Oostendorp Auto Anmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

just now New Let op! Indien geen Nederlands (maar wel EU) dan mag u hier geen proefrit maken want de verzekering dekt niet. Belachelijk en discriminerend. Verkoper verschuilt zich achter de verz... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

4 jaar geleden een Nissan quasky gekocht, na het ophalen onderweg naar huis, auto deed niks meer, Oostendorp heeft onze auto opgehaald en teruggebracht naar de garage, de automaat versnellingsbak was... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Woensdag 13-05-2026 werd onze nieuwe Toyota Yaris Cross afgeleverd. Dit is onze tweede Yaris Cross. We hadden vanaf het aanschaffen tot en met de aflevering als contactpersoon Willen van Kampen van de... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn 20 jaar een tevreden klant van Oostendorp Uden geweest met verschillende Toyota 's, altijd hebben zij zich aan afspraken gehouden, keurig en klantvriendelijk. Ik voelde mij altijd welkom en... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

43 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

klantonvriendelijkheid !!!!!

OOSTENDORP DEN BOSCH
ondanks het feit dat de Mazda bij deze garage is gekocht, weigert men een coulance aanvraag bij Mazda Ned. te doen voor de vervanging van een defecte autogordel

30. juli 2025

Beste heer Dillisse,

Wij vinden het jammer om uw review te lezen en hadden graag het gesprek met u aangegaan.
Helaas heeft u aangegeven geen contact te willen, waardoor wij dit niet samen verder kunnen oppakken.
Wel willen wij aangeven dat wij verrast zijn door uw bericht, aangezien wij al geruime tijd geen contact meer met u of uw auto in onze werkplaats hebben gehad.

Oostendorp Autogroep Den Bosch

Keigoed

Na een prettig en to-the-point telefonisch en e-mailcontact op 27 juni met dhr. Pim Tonies, bezochten wij de volgende dag autogroep Oostendorp in Oss om drie Toyota Yarissen Cross-uitvoeringen te bekijken. De vriendelijke en professionele aanpak van dhr. Tonies sprak ons aan. Dankzij de aantrekkelijke inruilprijs voor onze Yaris, de duidelijke communicatie, de goede garantieregeling van 36 maanden, en de heldere afleveringsafspraken, hebben wij uiteindelijk gekozen voor de Yaris Cross Executive van dit Oostendorp-autobedrijf. Kortom, top deal voor een kei van een wagen.

28. juni 2025

Besvarelse fra Oostendorp Auto

Wat een geweldige review, dank u wel! 🚗🎉
Beste R. Bakker,

Superleuk dat u de moeite heeft genomen om zowel op Google als hier uw ervaring te delen, dat waarderen we enorm!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact met Pim en de uiteindelijke keuze.
Geniet van elke kilometer in uw Yaris Cross Executive!

Hartelijke groet,
Team Oostendorp Oss

Rascistische medewerkster

Sinds 2,5 jaar heb ik een Toyota Yaris cross gekocht bij Oostendorp. Had ik maar nooit deze auto gekocht.dan had ik deze vreselijke vrouwelijk nooit tegen gekomen.
Eerder had ik een klacht ingediend tegen deze persoon in verband met beledigingen. Ik kreeg antwoord dat ik verkeerde geïnterpreteerd heb.
Sinds 2,5 jaar heb ik inmiddels 195000 km met deze auto gereden. Hiermee wil ik zeggen iedere 2,5 maanden ík doe onderhoud bij Oostendorp, iedere keer kost mij tussen €500 tot €600.
Afgelopen vrijdag heb ik laatste onderhoud gehad bij Oostendorp kosten €544.
Maandag was ik in de buurt van Toyota dealer Oostendorp in Eindhoven. Ik heb gebruik gemaakt van WC daarna wilde ik koffie ☕️ pakken, toen zag ik die vreselijke vrouw, zij riep naar mij wat ik bij koffie apparaat aan het doen was, ik zei ik wil koffie pakken, toen zij zei dat ik mag geen koffie hebben. Ik ben gewoon weg gegaan zonder koffie, ik had geen zin in discussie met iemand die zo respectloos en rasists is.
Dus maak het niet uit hoeveel geld die jij aan Oostendorp geeft, jij hebt geen recht op een koffie.
Ik hoop dat Oostendorp iets doet tegen deze vreselijke vrouw, zij is slecht voor imago van het bedrijf en voor Toyota.
Wat mij betreft ik stop meteen met onderhoud bij Oostendorp, ik zoek een andere plek waar klanten met respect behandeld worden.
Nog een paar maanden later verkoop ik mijn auto zodat ik nooit aan deze vreselijke persoon herinnerd wordt.

