Elendigt firma Svindel firma som ikke levere varen. Ej vil de vil de svare hverken på mail eller telefon. Hold jer væk fra dette firma.
Fik en fantastisk service hos ønskebasen. Da de ikke kunne levere hele min ordre, fik jeg allerede dagen eft. besked om dette på e-mail, samt et tilbud om en anden handel. Desuden betalte ønskebase... Se mere
Bestilte lørdag aften i uge 29 med 1-3 dages levering. Fik dog ikke varen og hørte heller ikke noget før torsdag i uge 30, hvor de meddelte, at de havde ferie i uge 30, og defor ikke sendte varer, o... Se mere
5. november bestilte og betalte vi et produkt. 7. november får vi en mail om at "det er med beklagelse at vi ikke kan sende den ønskede vare til dig, pga. leverandør problemer. Mvh…." Kort efter (= n... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find gaver til hele familien og dig selv! Stort udvalg indenfor boligindretning og design. Vælg en gave der passer til ham eller hende i mange forskellige priskategorier.
Danmark
- www.onskebasen.dk
God service ifm. reklamation!
For et års tid siden modtog jeg en gave fra et familiemedlem. Vedkommende havde købt gaven fra onskebasen.dk, og jeg fik - med henblik på evt. bytte eller reklamation - ordreoplysningerne sammen med gaven.
Uheldigvis skete det, at produktet gik i stykker, og jeg måtte for nylig have fat i Ønskebasen for at reklamere.
I forbindelse med dette har jeg KUN oplevet professionel behandling, god kommunikation og god service, og jeg vil KLART anbefale denne butik til andre!
Trust er netop den følelse du får!
Hurtig, venlig og effektiv betjening ved telefonisk henvendelse.
GOD SERVICE
Hjemmesiden er let at finde rundt på, og de leverer hurtigt. De har også en rigtig god service, bla. pakkede de min pakke ind helt gratis fordi det var en julegave. Da pakken kom frem var der en lille guldbar og en kode til 20 % rabat ved næste køb, DETTE ER SERVICE.
Hurtigt og nemt
Hurtig levering og så pakkede de gratis ind. Det var rigtig go' service!
Helle for Onskebasen.dk
Super professionelle - super service og jeg vil til enhver tid anbefale Onskebasen til alle jeg kender. Tak fra mig til jer.
De bedste hilsner fra Helle
Simpelthen så søde og hjælpsomme
Jeg har købt en dejlig Zuny flodhest hos Ønskebasen og fået den bedste behandling, selv om jeg var lidt besværlig. Kan varmt anbefale ønskebasen til andre.
lav pris, hurtig levering.
Hjemmesiden var nem at navigere rundt i og priserne var lave. Man kan vælge at få det man køber pakket ind til gave gratis. Jeg fik leveret min vare tre dage efter bestillingen.
Super god service og hurtig levering
Bestiller varen og skriver at jeg skal bruge den til gave 4 dage senere, jeg får en mail retur hvor der besvares personligt at de har sendt pakken og at den når frem i tide
Fejl levering samt ingen svar på mail
Handlede ved Ønskebasen da jeg skulle bruge en Zunÿ dørstopper, jeg valgte at få den pakket ind da det var en gave, men da jeg står og skal give gaven og den bliver åbnet er det, det forkerte som er i.
Herefter sender jeg en mail til dem om den forkerte leverance og at det var en træls oplevelse - denne mail har de så undaldt at svare på.
Har dog fået kontakt med Ønskebasen og de har beklaget fejlen og sendt mig den rigtige dørstopper - så efter en skidt start var servicen glimragende.
Helt klart et sted jeg kunne finde på at handle igen.
Ekspressokande
Et godt og billigt tilbud på en ekspressokande.
Hurtig levering. Kan anbefale Ønskebasen!
Super fint...
Hurtig levering, fin indpakning...
Bestilte også and og ælling, fra Hans Bøllings, og har ikke fundet dem billigere andre steder :O)
Intet at klage over her.. Perfekt med fri fragt :O)
Hurtig og problemfri handel.
Jeg handler gerne igen hos Onskebasen.
Super hurtigt levering!
Jeg bestilte Hans Bøllings - And og Ælling, som var meget billigere end andre steder, og så blev de leveret halvanden dag efter bestillingen.
Kan varmt anbefales.
God pris - fin vare
Købte en vare, som var billigst hos Ønskebasen. Fin vare, dog lidt langsom ekspedition - 8 dage!! Men vil helt sikkert købe der igen.
Biliig, hurtig og ekstra service
Var klart billigst på markedet med den lampe, vi købte. Hurtige tilbagemeldinger om lagerstatus, og da det var tvivlsomt om den kunne nå at blive sent inden jul, blev den afleveret personligt.
zzz
Leveringstiden er lang, og informationen er elendig. Pris og produktet var iorden.
No title
Har brugte dem en gange, og den bliver ikke den sidste. Jeg bestilt, og fik bekræftelse via email lige efter, og en email til (når fimaen åbned næste dag) at sige, at pakken var sendt, og med "trace nummer". Pakken ankom næste dag, og inholdet er lige som ønsket. man kan ikke bede om mere!