lave en skid i sgolen igen.
lidt trlæls med med point men…
lidt trlæls med med point men forståeligt
altså jeg oprettede en konto via…
altså jeg oprettede en konto via facebook
jeg brugte så mit ene gratis point men fik aldrig opgaven )-:
Jeg havde ikke overlevet folkeskolen
Jeg havde ikke overlevet folkeskolen, eller kommende gymnasium uden denne yderst fantastiske side!
Uacceptabelt.
I sig selv er siden jo fin nok, men du skal bruge "point" for at se opgaver. Det i sig selv er jo også fint nok - hvis altså ikke man blev snydt af at det ikke virker. Har fået afvide jeg ville få "30" point for at melde mig til en eller anden side, har aldrig fået dem. Dette har jeg gjort med flere sider på deres hjemmeside og jeg har ikke fået nogen point overhoved, derimod har jeg fået rigtig mange e-mails fra tilfældige firmaer.
Uacceptabelt at få afvide man får point for noget og man så ikke får dem.
Der er virkelig meget indhold
Jeg købte også 10 point via SMS - der kom mine point lige med det samme.
Jeg har kun godt at sige om siden.
Mit brugernavn på siden er joma03