14. juli 2025

Geachte heer Mizouri,

Bedankt voor uw review. Mijn vrouwelijke collega en ik vinden het erg vervelend om te lezen dat u het laatste bezoek zo heeft ervaren.

Naar aanleiding hiervan hebben we elkaar telefonisch gesproken.
Daarbij nodigde ik u uit om bij mij langs te komen.

U bent te allen tijde van harte welkom voor een kopje koffie of toilet bezoek. Ook als u op dat moment rijlessen geeft of geen onderhoud laat uitvoeren.
Het misverstand m.b.t. de koffie is denk ik ontstaan omdat u naar de kartonnen koffiebekers aan het zoeken was. Deze gebruiken we uit milieuoverweging niet meer.
Vandaar dat mijn collega u een koffie aanbood uit een porseleinen kopje.

Graag hopen wij u in de toekomst weer te mogen begroeten,

Godry Wijffelaars
Vestigingsmanager

Fijne vriendelijke medewerkers

Fijne vriendelijke medewerkers, je word snel geholpen. Onder het genot van een praatje en een kopje koffie kun je wachten. Auto word gerepareerd en glimmend weer afgeleverd. Onze vakantie kan zorgeloos beginnen. Allemaal erg bedankt!

10. juli 2025

Beste Brigitte,

Wat een ontzettend leuke review, dankjewel!
Fijn om te horen dat je je zo welkom voelde én dat je met een glimmende auto én een glimlach op vakantie kon gaan! 😄🚗

Graag gedaan, en alvast een fantastische vakantie gewenst! ☀️
We staan de volgende keer weer met koffie (en een praatje 😉) voor je klaar!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik kocht door omstandigheden voor het…

Ik kocht door omstandigheden voor het eerst in mijn leven alleen een auto. Zag er tegen op als tegen een berg. In Uden ben ik door de heer Trimp echter zo fijn geholpen. Erg prettig. Ongekende service ook op in ruil auto. Niet opdringerig geen aanpraten. Begripvol en geruststellend. Vertrouwensvol. Ik ga nooit meer ergens anders heen!

27. juni 2025

Beste Erwin,

Wat een hartverwarmende review, dank u wel!

Het is heel begrijpelijk dat het spannend kan zijn om alleen een auto te kopen, en we zijn blij dat de heer Thomas Trimp u zo goed heeft kunnen helpen. Fijn dat u zich begrepen en op uw gemak voelde, precies zoals we het graag zien!

We waarderen uw vertrouwen enorm en heten u bij een volgend bezoek weer van harte welkom in Uden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een garage bezoek bij Oostendorp…

Een garage bezoek bij Oostendorp Autogroep Toyota - Suzuki, in Oss.

