Dierenwinkel Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Helaas niet de juiste kleur hondenmand bezorgd, dat kan. Dus getracht te bellen; NOOIT gehoor. Getracht te mailen; NOOIT antwoord terug. Getracht retourformulier te downloaden; PAGE NOT FOUND.... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Eind mei 2020 antiblafband besteld. Deze is keurig geleverd maar het product voldeed totaal niet (gaf schokken terwijl de hond stil was en deed niks als de hond blafte). Gekozen voor herroeping en zoa... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trainingshalsband besteld ook geleverd, alles volgens instructie ingang gezet, maar ontvanger gaat niet aan, dus mail gestuurd om te retouneren, en retour gestuurd met track en trace, en wat doet he... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

nadat mijn bestelling van 3 goudvissen en een hamster binnenkwam, kwam ik tot een schokkende ontdekking. de dierenwinkel heeft waarschijnlijk mijn bestelling verward et een andere. in de doos trof ik... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Top bedrijf

Top bedrijf, al vaker besteld en altijd optijd binnen (binnen 24uur), ook zijn ze goedkoper dan in de winkel.

4. januar 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wacht al weken op trainingshalsbanden

Wacht al weken op trainingshalsbanden. Betalingsbevestiging is ook al twee weken oud. Toen ik bestelde werd mij niets gemeld over niet op voorraad zijn. Contact is zeer slecht. Laatste antwoord is al weer een week oud. Toen werd gemeld dat de halsbanden de volgende dag naar PostNL zouden gaan. Helaas wacht ik nog steeds en krijg ik geen reactie meer. Ben zeer teleurgesteld!

Jan Bulthuis
Vlaardingen

De reactie van de webshop van 9/12-2019 is niet correct.
Ik heb de trainingsbanden namelijk gekocht na mailcontact en toen is mij beslist niet meegedeeld dat de banden niet op voorraad waren. Sterker nog, er werd gemeld dat men de bestellijst al gemaakt had voor mij.
Uiteindelijk is met weken vertraging geleverd.
Verzending naar een vakantieadres (Spanje!) is ridicuul als men een artikel niet op voorraad heeft. Ik was overigens al een week terug uit Spanje toen de banden eindelijk bezorgd werden. Goed dat men ze niet naar Spanje verstuurd had!
Daarbij is de telefonische bereikbaarheid nihil, het maakt niet wanneer je belt, je krijgt ze niet te pakken.
Hand in eigen boezem steken zou deze mensen sieren.

2. december 2019

Hallo Jan.
ten tijde van bestellen stond er duidelijk een levertermijn bij dit artikel vermeld. Deze informatie stond 2 keer duidelijk vermeld in grote rode hoofdletters met daarbij de tekst: let op! vooruit bestellen is mogelijk maar let op de verwachte levertijd. Via mail hebben wij meerdere malen gecommuniceerd en hebben zelfs aangeboden om het artikel na je vakantieadres in het buitenland te sturen waar je momenteel verblijft. Dit hoefde volgens jou niet. Uiteindelijk hebben wij de set naar het opgegeven thuis adres in NL gestuurd.

Onbetrouwbare webshop

Onbetrouwbare webshop.
1 halsband en 14 botten besteld. De halsband kreeg ik geleverd en maar 1 bot. Vervolgens contact gezocht met de klantenservice welke zeer moeilijk te bereiken is. Uiteindelijk via chat gelukt en kreeg te horen dat ze de missende botten nog op gingen sturen. 1 week later niets ontvangen. Wederom getracht meerdere malen contact te krijgen via Whatsapp, telefonisch en chat maar niet gelukt.

Daarna een slechte revieuw geplaatst en binnen 1 uur kreeg ik antwoord dat de botten niet meer leverbaar zijn.. ik heb verzocht om een ander passend product op te sturen maar kreeg nul op rekest. Vervolgens mijn verzendkosten terug gevraagd maar deze krijg ik ook niet vergoed.
De communicatie verloopt op een zeer eenzijdige botte manier.
Zij hebben iets niet op voorraad maar willen ook geen oplossing bieden. Vervolgens ben je wel je verzendkosten kwijt.

