Elendigt firma Svindel firma som ikke levere varen. Ej vil de vil de svare hverken på mail eller telefon. Hold jer væk fra dette firma.
Fik en fantastisk service hos ønskebasen. Da de ikke kunne levere hele min ordre, fik jeg allerede dagen eft. besked om dette på e-mail, samt et tilbud om en anden handel. Desuden betalte ønskebase... Se mere
Bestilte lørdag aften i uge 29 med 1-3 dages levering. Fik dog ikke varen og hørte heller ikke noget før torsdag i uge 30, hvor de meddelte, at de havde ferie i uge 30, og defor ikke sendte varer, o... Se mere
5. november bestilte og betalte vi et produkt. 7. november får vi en mail om at "det er med beklagelse at vi ikke kan sende den ønskede vare til dig, pga. leverandør problemer. Mvh…." Kort efter (= n... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Find gaver til hele familien og dig selv! Stort udvalg indenfor boligindretning og design. Vælg en gave der passer til ham eller hende i mange forskellige priskategorier.
Danmark
- www.onskebasen.dk
😠😡☹
Bestilte 2 vare d. 3/4-16 og har værker set mine ting eller hørt noget fra dem.. 😡 ikke iorden.

Besvarelse fra Onskebasen
God pris og hurtig levering af den ønskede vare.
God hjemmeside, let bestilling og hurtig levering.
Hurtig levering.
Absolut ingen klager. Alt fungerede. Hyggeligt følgebrev :-)
Fantastisk oplevelse
Bestilte ting til pakkekalender hos jer og der var hurtig svar og ekspedition. Så hurtig at der opstod en fejl. Denne fejl blev dog opdaget og håndteret til ug af jer selv inden jeg overhovedet opdagede problemet, og med personlig og venlig information og gode aftaler der blev udført til ug med kryds og slange. tusind tak, jeg er glad med glad på og vil bestemt benytte mig af jer igen, når selv fejl kan håndteres så professionelt.
wow!
Det er den hurtigste reaktion og levering af en ordre, jeg nogensinde har oplevet.
Bestilte søndag eftermiddag. modtog mail med besked om at varerne var pakket og afleveret til GLS Mandag kl. 7:17.
Varerne var godt pakket ind og alt var i skønneste orden.
Kan varmt anbefales
Alt klappede
En rigtig god oplevelse. Alt var, som det skulle være. Kan absolut anbefale Ønskebasen.
Fed humor ...
Vi har modtaget 3 fine fugle fra Ønskebasen og er MEGET tilfredse med deres service. Det skal selvfølgelig siges at fuglene pt. stadig er pakket rigtig fint ind, da de skal gives væk som gave; så lægger min tillid i, at de er lige så fine som forventet.
Deres humor er helt igennem mig - og er overbevist om, at fuglene er fodret så godt af, at de sagtens kan holde til lidt længere indpakning og stadig er helt buttede og fine, når de gives væk snarest;o)
Alt er helt i top og det er bestemt ikke sidste gang at vi handler på Ønskebasen.dk
De rigtige ting, til tiden.
Her kan man godt handle 😄
Jeg modtog hurtigt mine vare.
Perfekt
Super gode priser, hurtig levering og god service.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Ønskebasen.
Ekstraordinær service
Jeg bestilte 6 Kristian Vedel træfugle om lørdagen. Tidlig mandag morgen fik jeg en meget anderledes, frisk og kreativ email der fik mig til at læse den en gang til, og jeg sad og måtte trække mange gange på smilebåndet, men de skrev at varen var afsendt fra dem. Tirsdag kom pakkeposten. Så jeg er en meget tilfreds kunde, som helt sikkert kommer tilbage.
Genialt!
Jeg er yderst tilfreds. God service, information undervejs og hurtig levering. Det er ikke sidste gang jeg køber ind hos Ønskebasen. Jeg kan til enhver tid anbefale Ønskebasen.
En ualmindelig fin oplevelse at handle hos Ønskebasen
Alt fungerede så de fortjener de fem stjerner.
Fantastisk service
Bestilte 3 Lucie Kaas ænder og der gik kun 2 dage, til de svømmede rundt på min skænk ;-)
Jeg fik en rigtig hyggelig mail med levering.... Hvor der stod de havde pakket dem godt, passet og plejet dem.... Og givet dem mad, inden rejsen hjem til mig... Og de havde endda fået chokolade med til rejsen ;-)
Rigtig hyggelig handel 😉
Fint
Det var en god oplevese at handle hos Ønskebasen.dk. Dog var det mærkeligt ikke at modtage en kvittering/bekræftelse på afsendelse af varerne, men blot ligepludseligt at få meddelelse om, at varerne var leveret.
Super hurtig levering af varen
Selvom der må have været juletravlheden kom min vare hurtigt frem til mig på trods af at jeg var lidt sent ude. Alt var helt perfekt.
Perfekt
Super levering , nem bestilling og den fineste jule indpakning, og for det lille ekstra et håndskrevet kort.
Hurtig levering og halv pris på min vare
Jeg fandt den fine vinduesfilm som her koster 50% af den pris som jeg har fundet den til hos samtlige andre forhandlere på nettet.
Da Ønskebasen selvfølgelig også tjener på handlen med varen, må de andre forhandlere have en enorm avance Derfor har jeg tænkt mig at tjekke om Ønskebasen også matcher eller underbyden prisen næste gang:-)