Eindigde in zelfs voor ons, grote verrassing, we raakten aan de praat met de Heer Huub Tiellemans (een geweldige Man, een top Verkoper) eerlijk recht door zee, en straalde 100% vertrouwen naar ons uit.
Onze zo goed als nieuwe Suzuki Cross 4 1/2 maand oud, maakte plots plaats voor een prachtige Toyota C- HR Hybrid 140 Excutive, in no time, heeft Huub *alles* voor ons geregeld, niets was hem teveel.
Een *aanrader* voor wie een Verkoper zoekt, die met heel zijn hart achter zijn merk staat, Huub nogmaals BEDANKT voor *alles* wat je voor ons betekend hebt, al je tips hulp en advies etc.... ..... tot... ... de volgende keer.
MvG MenM

26. juni 2025

Beste Marijke,

Wat een leuke enthousiaste review! 😊
Zo fijn om te lezen dat Huub jullie zo geweldig heeft geholpen en dat jullie met zoveel plezier jullie nieuwe Toyota C-HR rijden. Bedankt voor het delen en tot de volgende keer bij Oostendorp! 🚗

Attent

Ik moest een werkplaatsafspraak verzetten vanwege een ziekenhuisopname. 2 dagen later ontving ik een ansichtkaart met sterkte en beterschap van Joost namens Team Oostendorp CSC.
Heel attent!!

20. juni 2025

Beste Renee de Laat,

Wat fijn dat u dit zo gewaardeerd heeft, dank voor uw mooie woorden!
We vinden het belangrijk om niet alleen goed voor auto's te zorgen, maar vooral ook voor onze klanten.
Namens Joost en het hele team: veel beterschap en we hopen u snel weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen!

Goede service, heel klantvriendelijk

Mijn gebruikte toyota, die niet bij Oostendorp gekocht is, vandaag een servicebeurt laten geven.
Goede service, heel klantvriendelijk.

20. juni 2025

Beste JdB,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en klantvriendelijkheid, ook al heeft u de auto niet bij ons gekocht. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn voor de onderhoudsbeurt.

Afspraak gemaakt voor proefrit

Afspraak gemaakt voor proefrit. Van Doetinchem naar den Bosch gereden. Daar aangekomen verkoper Leroy was niet aanwezig en de auto waar we mee wilden proefrijden was al verkocht. Dus hele rit voor niets gemaakt. Kregen zelfs geen bak koffie aangeboden.

18. juni 2025

Beste meneer Bruggen,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat uw bezoek niet naar wens is verlopen.

We vinden het belangrijk om uw ervaring serieus te nemen en gaan hierover graag persoonlijk met u in gesprek. U kunt ons bereiken via 0413-255606 en vragen naar Dianne of Annebel. Ook zijn we per e-mail bereikbaar via feedback@oostendorp-autogroep.nl.

We hopen van u te horen zodat we het samen kunnen bespreken.

Annebel
Oostendorp Autogroep

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Let op, laat je niet oplichten!

Juni 2023 voor overname private leaseauto overdrachtinspectie aan toyota aygo 2019.
Reparatie: remschijven vervangen. Na 4 jaar was het nodig. Uitgevoert door toyota nijmegen.

Juni 2024 apk en kleine beurt.
Reparatie: remschijven vervangen? Zonder overleg wat wel gevraagd was. Alweer.. mijn vrouw kwam thuis met de rekening en ik heb vrijwel direct gebelt voor inzage in de zojuist vervangen remschijven. Heel toevallig waren deze 5 minuten geleden mee gegaan met de oud ijzerboer...

Vandaag, 3 juni 2025. Bij het autobedrijf dat al 20 jaar het onderhoud doet aan het wagenpark van mijn bedrijf de apk laten uitvoeren.
Reparatie: 4 nieuwe banden (was nodig)
Vriendelijk advies van de monteur:
De remschijven zijn binnenkort aan vervanging toe. Zal wel nodig zijn na 6 jaar denk ik?

Conclusie: ik ben 1 jaar geleden voor 1000 euro opgelicht door toyota garage oostendorp in Oss. Toendertijd laten gaan aangezien mijn vrouw de afrekening heeft gedaan en ik geen mogelijkheid had tot inzage (volgens hun) van de oude onderdelen en hun toen ook heb gezegd dat ik niet meer bij hun het onderhoud uit laat voeren.

