Har købt en Job-man minilæsser. Fin service med at hjælpe med leasing. Fin vejledning omkring ekstra udstyr til den. Hurtig levering og god service ved efterfølgende bestilling af reservedele samt h... Se mere

Jeg havde allerede leaset en minilæsser hos Onj, og ledte efter en minigraver. Her var Onj en super sparringspartner som hurtigt fangede hvad mit behov var og hvad for noget ekstra udstyr som kunne... Se mere

Skrev til ONJ mandag aften, blevet ringet op tirsdag morgen af Tomas - blev rådet og vejledt, bestilte en flishugger, en demomodel, som blev tjekket op, testet og afsendt med det samme, landede hos mi... Se mere

Job man 12 pro u God service lige fra starten. En virksomhed der lever op til deres ord og holder hvad de lover. Siger tingende som de er og overholder alle aftaler har lige fået servicere... Se mere

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God service og vejledning

Vi var ovre at se på en traktor, og den blev leveret kort tid efter. Super vejledning hvor vi endte med en mindre model, men med mere udstyr. Meget glade for den. Da vi tabte en bolt, fik vi en ny tilsendt dagen efter. God, hurtig, og venlig service.

9. juni 2020

En super positiv oplevelse

En super positiv oplevelse - kan kun varmt anbefale ONJ traktor.
Efter fremvisning og afprøvning af en række af ONJ traktorer, og en rigtig behagelig vejledende samtale med Anders endte vi med at lease en brugt Dong Feng 404 G2 med læsser. Hurtig levering, hvor alt tilbehør var testet på traktoren før levering.
ONJ traktor har ydet en helt fantastisk og professionel service under hele forløbet.
Og traktoren kører bare godt :-)

22. februar 2020

Super handel.

Super handel.
God og grundig gennemgang inden køb.
Hurtig levering.
Dong Feng DF-304 G2 traktor med frontlæsser og kost.
Kan kun anbefales.

4. september 2019

Dong Feng Fra ONJ

Hej, Vi leasede en Traktor af mærket Dong Feng 403 fra ONJ sidste år, og kan helt klart anbefale Firmaet og Traktoren.
Da vi kom og kiggede på Traktoren, fik vi en grundig fremvisning samt anbefaling på hvilken strørrelse traktor der dækkede vores behov, vi er et lille Ridecenter i det midtjyske, hvor vi bla. skal have flyttet tunge wrapballer, og andre tunge ting, og det har Traktoren fuldt ud levet op til.
Firmaet har ydet en fantastisk service hele vejen igennem, og vi er superglade for at vi valgte at lease hos ONJ
Hilsen Leh¨farm Ridecnter

11. august 2019

Køb af DF 404G2 samt redskaber

Jeg har købt en DF 404G2 samt forskellige redskaber og for i alt 175t kr. Der var nogle fejl ved det leverede, hvilket Anders hurtigt og professionelt fik rettet. De har tillige været rigtigt gode til at vejlede om brug og vedligehold, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg vil anbefale til enhver at handle med ONJ.

16. april 2019

købte i foråret 18 en ONJ TRACTOR..

købte i foråret 18 en ONJ TRACTOR..

-efter ca 15 timer, - vil den ikke starte mere, - pga en defekt pto-kontakt, - fik via telefon luset kontakten, - så den kunne starte og bruges igen, - 45 timer koblingen begynder at glider og den kommer til service hos ONJ, - olie skiftet osv, - koblingen justeret, - PTO kontakten ikke skiftet, - 62 timer koblingen total færdig, - den kan knap nok slæbe sig selv ind i garagen,- en tur til Ikast igen med den, - koblingen skiftet, - uden garanti, kostede kun 15000 kr....nu tør jeg næsten ikke bruge den længere, - alle koblingerne drypper, - flere af dem skiftet, - alle bolte bliver ofte skiftet eller spændt, - dækkene kan ikke holde luft, - har dog fået sat slanger i foran..... - har fortrudt mit kineser køb, - øv øv øv hvor den ærger mig..... men ellers har den perfekt størrelse til mit havebrug

14. januar 2019

i forbindelse med køb af traktor hos…

i forbindelse med køb af traktor hos ONJ, kan jeg kun anbefale andre, at handle dette sted, hvis man skal bruge maskiner fra deres sortiment. Min kone og jeg fik en meget sublim behandling og informationer, vi kunne bruge, både min kone og jeg blev virkelig behandlet seriøst, selv om vi er amatører på traktorområdet, vi driver et lille skov-/landbrug på Silkeborgegnen

4. december 2018

prof service

Der er altid styr på at hvad der er bestilt også er hvad der kommer, super prof håndtering, har godt kendskab til deres produkter og altid glad og rar service

26. oktober 2018

Super god at handle med

Super god at handle med , der bliver lyttet til ens ønsker omkring købet, der bliver rådgivet om gode løsninger så man får det bedste ud af en maskine samt at Ostler maschinenbau formår at indfri de ønsker og krav man har til en ny maskine og ikke mindst gode finansieringsforslag som passer i ens økonomi og likviditet.Det har været en god oplevelse at handle med ONJ alle 3 gange jeg har købt læssere plus de gange jeg har købt redskaber til dem,hermed min bedste anbefaling mvh Vagn Åge Bach 8740 Brædstrup

16. oktober 2018

ONJ 906 mini læsser

ONJ 906 mini læsser. Min genbo købte for et par år siden en ONJ 906 og er meget tilfreds, så jeg bestilte UBESET en ONJ 906, Niels fra ONJ spurte om jeg ville vente en mdr for at på nyeste opdatering, Ja tak, der er nu fuld lys, rotorblink, blinklys horn for at køre på offentlig vej samt flow regulering. jeg har som mekaniker gået den efter, kvalitet ser ud til at være i top, der er indet "kina" over den, den kunde være lavet i EU, japansk motor og aksler, europæisk hydrolik. så ialt er jeg meget tilfreds

4. oktober 2018