BYD Sealion7 Verkoop via Vincent echt tot in de puntjes geregeld. Aflevering binnen afspraken. Service was gewoon TOP. Vincent super bedankt en het is echt een geweldige auto. Oostendorp te Herte... Se mere
Se, hvad kunderne siger
just now New Let op! Indien geen Nederlands (maar wel EU) dan mag u hier geen proefrit maken want de verzekering dekt niet. Belachelijk en discriminerend. Verkoper verschuilt zich achter de verz... Se mere
Virksomheden har svaret
4 jaar geleden een Nissan quasky gekocht, na het ophalen onderweg naar huis, auto deed niks meer, Oostendorp heeft onze auto opgehaald en teruggebracht naar de garage, de automaat versnellingsbak was... Se mere
Virksomheden har svaret
Woensdag 13-05-2026 werd onze nieuwe Toyota Yaris Cross afgeleverd. Dit is onze tweede Yaris Cross. We hadden vanaf het aanschaffen tot en met de aflevering als contactpersoon Willen van Kampen van de... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 95 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Aankoop nieuwe C-HR
Aankoop nieuwe C-HR Ik werd eerlijk en vriendelijk geholpen. Vragen werden netjes beantwoord en onderbouwt. Prettig advies en alle begrip voor mijn wensen.
Mijn ervaring bij dit bedrijf was erg prettig.
Bij Oostendorp
Bij Oostendorp, bij verkoper Luc een zeer recente Suzuki Jeep gekocht. Door Covid maatregelen op andere locatie en buiten in de regen bezichtigd en wel direct gekocht.
Later toen de auto thuis stond en geheel droog en schoon was bleken er enkele diepe krassen in de lak te zitten op dak en enkele kleine deukjes. Tsja... natte auto zie je niet alles...
Dit is door Oostendorp keurig afgewikkeld, de auto is netjes opgehaald en teruggebracht, ondanks de flinke afstand en het dak is perfect overgespoten waardoor de auto weer als nieuw terugkwam. Ik kan me dus geheel NIET vinden in evt. andere minder positieve berichten over slechte after-sales op deze site. Oostendorp bedankt.
Beste mensen Opgelet
Beste mensen Opgelet
Gekochte auto was met de Kenteken TH-602-V Toyota C-HR 2018
Ik heb op 14-01-2022 een auto bij deze bedrijf gekocht voor 19750 Euro met 6 maanden bovag garantie en 3 jaar toyota garantie, met volledige dealer onderhoudsbeurt. Bij de opleveren van de auto was een sleutel kwijt waar ze een nieuwe sleutel moesten maken, ik heb de auto gekregen in 2 dagen begon de auto harde ijzer geluid te maken bij de banden ik heb ze gebeld dat de auto geluid maakt waar bij de verkoper kwam met mededeling dat de auto helemaal niet zijn onderhoud beurt gehad heeft dat ik met de auto terug moest komen, de auto terug gebracht na een week hebben ze gebeld dat de auto klaar was en dat ik het moest ophalen, zij hebben mij een schade auto verkocht zoals u op de foto zit de linker deur zijn niet goed op zijn plek waar de auto heel veel wind geluid maakte, ik heb ze terug gebeld en ik moest met de auto terug komen ik hoorde van de verkoper dat ze deze auto niet zelf konden maken, de auto moest naar een schade herstel bedrijf waar bij ik kenmerkt hebt gemaakt dat ik geen vertrouwen meer in deze bedrijf en in de auto hebt ik wou graag mijn geld terug, de verkoper heeft medegedeeld dat ik de geld niet terug kun krijgen en dat ze de schade zullen herstellen en dat ik een proefrit maken om te zien of de auto goed hersteld was of anders willende ze een ander auto gaan geven na een week belde ze dat de auto klaar was dat ik even langs moest komen om er me te rijden maar de auto had nog steeds het zelfde wind geluid ik heb ze verteld dat ik die auto niet wil en dat ik 197500 euro niet voor een schade auto hebt betaald. Ik vroeg wanneer ze een andere auto zouden geven dat wisten ze niet en ik kreeg mijn geld ook niet terug na 2 weken niets waargenomen van deze bedrijf heb ik de verkoper gebeld ze zijden dat ze geen andere auto hebben voor mij en dat ze 17250 euro zouden terug geven waar ik niet akkoord bent gegaan, ik heb ze een gebrek stelling brief personen overhandigd, ik heb met vestings manger heb deze bedrijf gesproken waar hij een oplossing zou zoeken, opgegeven moment ze hebben mij uiteindelijk 18500 Euro terug gegeven en 1250 euro ingehouden waar ik niet mee eens bent.