DUS NOGMAALS VOOR IEDEREEN DIE VAN PLAN IS HIER ONDERHOUD AAN HUN OCCASSION LAAT DOEN! LAAT JE NIET OPLICHTEN! VRAAG TEN ALLE TIJDE INZAGE IN REPARATIEPUNTEN EN LAAT ZWART OP WIT ZETTEN DAT ER NIETS WORDT GEDAAN ZONDER OVERLEG!!

Of rij gewoon naar van schijndel in geffen. Daar lopen nog eerlijke lui rond!

7. juni 2024

Beste heer Seerden,

Wij zijn erg geschrokken van uw bericht. Wat u beschrijft, kunnen wij niet terugvinden in onze gegevens, en het beeld dat u schetst lijkt niet overeen te komen met de onderhoudshistorie die bij ons bekend is. We willen hier dan ook graag zorgvuldig op reageren.

Allereerst willen we benadrukken dat we uw zorgen serieus nemen. In ons systeem staat dat de voorremmen van uw Toyota Aygo op 24-10-2022 zijn vervangen bij onze vestiging in Nijmegen, bij een kilometerstand van ongeveer 36.000. Bij uw laatste bezoek aan onze vestiging in Oss op 29-11-2023, voor de 60.000 kilometerbeurt, zijn er twee banden vervangen. Er is toen géén melding gemaakt van versleten remmen, en er is ook geen advies tot vervanging genoteerd of uitgevoerd.

Volgens onze gegevens is er in 2024 geen onderhoud of APK bij ons uitgevoerd. Het door u genoemde vervangen van remschijven in dat jaar kunnen wij dan ook niet herleiden in ons systeem. De informatie in uw bericht lijkt helaas niet te kloppen met de feiten zoals wij die in onze systemen kunnen terugvinden. Daarom willen wij dit graag met u bespreken, zodat er duidelijkheid ontstaat over het verloop van zaken. Transparantie en vertrouwen staan bij ons voorop, en wij voeren geen werkzaamheden uit zonder overleg of toestemming.

We nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen via feedback@oostendorp-autogroep.nl of telefonisch via 0413 262 887 (u kunt vragen naar Dianne), zodat we dit zorgvuldig met u kunnen doornemen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Garage heeft geen tijd voor service

Onlangs een service beurt laten uitvoeren door Oostendorp Helmond. Hun agenda zit al lang van te voren vol, dus het duurde best lang voordat mijn auto terecht kon. De beurt was inclusief een airco controle. Een week later blijkt bij warm weer dat de airco niet meer werkt. Ik bel met deze klacht en kan vervolgens over 5 weken terecht voor een afspraak. Dat schiet er bij mij helemaal verkeerd in en is onacceptabel. Helaas kan men mij daar niet mee helpen….

Update 10 juni 2025:
Vanmorgen gebeld met Euromaster en kon daar direct terecht. De airco bleek 600 van de 1000 gram koudemiddel kwijt te zijn geraakt. Het zou normaal zijn dat een airco 10 to 20% per jaar kwijt raakt. Mijn gevoel zegt me nu dat er dus in de 5 voorafgaande jaren nooit de airco is bijgevuld door Oostendorp. Als klant verwacht ik dat het controleren en bijvullen van de airco ook binnen de reguliere servicebeurten gebeurt. Net als al die andere vloeistoffen in de auto, en ja daar moet dan voor betaald worden. En als je dan "Airco systeem controle (gratis)" op de factuur zet, verwacht ik eigenlijk ook dat dit gedaan is. Maar als ik Euromaster mag geloven dan kun je helemaal niet meten hoeveel gas er nog in zit, je kunt er alleen alles uit halen, meten hoeveel er uit kwam, en daarna weer vullen. Dus zal inderdaad, zoals de medewerker van Oostendorp telefonisch aangaf, de controle van de airco niet zoveel voorstellen. Jammer dat dit niet duidelijk wordt gecommuniceerd en dat niet duidelijk wordt gemaakt dat de airco periodiek bijgevuld moet worden. Als klant weet ik toch ook niet wat er wel/niet moet gebeuren...