Update naar aanleiding van uw antwoord:
1. U heeft mijn mail in eerste instantie niet beantwoord en zeker niet binnen 24 uur. Pas nadat ik een slechte review had geplaatst.
2. U heeft mij niet op de hoogte gesteld, na ruim 1 week heb ik zelf meerdere pogingen ondernomen om contact te krijgen welke u uiteindelijk heeft beantwoord na een slechte review.
3. U heeft niet het geld onmiddelijk terugbetaald.
4. De trainkngshalsband mocht alleen geretourneerd worden indien ongebruikt. Jullie hebben mij in de veronderstelling gelaten dat de botten nageleverd gingen worden. Toen heb ik debhalsband in gebruik genomen en uiteindelijk konden jullie de botten niet leveren en kon alleen de ongebruikte halsband retour. Deze was gebruikt omdat jullie mij verkeerd hadden voorgelicht. Indien de trainingshalbd retour kon hadden jullie ook het bot terug van mij ontvangen.
5. Er is geen enkele dreigement geuit vanuit mijn kant. Ik heb alleen benoemt dat ik het niet eens ben met de gang van zaken. E-mail conversatie kan ik u toesturen waaruit dit blijkt.
6. Nogmaals ik mocht de halsband niet retouneren omdat deze gebruikt is omdat jullie verkeerde informatie hebben verschaft en hier niet op terug zijn gekomen binnen een redelijk termijn.
7. U wordt meerdere malen in meerdere reviews negatief weggezet en bot genoemd en onbetrouwbaar.
Het verhaal heeft inderdaad 2 kanten, maar uw kant beschrijft u toch even anders, dit zie ik ook terug bij andere reviews.
U kunt zich beter focussen op de communicatie en service naar de klanten dan hier halve waarheden neer te zetten om uw straatje schoon te vegen.

24. maj 2019

Besvarelse fra Dierenwinkel

Beste Jacqueline, zoals altijd heeft een verhaal twee kanten. Uw mail mbt het ontbreken van de andere botten hebben wij binnen 24 uur beantwoord. Wij gaan niet via alle kanalen een bericht sturen als wij u al via mail een antwoord hebben gestuurd. Wij hebben vanuit het magazijn melding ontvangen dat zij de overige botten nog zouden nasturen. Hier hebben wij u van op de hoogte gesteld. Helaas beek achteraf dat er toch geen voorraad meer bleek te zijn. Dat is natuurlijk heel jammer. Wij hebben toen direct het bedrag van de 13 botten aan u terugbetaald en u onze excuses aangeboden voor de verwarring.. De trainingshalsband/stroomband en het andere bot heeft u gehouden. Vandaar dat u gewoon de verzendkosten moet betalen. Wij hebben u via mail nog de mogelijkheid gegeven om de trainingshalsband retour te sturen zodat u het volledig aankoopbedrag terug kon krijgen. Het bot kon u dan gratis houden. Hier kregen wij een negatief antwoord op met veel dreigementen van uw kant over het terug laten boeken van het hele bedrag door uw creditcard maatschappij, ondanks dat u producten heeft gehouden. Wij hebben u daarom aangegeven dat wij geen discussie gaan voeren met u over de verzendkosten. De artikelen die niet zijn geleverd zijn keurig terugbetaald. De andere artikelen zijn geleverd en heeft u gehouden.
Een winkel wordt al snel als negatief of bot benoemd zodra de winkel niet doet wat de klant wilt. Wij zijn in gebreken gebleven wat betreft het leveren van 13 botten, hiervan hebben wij direct een terugbetaling voor gedaan en onze excuses aangeboden. Verzendkosten hoeven wij in dit geval niet te vergoeden aangezien u de andere artikelen heeft gehouden. Verder hebben wij uw mail altijd keurig en met respect beantwoord.

