Elendigt firma Svindel firma som ikke levere varen. Ej vil de vil de svare hverken på mail eller telefon. Hold jer væk fra dette firma.

Fik en fantastisk service hos ønskebasen. Da de ikke kunne levere hele min ordre, fik jeg allerede dagen eft. besked om dette på e-mail, samt et tilbud om en anden handel. Desuden betalte ønskebase... Se mere

Bestilte lørdag aften i uge 29 med 1-3 dages levering. Fik dog ikke varen og hørte heller ikke noget før torsdag i uge 30, hvor de meddelte, at de havde ferie i uge 30, og defor ikke sendte varer, o... Se mere

5. november bestilte og betalte vi et produkt. 7. november får vi en mail om at "det er med beklagelse at vi ikke kan sende den ønskede vare til dig, pga. leverandør problemer. Mvh…." Kort efter (= n... Se mere

1. Gavebutik
  2. Indretningsarkitekt
  3. Køkkenudstyrsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find gaver til hele familien og dig selv! Stort udvalg indenfor boligindretning og design. Vælg en gave der passer til ham eller hende i mange forskellige priskategorier.

3,4

Middel

God service ifm. reklamation!

For et års tid siden modtog jeg en gave fra et familiemedlem. Vedkommende havde købt gaven fra onskebasen.dk, og jeg fik - med henblik på evt. bytte eller reklamation - ordreoplysningerne sammen med gaven.

Uheldigvis skete det, at produktet gik i stykker, og jeg måtte for nylig have fat i Ønskebasen for at reklamere.

I forbindelse med dette har jeg KUN oplevet professionel behandling, god kommunikation og god service, og jeg vil KLART anbefale denne butik til andre!

10. januar 2014

GOD SERVICE

Hjemmesiden er let at finde rundt på, og de leverer hurtigt. De har også en rigtig god service, bla. pakkede de min pakke ind helt gratis fordi det var en julegave. Da pakken kom frem var der en lille guldbar og en kode til 20 % rabat ved næste køb, DETTE ER SERVICE.

30. december 2013

Fejl levering samt ingen svar på mail

Handlede ved Ønskebasen da jeg skulle bruge en Zunÿ dørstopper, jeg valgte at få den pakket ind da det var en gave, men da jeg står og skal give gaven og den bliver åbnet er det, det forkerte som er i.

Herefter sender jeg en mail til dem om den forkerte leverance og at det var en træls oplevelse - denne mail har de så undaldt at svare på.

Har dog fået kontakt med Ønskebasen og de har beklaget fejlen og sendt mig den rigtige dørstopper - så efter en skidt start var servicen glimragende.

Helt klart et sted jeg kunne finde på at handle igen.

1. juli 2013

Super fint...

Hurtig levering, fin indpakning...

Bestilte også and og ælling, fra Hans Bøllings, og har ikke fundet dem billigere andre steder :O)

Intet at klage over her.. Perfekt med fri fragt :O)

9. maj 2013

God pris - fin vare

Købte en vare, som var billigst hos Ønskebasen. Fin vare, dog lidt langsom ekspedition - 8 dage!! Men vil helt sikkert købe der igen.

10. januar 2013

No title

Har brugte dem en gange, og den bliver ikke den sidste. Jeg bestilt, og fik bekræftelse via email lige efter, og en email til (når fimaen åbned næste dag) at sige, at pakken var sendt, og med "trace nummer". Pakken ankom næste dag, og inholdet er lige som ønsket. man kan ikke bede om mere!

1. december 2007