Feit blijft dat ik bel met een klacht, na een zojuist uitgevoerde onderhoudsbeurt. Dan vind ik het niet acceptabel om dan 5 weken te moeten wachten. Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik hier 1 en daarna 2 auto's in onderhoud gehad. Maar de agenda voor de werkplaats zit steeds verder al lang volgeboekt, waardoor je pas na 5-6 weken terecht kunt. Als klant vind ik dit erg onwenselijk want ik heb NU een probleem dat snel aandacht nodig heeft.

30. maj 2025

Beste heer van Lijssel,

Dank voor uw terugkoppeling. We begrijpen goed hoe frustrerend het is wanneer kort na een onderhoudsbeurt een probleem optreedt, zeker wanneer dit gevolgen heeft voor uw dagelijkse gebruik van de auto.

Op het moment dat u contact met ons opnam, zat onze werkplaats helaas volledig volgepland en was het niet mogelijk om u op korte termijn in te plannen. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, maar we willen ook voorkomen dat we afspraken maken waar we niet de juiste tijd of aandacht aan kunnen geven.

We vinden het vervelend dat u zich hierin niet geholpen voelde en nemen uw feedback mee in onze interne afstemming.

Team Oostendorp Toyota, Hyundai Helmond

Een super fijne Honda dealer Oostendorp Tilburg

Vandaag mijn nieuwe Honda Jazz Hybride opgehaald bij Oostendorp Honda Tilburg goed en netjes ontvangen en alles ingesteld naar mijn wens nu lekker toeren met mijn 6e Honda en de eerste Honda jazz gekocht bij Oostendorp Tilburg een super zaak met fijne medewerkers ga zo door !!!!

25. april 2025

Beste H. van Breugel,

Bedankt voor je enthousiaste woorden!
Wat fijn dat je zo tevreden bent over je nieuwe Honda Jazz én onze service.
Heel veel rijplezier gewenst en graag tot ziens bij Oostendorp Honda Tilburg!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer klantvriendelijke benadering tijdens aanschaf auto

Een bezoek gebracht aan Oostendorp Arnhem omdat wij op zoek waren naar een gebruikte Suzuki S-Cross.

Op hun website zagen wij een mooi exmplaar staan en hebben een afspraak gemaakt voor een proefrit. Wij wonen in Rijswijk, dus niet even naast de deur.

Na een rit van ruim anderhalf uur werden wij hartelijk ontvangen door Arjan Kipmulder. Hij had de auto al klaargezet.

Na het maken van een proefrit de knoop doorgehakt en toen in onderhandeling gegaan met Arjan. Uiterst vriendelijke aanpak, geen enkele druk en na het eens te zijn geworden over de bijbetaling de overeekomst getekend.

Snelle levering van de nieuwe auto, afgeleverd met wat aanpassingern zoals afgesproken. Kan niet anders zeggen dat wij in de watten gelegd zijn door Arjan Kipmulder.

Oostendorp Arnhem is echt een aanrader.

23. april 2025

Beste R. Marti,

Wat een mooie woorden, dankjewel voor deze mooie review! 🙏
Geweldig om te horen dat jullie de moeite hebben genomen om helemaal vanuit Rijswijk te komen, en dat Arjan jullie zo prettig heeft kunnen begeleiden.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom en op z’n gemak voelt, super dat dat is gelukt!
Veel plezier en veilige kilometers gewenst met jullie Suzuki S-Cross! 🚗

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Teleurstellende service en gebrek aan transparantie bij Toyota Oostendorp Middelrode

Mijn ervaring met Toyota Oostendorp in Middelrode was ronduit teleurstellend. Ik bracht mijn auto op 22-04-2025 voor piepende remmen en betaalde €340 voor diagnose en reiniging. Het resultaat? De remmen piepen nu zelfs harder!

De dealership faalde op meerdere fronten:

- Ze verzwegen de 5% kans op een mislukte reiniging.
- Ze boden niet aan om de remblokken te vervangen.
- Er was geen transparantie over prijsverschillen tussen opties.