Update:
Zoals reeds eerder aangegeven heeft ieder verhaal 2 kanten en heeft onze versie niets te maken met ons straatje schoon vegen. Wij hebben namelijk aangegeven dat er een fout is gemaakt en dat wij deze recht hebben gezet met een directe terugbetaling en excuses. Fouten worden nu eenmaal gemaakt, het is belangrijk hoe men deze fouten oplost. Daarnaast hebben review sites ook 2 kanten en laat de ene review site niet altijd alles zien. Neem een kijkje op een andere review site voor een reëler beeld: https://www.kiyoh.nl/my_petstore/

Tot nu zeer ontevreden.

Tot nu zeer ontevreden.
Op 13-02-2019 een bestelling geplaatst met nog 13 op voorraad. Op 14-2 nog geen track en trace ontvangen dus kijken op de site. Staan er nog 10 op voorraad. Die zelfde avond staan er ineens 0 op voorraad met de mededeling dat ze van 22-2 pas weer leverbaar zijn. WhatsApp bericht gestuurd op vrijdag en ze de tijd gegeven om op Maandag te reageren, geen reactie ontvangen.
Als de juiste info op de site had gestaan met het aantal op voorraad had ik zeker hier niet besteld.
Wil geen weken wachten op een bestelling.

Update
21-2-2019 het product ontvangen.

Update naar aanleiding antwoord:
Op het moment dat ik mijn bestelling plaatste stond er dat er direct verzonden zou worden en niet pas 22-2 zoals ik al eerder vermeld in de review.
Het is jammer dat je als klant niet word geloofd en dat jullie vasthouden aan jullie eigen verhaal. Nogmaals, als er tijdens mijn bestelling plaatsen de info over leveren 22-2 had gestaan, had ik hier niet besteld en verder gezocht.
Inmiddels product ontvangen en hier laat ik het bij.
Voor mij was dit de eerste en laatste maal dat ik hier heb besteld.

18. februar 2019

Besvarelse fra Dierenwinkel

Beste Ron, wij hebben uw mail binnen 48 uur beantwoord, vandaar geen dubbele reactie via whatsapp. De voorraad stand is geen indicatie van de levertijd. Op 13-2 stond er bij het artikel vermeld dat het artikel op 22-2 geleverd zou worden. Men kon wel vooruit bestellen en dat was ook aan te raden vanwege de populariteit van het artikel. Op 13-2 konden er nog 13 stroombanden besteld worden die dan op 22-2 geleverd zouden worden. Wij hebben u deze informatie en uitleg ook per mail gestuurd. De voorraad stand in de winkel is dus geen levertijd indicatie. Deze staat altijd apart vermeld bij het artikel en bij een langere levertijd wordt deze informatie in grote rode letters nog eens apart vermeld bij de artikel informatie.

Ik ben zeker tevreden

Telefonisch goed advies gekregen over de brok MyPetcare. Zak besteld en dag erop in huis. Hond reageert heel goed op dit brokje. Super goed advies en uitleg want mijn hondje is overal zo'n beetje allergisch voor.. Ik kan me trouwens niet vinden in sommige revieuws die mensen vermelden.Bestel al aantal jaartjes bij Petshop', zonder problemen en altijd op tijd antwoord. En tja...bij iedere winkel gaat wel eens iets mis. Mensen zijn snel bereid om iets negatiefs te plaatsen dan een positief berichtje over een winkel. Ik denk...neem dan ook eens de moeite om iets positiefs te plaatsen als iets wel bevalt. Dus bij deze haha.

10. januar 2019
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service de bestelling was…

Zeer slechte service de bestelling was niet compleet en is nog steeds niet compleet 6 december betaald!!!
Eerste en laatste keer, zal het ook bij iedereen afraden hier iets te bestellen.
Op deze manier kun je een trein proberen om te laten kijken, jullie hebben vertelt koop er een losse ontvanger bij telefonisch besteld zou dus gelijk mee komen. En dan als je niks hoort moet je wel betalen voor iets wat jullie dus niet hebben (een losse ontvanger) die moesten jullie nog bestellen. Ga dus niet de verkeerd begrepen winkel uithangen. Gewoon een ontvanger sturen zijn we van elkaar af. Dit ga je niet 2 keer willen toch.

