Har købt en Job-man minilæsser. Fin service med at hjælpe med leasing. Fin vejledning omkring ekstra udstyr til den. Hurtig levering og god service ved efterfølgende bestilling af reservedele samt h... Se mere

Jeg havde allerede leaset en minilæsser hos Onj, og ledte efter en minigraver. Her var Onj en super sparringspartner som hurtigt fangede hvad mit behov var og hvad for noget ekstra udstyr som kunne... Se mere

Job man 12 pro u God service lige fra starten. En virksomhed der lever op til deres ord og holder hvad de lover. Siger tingende som de er og overholder alle aftaler har lige fået servicere... Se mere

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg har købt en Bennet bx72 flishugger…

Jeg har købt en Bennet bx72 flishugger og den er rigtig fin til prisen.
Den er nogle steder bygget lidt uhensigtsmæssigt, og nogle bolte og møtrikker går lidt for let løs. Men det var forventeligt nok med sådan en Kina model.

Man skal lige lære maskinen at kende, men når den kører, så kører den godt. Og den hugger den lovede tykkelse af stammer. Og det er på trods af at min traktor kun kører 540 omdr.

ONJ har været nemme at få kontakt til og har ydet en god service over telefonen.

3. juni 2025

Hurtigt og effektivt

Skrev til ONJ mandag aften, blevet ringet op tirsdag morgen af Tomas - blev rådet og vejledt, bestilte en flishugger, en demomodel, som blev tjekket op, testet og afsendt med det samme, landede hos mig onsdag og virker upåklageligt. Har nu kørt hele påsken. Super effektivt, hurtigt og med god vejledning.

16. april 2025

1 Stjerne er nok 5 for meget !!!!

1 Stjerne er nok 5 for meget !!!!
Man kan ikke klage over deres service, for der er ikke nogen!
Magen til tarveligt skrot skal man lede længe efter. Dong Feng
Hvornår er der nogen ved ONJ der tager ansvar for det produkt i sælger .
Der er intet af det som blevet lovet ved købet ,der er overholdt.

17. april 2025

Hold jer fra Onj tractors

Har leaset 3 forskellige minilæsser hos ONJ, men ingen af dem var iorden da de blev leveret. Alle 3 gik i stykker hele tiden også når de skulle forstille at blive lavet, var det så den ene lappeløsning efter den anden. Ja nu står jeg så uden nogen minilæsser og over 100tusind kr er gået tabt.

Ikke noget med at sige, vi er kede af at vi har leaset en dårlig minilæsser ud til dig, så inden kan du få dine penge igen eller en minilæsser på vores regning nej nej da.

Vis man gerne have en minilæsser der går i stykker hele tiden. Og smide dine penge væk, så leas hos Onj.

1. maj 2024

Ærgerligt sted

Maskinerne er som bygget til at gå i stykker efter garantien som man kan se mange andre også bøvler med. Samme tid som servicen forsvinder. Ærgerligt.

30. januar 2025

Jeg har nu kørt Ca 400 timer med en…

Jeg har nu kørt Ca 400 timer med en jobman 180 som der har været diverse ting galt med bremsen har hængt, diesel som løb oven af tanken,ledninger som har været knækket og en trækaksel på forakslen som er knækket anden gang nu desværre udenfor garantien denne gang.
Aldrig har jeg oplevet ringere service end hos onj og maskinerne egner sig bedst til at blive brugt som legetøj.
Jeg kan kun opfordre til at handle andre steder

13. februar 2025

Tillidsfuldt

Fået god rådgivning - Tomas, som jeg har talt med, virker troværdig og vejledte mig i forhold til mit behov. Når jeg handler er tillid, troværdighed og tillid super vigtigt. Det føler jeg bliver opfyldt her.