Het ergste is hun weigering om mij tegemoet te komen in de kosten voor een ineffectieve behandeling. Mijn redelijke voorstel om de reinigingskosten te verrekenen met nieuwe remblokken werd botweg afgewezen.

Deze ervaring staat haaks op wat je zou verwachten van een erkende Toyota-dealer. Ik voel me misleid en financieel benadeeld. Het gebrek aan professionaliteit en klantenservice is schokkend.

Ik raad iedereen af om naar deze vestiging te gaan. Ze lijken meer geïnteresseerd in je portemonnee dan in het oplossen van je autoproblemen. Zoek een betrouwbaarder alternatief voor uw Toyota-onderhoud!

22. april 2025

Beste Bram,

Dankjewel voor je review, Bram.
Jammer dat je ervaring in eerste instantie niet naar wens was.
Gelukkig hebben we inmiddels samen een passende oplossing gevonden en staat er een nieuwe afspraak gepland.
We kijken ernaar uit om dit goed voor je af te ronden!
Fijn dat we er op deze manier toch samen zijn uitgekomen. Tot snel in Middelrode! 🚗👍

Oostendorp Autogroep Middelrode

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

2 maal een offerte voor een trekhaak…

2 maal een offerte voor een trekhaak gevraagd bij oostendorp Oss….maar hebben geen zin of tijd denk want ik heb niks gehoord.

10. april 2025

Beste heer van Bergen,

Bedankt voor uw review en onze excuses voor het ongemak.
We hebben inmiddels meerdere pogingen ondernomen om contact met u op te nemen.
Helaas geen gehoor.
We blijven graag beschikbaar om u verder te helpen.

Mocht u alsnog interesse hebben in een offerte of verdere ondersteuning, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oostendorp Autogroep Oss

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Oostendorp autogroep Eindhoven

Geïnteresseerd in de aankoop van een jong gebruikte Rav4, bleek het nodig te zijn om vier keer te moeten bellen en twee emails te sturen, voordat er iemand van de verkoop afdeling eindelijk reageert.

Daarna sarcastisch te woord gestaan, want waarom een rav4? Met twee keer onderbroken te worden eindelijk kunnen uitleggen waarom. Daarop kwam natuurlijk de reactie; staan deze auto’s niet in uw woonplaats (Leeuwarden) dan?
Nee,…de versie die u aanbied niet, want waarom zou ik anders bellen….

Het werd duidelijk dat Oostendorp Eindhoven wel een website heeft, maar die is alleen bedoeld voor klanten in de directe omgeving van Eindhoven en die bereid zijn om langs te komen.

Vervolgens mogelijke inruilprijs besproken irlt de verkoopprijs van een rav4. De rav4 schijnt erg populair te zijn en daarom is de prijs hoger dan dat de ANWB koerslijst aangeeft… ja ..…rav4 is vooral populair bij dieven waardoor een scm klasse 3 alarm twv 800 euro wel nodig is….
Helaas kon ik dit laatste niet mededelen, omdat ik voor tenminste de vierde keer onderbroken werd en me ineens fijne dag werd gewenst.

Geen Oostendorp Eindhoven voor mij.

————————————
In reactie op onderstaande:
Inmiddels goed contact met een ander autobedrijf.
Het lijkt me zinvoller om daar mijn tijd en energie in te steken.

18. april 2025

Beste H. Post,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Wij vinden het jammer om te lezen dat uw contact met onze vestiging in Eindhoven niet naar wens is verlopen.

Vestigingsmanager Godry heeft uw review gelezen en komt graag met u in contact om dit persoonlijk te bespreken.
Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0413-255606, en kunt u vragen naar Godry.

Alvast bedankt voor de moeite, en hopelijk spreken wij u binnenkort.

Uitstekende service !