10. januar 2019

Besvarelse fra Dierenwinkel

Beste mevrouw van der Linden, u heeft 2 losse bestellingen geplaatst. 1 bestelling op 27 november (stroomband IPS619, set voor 1 hond). U heeft later nog een extra halsband/ontvanger besteld voor deze set waarvan u op 6 december de factuur heeft gekregen. De betaling is pas op 28 december door u voldaan. Betaalbewijs kunnen wij u mailen als u dat graag wilt. De 2de bestelling (ontvanger/halsband) is middels brievenbuspost verzonden. Het betreft dus geen incomplete bestellingen maar het zijn 2 losse bestellingen. Wij zullen contact opnemen met PostNL en een onderzoek starten. Mochten wij binnen 48 uur geen uitsluitsel krijgen van PostNL dan zullen wij een nieuwe halsband/ontvanger toesturen.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte service wacht al 2 weken…

Zeer slechte service wacht al 2 weken op mijn bestelling.
Geen gehoor op de chat of telefonisch

Nooit meer dit bedrijf
—-----------------
Weg vervelend dat u met zo een korte reactie komt. Bekijkt u ook even uw ander reviews er zaten 2 mensen bij die zagen dat het op voorraad was anders had ik het in eertse instantie niet besteld.

Maargoed vind het knap dat jullie nu wel reageren ipv mij persoonlijk
____________________
Heb beide de factuur en bevestiging bekeken maar geen melding dat jullie gesloten zijn!!! Zal ik ze even doorsturen naar u of hier online plaatsen?

Mischien is het handiger dat jullie als bedrijf niettegen de klant ingaan maar een oplossing bieden.......

5. januar 2019

Goedendag,

de beste wensen voor 2019.

Het artikel wat u heeft besteld had als verwachte levertijd 1ste week van januari. Deze informatie hebben wij in grote rode dikke letters bij het artikel vermeld. Ten tijde van bestellen heeft u deze informatie kunnen lezen.
Daarnaast waren wij tussen 23 december en 6 januari niet bereikbaar wegens vakantie. Deze informatie stond duidelijk vermeld op de website, zowel op de contactpagina alsook op de klantenservice pagina en was te lezen via een groot pop up scherm. Tevens hadden wij de vakantie melding in de bevestigingsmail vermeld. Wij hebben er alles aan gedaan om de klant op de hoogte te stellen van alle leveringen en onze bedrijfssluiting.

Wij hebben vandaag ook uw mail keurig volgens afspraak (zie informatie bedrijfssluiting) beantwoord. Zoals u heeft kunnen lezen op onze website, pop up scherm en bevestigingsmail hadden wij een bedrijfssluiting van 23 december t/m 6 januari waardoor eerder reageren niet mogelijk was. Alle mailtjes worden vanaf 7 januari beantwoord. Vandaar dat wij nu ook reageren op uw review. Mocht u nog vragen hebben over uw bestelling kunt u uiteraard altijd even een mail sturen, een chat starten of een whatsapp bericht sturen.

Super goed

Super goed! Ik had een konijn gekocht en netjes door de brievenbus geleverd. Ze was wat plat maar viel gelukkig mee.

24. august 2018
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen oplichters, wel wat onhandig

Las al meerdere reviews hier, mijn ervaring is hetzelfde. Ze bieden producten aan die ze niet kunnen leveren. Contact is vrijwel onmogelijk, telefonisch totaal niet bereikbaar en ze beantwoorden geen emails.

Maar na annulering van mijn product kreeg ik wel na 3 dagen ineens het geld teruggestort op mijn rekening. Oplichters zijn het dus echt niet, gewoon wat slordig en onzorgvuldig.

Edit: Na contact via Trustpilot word het wat vreemder. Ze zeggen nu dat de lange levertijd altijd al op de site stond. Ik weet 100% zeker dat dit niet het geval was, gezien wij op vakantie zouden gaan in die periode. Dus had ik het echt niet besteld als de levertijd zo lang zou zijn geweest.
(Overigens staat in de google cache versie van de product pagina de levertijd ook nog op 1-3 werkdagen. Ze hebben de levertijd dus na mijn annulering pas aangepast.)