10. februar 2025

LS XJ 25 med kost og salt spreder traktor

Hej
Jeg har købt sådan 1LSXJ 25 med kost og salt spreder jeg må sige at jeg har fået den fineste betjening og fuld tilfredshed med levering og en rigtig rigtig fin traktor den kan jeg godt anbefale og senderen jeg har handlet med er bare alle tiders og det er jo selvfølgelig Thomas
Venlig hilsen John

16. januar 2025

Har købt/leaset en minilæsser

Har købt/leaset en minilæsser, som lige valgte at smide sin hovedsikring, hvor vi så ringede til ONJ, for at få noget hjælp, og dette fik vi uden problemer.
Vi skiftede selv sikring, og regnede jo så med, at vi skulle i gang igen, men nej, den kære sikring sprang igen!
Så ringede vi igen til ONJ og fik snakket med Anders, og der kommer servicemand dagen efter.
Det er service der fungere!
Vi vil klart forsæt med at handle der.

7. januar 2025

Meget forbedret oplevelse

Meget forbedret oplevelse
Efter en ordentlig behandling af salgsdirektøren, må jeg nu erkende at oplevelsen med og viljen til løsning af problemer hos ONJ er blevet væsentligt forbedret. Betaler sig at give sin mening til kende via Trustpilot...
Tidligere anmeldelse:
Købte i 2021 en DongFeng 404 G2 med frontlæsser. Ud over at frontlæsseren næsten ikke kan løfte noget, har jeg nu gennem en rum tid haft problemer med oliespild fra de kinesiske hydraulikkoblinger, som lækker. Dertil skal der bruges specielle o-ringe, som angiveligt kun kan fås hos ONJ.... 5 stk blev bestilt med en pris leveret på 247 kr. Efter montage, lækkede de stadigvæk.
En samtale men ONJ omkring problemet, var en helt igennem dårlig oplevelse, som gør jeg ikke kan anbefale at blive kunde ved den forretning....

14. oktober 2024

Nu har vores DONG Feng klaret sine…

Nu har vores DONG Feng klaret sine første to år / 300 timer her hos os. Vi har lært den lidt at kende, og vi overholder service. Der har været et par småting på reklamation, og de er blevet repareret betryggende. ONJ har været behjælpsomme hele vejen.
Vi har kæmpe glæde af den traktor, og vi ville ikke have lyst til at bo på vores lille husmandssted uden den 👍
Vi kan anbefale en DONG Feng hvis man vil investere i traktor og har bare lidt mekanisk indsigt og forståelse. Vi ville gøre det igen.

4. oktober 2024

God service - Hurtig levering - Godt produkt
Køb af en Tafe traktor.
Som helt uerfaren bruger af traktor, har jeg fået en rigtig god service. Blev vejledt hele vejen igennem og da jeg selv havde "startproblemer" fik jeg en fin forklaring.
Traktoren blev leveret hurtigt og som aftalt.

19. juli 2024

LS kompakttraktor

Vi har købt en LS kompakttraktor, med en super lækker maskinpakke til. Vi fik virkelig god, og grundig rådgivning omkring købet af Anders, og om det passede til vores behov. Vi følte os i gode hænder, og tryg i hele handlen. Vi er så glade for maskinen, og den tid vi nu har fået til andre ting. Tak til Anders og ONJ Tractors.

9. september 2024

Jeg har erhvervet mig en brugt dong feng 304 i privat handel, som trængte til et service.
Onj har været super flinke til at hjælpe mig med hvad der nu skulle gøres. Filter havde de på lager og var her overraskende hurtigt efter betaling.

Det er ikke sidste gang jeg snakker med Anders fra onj.

1. august 2024

Enormt dårlig kvalitet og endnu værre…

Enormt dårlig kvalitet og endnu værre kundeservice. Har måtte være afsted med vores flishugger af flere omgange, første gang efter under en times brug. Alt er uhensigtsmæssigt lavet. Hver gang den har været afsted har kundeservice været decideret ubehagelig og flabet. Vil bestemt ikke anbefale man handler der. Én stjerne fordi man ikke kan give 0 🤷🏻‍♀️

7. februar 2023