Hyundai-dealer Oostendorp uit Nijmegen heeft uitstekende service verleend inzake een garantie-geval bij onze Kona. De firma Wittebrug (Hyundai-dealer uit Rotterdam waar de Kona gekocht was) nam de klacht niet serieus, maar onze eigen dealer dus wel. Zij hebben de -achteraf vrij kostbare- klacht vanuit garantie bepalingen prima verholpen. Hulde voor deze garage !!

14. marts 2025

Beste Rene Verheijen,

Bedankt voor deze prachtige review! 😊
We zijn ontzettend blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service.
Bij Oostendorp vinden we het belangrijk dat onze klanten op ons kunnen rekenen, zeker als het om garantie gaat.
Fijn dat we dit voor u konden oplossen en u weer zorgeloos kunt genieten van uw Hyundai Kona.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk altijd voor u klaar!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Na een service beurt blijkt er een raam…

Na een service beurt blijkt er een raam aan de rechterzijde van mijn portier beschadigd. Na contact terug geweest. De balie medewerker kwam met het verhaal de monteur komt helemaal niet bij de ruit hij is alleen met de motor bezig. Na mijn opmerking hij is ook uit gezogen kwam het antwoord deze staat op de grond. Zou wel al eerder gebeurd zijn maar door de zon was het nu pas opgevallen. Vis website dit gemeld zojuist terug gebeld monteur van 53 wist van niks kan zo zijn er lopen meer mensen rond. De betreffende monteur had ook mijn auto uitgezogen en daarna was hij in de wasstraat gegaan. Er liep niemand rond met ijzer aan zijn overal. Maar het kon ook zo zijn dat de ruit was beschadigd door iemand met een handtas op de parkeer plaats. Ik ben aangekomen en heb mijn auto geparkeerd met de rechter zijde langs de heg .Ben naar binnengegaan om me te melden en heb gewacht tot de auto klaar was. Betaald en naar buiten gegaan de auto stond weer op de zelfde plek. Nu wordt ik neergezet als iemand die een beschadiging die al bestond op hen wil verhalen, Eens Oostendorp maar nooit weer.

21. marts 2025

Beste heer Lambregts,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je deze vervelende ervaring hebt gehad. We begrijpen dat dit frustrerend voor je moet zijn. We willen graag de situatie verder onderzoeken en duidelijkheid krijgen over wat er is gebeurd. Zou je ons kunnen mailen op feedback@oostendorp-autogroep.nl met je kenteken en de vestiging waar je geweest bent? Zo kunnen we de zaak beter bekijken en je verder helpen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

ik kom al 25 jaar bij jullie en heb nog nooit problemen gehad met wat dan ok en de beurten worden altijd prima afgewerkt en aan de balie zijn ze altijd vriendelijk en begripvol dus van mij een 10

ik kom al 25 jaar bij jullie en heb nog nooit problemen gehad met wat dan ook en de beurten worden altijd prima afgewerkt en aan de balie zijn ze altijd vriendelijk en begripvol dus van mij krijgen ze een 10.

17. marts 2025

Beste heer van der Heijden,

Wat een compliment, dank je wel! 25 jaar vertrouwen in ons is echt iets waar we trots op zijn. Fijn om te horen dat je altijd tevreden bent met onze service en de vriendelijkheid van onze medewerkers. We doen ons best om dat ook in de toekomst zo te houden. Bedankt voor de 10 en we zien je graag weer!

Team Oostendorp Autogroep

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mensem worden arm en zwerver door hun

Mensen
worden arm en zwerver door hun
Oplichters
Autos worden ondegescheten door hun
Krijgen allemaal rekeningen zo hoog als de koning zijn titel van vroeger

15. marts 2025

Beste Lukásistiq,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent, maar helaas kan ik op basis van de review niet achterhalen om welke vestiging of klant het gaat. We willen graag meer duidelijkheid over je ervaring en zouden je willen vragen om contact met ons op te nemen via feedback@oostendorp-autogroep.nl zodat we dit verder kunnen onderzoeken en je kunnen helpen.