Daarnaast zeggen ze nu ook dat mijn telefoonnummer niet in het systeem staat (dus dat ik niet gebeld zou hebben). Ik heb niet alleen de belgevens van mijn pogingen tot contact, ik heb er zelfs opnames van (een bandje die eindeloos herhaalt dat ze niet bereikbaar zijn ook al belde ik tijdens openingstijden). Heel vreemd allemaal.

21. august 2018

Beste Yoran,
het artikel wat is besteld heeft een levertijd van +5 werkdagen. Bestelling is geplaatst op 2 augustus. Het eerste mailcontact was op 8 augustus waarin u aangeeft de bestelling te willen annuleren.
Op deze mail hebben wij direct actie ondernomen en heeft u via mail een bevestiging ontvangen van de annulering van uw bestelling. Telefonisch zijn wij gewoon bereikbaar geweest tussen 2 augustus en 8 augustus op de tijden zoals vermeld staan op onze website op de pagina "klantenservice". U geeft aan opnames te hebben van uw telefoongesprek maar u geeft in uw review aan dat wij telefonisch niet bereikbaar waren. Dat is nogal tegenstrijdig want als wij niet bereikbaar waren dan kunnen er ook geen opnames zijn.
In ieder geval jammer dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Mocht u het artikel nog willen ontvangen dan kunnen wij u ter compensatie 20% korting geven.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

niet na komen van de afspraken

Ik heb een slechte ervaring.op vrijdag ochtend 9 maart had ik anti blafhalsband besteld en die moest op zaterdag bezorgd worden.Ik had nog op vrijdag middag hun gebeld om er zeker te weten dat die band op zaterdag wordt afgeleverd.Mevrouw had alles keurig genoteerd met mededeling dat ik daar over een mail krijg.Niks gekregen in mijn postvak (heb ook bij spam gekeken).Vandaag maandag 12 maart weer hun gebeld en gezegd dat ik mijn bestelling wil annuleren,zeer vriendelijke mevrouw weer alles goed genoteerd en gezegd dat ik een mail van ze krijg.Helaas niks van ze gehoord.Als je de klanten beloofd bij bestelling ,dat vandaag besteld morgen bezorgd ,moet je het ook doen.en anders niet beloven.

12. marts 2018

Goedendag,

volgens onze informatie is er alleen op 12 maart telefonisch contact geweest. Tijdens dit gesprek heeft u gevraagd op welke manier u uw bestelling kunt annuleren. U heeft op 12 maart een mail van ons ontvangen met hierin de mededeling dat uw bestelling is geannuleerd en het aankoopbedrag per omgaande is terugbetaald, u heeft tevens een creditnota ontvangen per mail. Advies is om toch even uw spambox na te kijken. Er is geen correspondentie bekend over een afwijkende levertijd of een levertijd die niet word nagekomen. De levertijd van het betreffende artikel is 2-5 werkdagen, deze informatie staat duidelijk bij het artikel vermeld. Wij adverteren sowieso niet met vandaag besteld, morgen in huis. Bij diverse artikelen communiceren wij met de volgende informatie: voor 23.59 uur besteld is direct verzonden. Wij garanderen nooit een levering binnen 24 uur.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en prijs kwaliteit verhouding

Eerste levering prima afgehandeld. Snel goed verpakt en goede prijs. Vervolgens raakt een hele tijd later het product stuk. Ik heb het bedrijf gemaild omdat het binnen de garantie tijd is gebeurt met de vraag hoe nu te handelen. Krijg ik direct antwoord en wordt een nieuw exemplaar toegestuurd.

Snel en goed dat is der service van dit bedrijf.

24. januar 2018

In orde

Super snelle levering. Keurig verpakt en een leuke attentie erbij voor onze nieuwe pup. Het hondenspeeltje is van goed en duurzaam materiaal. Het hondenjasje erg schattig en de hondenmand erg mooi.