Ik waarschuw iedere persoon om voor dat u een auto hier gaat kopen dat u als even goed controleren en als goed op papier te zetten voor dat u de auto koopt, en graag even de verleden van de auto controleren en want de meeste autos die bij deze bedrijf staat is geïmporteerd uit buitenland.
Bedroevende, trage afterservice. Spijt van mijn aankoop.
Spijt van mijn aankoop bij Oostendorp! In februari 2022 heb ik bij Oostendorp Nijmegen een vrij nieuwe Toyota C-HR gekocht bij salesman Luc, beetje gelokt door mooie inruil aanbieding voor mijn oude auto. Die prijs bleek niet te kloppen. Uiteindelijk toch een redelijk inruilbod gekregen en de C-HR gekocht. Op weg naar huis ontstond er direct een probleem met de banden, en daarmee een moeizame en bedroevend traag verlopende discussie over herstel van het probleem. Oostendorp verschuilt zich bij monde van Luc achter een technische oplevering die echter gebrekkig blijkt op dit vlak. Tot op de dag van vandaag is er door Oostendorp geen bevredigende oplossing geboden en oplossing van het probleem kost mij ondertussen 800,-. Dit dus bovenop een aanschafprijs van 25.000,-, en dan verwacht je een goede service. Mijn advies: voor je een auto koopt bij Oostendorp eerst zelf onafhankelijk technisch laten keuren want daarin laat men echt behoorlijke steken vallen.
Tip: als je hier toch een auto wilt kopen, dan alleen na grondige, onafhankelijke eigen keuring. En leg alle afspraken over verhelpen van gebreken keihard vooraf vast op papier.
Ik heb hier een auto geleased
Ik heb hier een auto geleased, ik heb eerder problemen gehad met de lak, hiervoor moesten ze toestemming aan de lease maatschappij vragen om het te repareren na 3 maanden vragen gaven ze toe dat ze geen aanvraag hadden maar wel elke 2 weken op mijn vragen antwoorden dat ze op de lease maatschappij wachten. nu rijd ik al ruim een half jaar rond met ruiten die ik niet ontwassend krijg zelfs niet meer met de airco. de auto is 2 keer terug geweest voor reparatie, ik heb meteen gevraagd of het interieur filter vervangen was, ja dat was vervangen, afgelopen week in de regen weer gigantes veel vocht inde auto slecht zicht, toen heb ik de filter eruit gehaald deze zat helemaal dicht de spinnen webben zaten over het deksel, nog houd de balie medewerker vol dat ie een maand geleden gecontroleerd was, na door vragen komt ie met het verhaal dat dat het niet mocht van de lease maatschappij, daar navraag gedaan er is helemaal geen aanvraag gedaan. ook verrekter de balie medewerker alsnog een aanvraag te doen ik moest dat zelf maar regelen, uiteraard weigerde de lease maatschappij dit "de dealer moet dat doen" , diezelfde lompe medewerker heeft me ook al eerder 20 minuten voor de deur laten staan morgens toen ik mijn auto bracht voor onderhoud.
Blijkbaar worden deze acties vanuit het management aangemoedigd en als het ontdekt word is het een zogenaamde communicatie storing en de oplossing is de klant wegsturen naar een andere garage.
MENSEN BLIJF WEG BIJ DEZE LEUGENAARS ZE ZIJN ONBETROUWBAAR