3. november 2016

Niet tevreden

Ik heb ongeveer 3 weken terug een anti blafband besteld bij dit bedrijf. Mijn hondje reageerde niet goed op de band waarop het beestje flinke petsen van die band kreeg en mijn hondje in de stress vloog. Heb het meteen paar dagen erna terug gestuurd .. Ik heb gekozen om me geld terug te willen krijgen. Volgens het bedrijf krijg je geld binnen 14 dagen terug maar kan je vertellen dat je daar lang op kan wachten. Ben nu 15 dagen verder en heb nog steeds men geld niet terug. Heb ze vandaag gebeld en krijg je door de telefoon te horen ik kan u niks vertellen maar u krijg een email van ons met hoe of wat. Geen email vandaag gehad dus ben benieuwd wat ik nu voor smoes krijg.
Dus weet wat je bestel. Bestelling heb je zo in huis maar o jee als je het terug stuur en je wil je geld terug dat is een heel gedoe...

27. juli 2016

Besvarelse fra Dierenwinkel

Beste, order is geplaatst op 6 juli, retour ontvangen op 12 juli. Na ontvangst hebben wij 14 dagen de tijd om het aankoopbedrag terug te betalen. Deze informatie staat duidelijk gecommuniceerd op onze website, op het retourformulier en is als exra informatie toegevoegd aan de mail van 12 juli waarin wij aangeven het pakket retour te hebben ontvangen. De terugbetaling is gedaan op 22 juli, binnen de gestelde termijn van 14 dagen. Van deze terugbetaling heeft u tevens een bevestiging ontvangen. Wellicht heeft u de terugbetaling niet kunnen vinden op uw rekening aangezien deze terugbetaling word gedaan door onze iDeal partner Multisafepay, onder vermelding/omschrijving van factuurnummer en onze bedrijfsnaam. Alles is dus keurig binnen de gestelde termijn afgehandeld. Tevens heeft u van onze klantenservice op 27 juli een mail ontvangen waarin wij aangeven dat de terugbetaling op 22 juli heeft plaatsgevonden en u vriendelijk verzoeken om op uw bankafschrift te zoeken naar de naam Multisafepay.

Slechte service en klantgerichtheid

Nadat ik op advies van petstore een trainings halsband had gekocht bleek deze toch niet geschikt te zijn vor mijn hond. Hoge retourkosten n een nieuwe set gekregen. Echter deze bleek ook niet zn werk te doen . Nu wilde ik een duurdere aanschaffen en uiteraard bij betalen en moet ik weer hoge retour kosten maken, ik verwacht dat deze dan wel als service zouden kunnen worden verrekend. Dus niet. Jammer dat je zo op hoge kosten wordt gejaagd voor iets wat niet geschikt blijkt te zijn.

9. februar 2016

Besvarelse fra Dierenwinkel

Beste M Vergouwe, wij hebben u nooit geadviseerd hierin. Uw bestelling dateert van 17 januari en voor die datum is er geen email conversatie over bekend noch een chatscript wat dit bevestigd. Indien een artikel niet geschikt blijkt te zijn voor hetgeen u in gedachten heeft of toch niet is wat u ervan had verwacht kunt u gebruik maken van het herroepingrecht. De retourkosten zijn in dit geval voor uw rekening. Dit heeft u ook kunnen lezen in de algemene voorwaarden. U heeft aangegeven dat u wilde ruilen. U zat met uw ruiling buiten de termijn van 14 dagen maar wij waren toch bereid om u hierin tegemoet te komen. In geval van ruilen zijn de retourkosten voor uw rekening maar hoeft u geen nieuwe verzendkosten te betalen voor het nieuwe artikel. Op die manier betaald u dus niet dubbel aan verzendkosten. Wij hebben u dit geprobeerd uit te leggen maar u wilden hier helaas niets van weten.

Klantenservice en advies

Ik kan niks anders zeggen dan top service en advies.
De snelheid waarmee je mail beantwoord wordt en advies die je krijgt echt super.
Ik kan iedereen mypetstore aanbevelen

4. september 2015
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.