Vestsjællandscentret 10, 4200 Slagelse, DK

1. Reparation af telefoner
  2. Butik med mobiltilbehør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til OneFone Slagelse! Vi er din pålidelige partner for reparationer af smartphones, tablets og computere. Med vores erfarne teknikere og over 10 års erfaring stræber vi altid efter at levere den bedste service og høj kvalitet af mobiltilbehør. Besøg os på adressen: VestsjællandsCentret 10, 4200 Slagelse. Vi udfører 90% af alle reparationer på kun 30 minutter, og vi giver dig 2 års garanti på alle reparationer. Åbningstider: Mandag til fredag: 10.00-19.00 Lørdag: 10.00-17.00 Søndag: lukket Gør din næste reparationsoplevelse problemfri hos OneFone Slagelse.

• Vestsjællandscentret 10, 4200, Slagelse, Danmark

• 61101315

3,6

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg har fået skiftet glas på min iPhone…

Jeg har fået skiftet glas på min iPhone 16 Pro hos dem to gange, og begge gange var der fejl. Skærmen starter ikke altid, jeg kan ikke bruge den i sovetilstand, og den begynder at flikke med farver indimellem.

De lovede mig en helt ny skærm, men da jeg kom ned i butikken, holdt de ikke aftalen. I stedet sagde de, at min nuværende skærm var “for ridset” – selvom den blev ridset automatisk efter få minutter, hvilket jeg også forklarede.

Jeg har skrevet til dem på mail, men de svarer ikke, selvom beskederne bliver læst. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse, og jeg kan ikke anbefale stedet.

30. november 2025

Butikken der stjæler din telefon

Jeg solgte en brugt telefon til butikken i Vestsjællands centeret. Men har ikke modtaget pengene derfra selvom jeg har ringet til dem flere gange og sendt mail. Ingen svar på mail og manden som jeg snakkede med sagde han ville sende pengene . Men de har aldrig sendt pengene, der er gået flere uger nu. Jeg anbefaler ikke denne butik

25. oktober 2025

Tak for godt service ☺️

Tak for godt service ☺️
Jeg siger tak til rigtig gode service og hurtig behandling
Jeg fik skiftet min samsung Batteri, så blev min tlf helt nye igen
Jeg giver fem stjerner

11. september 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. Havde en helt død IPhone og troede ik der kunne komme liv i den igen. Ringede ind til forretningen og samme dag blev den lavet og skærmen skiftet😊😊. Utrolig rar mand som er i butikken.

12. september 2025

Den sødeste mand ever

Den sødeste mand der står inde i butikken, købte et par airpods (3 gen.) 1 iphone 16 cover og så fik jeg et opladerkabel gratis da jeg købte airpods'ne. Han var ekstremt sød og hjælpsom gennem det hele og tilbød mig at jeg eller han kunne teste produkterne før køb. 10 / 10 oplevelse her fra

9. september 2025

Hurtighed, kvalitet og tillid

Jeg kan på det varmeste anbefale OneFone i Vestsjællandscentret! Personalet er utroligt venligt, hjælpsomt og professionelt. Min mobil blev repareret på kun 20 minutter, og resultatet var af højeste kvalitet – til en meget fair pris. Hvis du vil have hurtig, professionel og pålidelig service, så er OneFone det helt rigtige valg

14. august 2025

STOP ✋🏿 Find en anden reparatør!

STOP ✋🏿 Find en anden reparatør!
Jeg har ikke haft andet end problemer med min søns IPhone 11, siden jeg kom ind med den, fordi den ikke ville lade.
Gik ind for, at få repareret ladestikket, men medarbejderne sagde, at det var batteriet. Så det valgte vi så at få skiftet. Kom igen en 0,5 time senere, men intet var lavet. Derimod var skærmen smadret og han sagde, at det var min søn, hvilket det ikke var.
Havde ikke andre muligheder end at få det lavet, da den var totalt skilt ad. Han ville selvfølgelig give en god pris!
0,5 time efter var den lavet. Eller det troede vi. Ville lige se om den ville lade… og det ville den selvfølgelig ikke… han prøvede med alverdens stik, men jeg fortalte, at det jo var underordnet, da det skulle virke uanset.
Han ville sætte nyt ladestik i, det skulle selvfølgelig lige bestilles, så der ville gå en dag eller 2.
Jeg betalte (hold nu fast) 1000kr for skærm og batteri. Vi smuttede og han ville kontakte mig efter et par dage.
Der gik 3-4 timer så ringede han og sagde, at den nu var klar. Hentede den dagen efter og ladestikket virkede fint.
Tog den hjem til sønnike, som så kunne konstatere at skærmen var løs.
Op igen. Han åbnede den, måtte gå ud bagved og finde en skrue (den mangle åbenbart). Fik den igen, men skærmen vippede stadig. Konfronterede ham med det, man han sagde, at telefonen var blevet tabt, så der var ikke plads til skærmen🙄 noget være vrøvl.
Derudover virker ansigtsgodkendelsen ikke….
I dag, 2 dage efter, siger telefonen ’intet sim-kort’.
Det er simpelthen under alt kritik og jeg håber, at folk stopper med at handle der.

29. juli 2025

Fremragende service

Jeg kan varmt anbefale dem. De udførte en reparation af min iPhone gennem mit forsikringsselskab og var yderst hjælpsomme gennem hele processen. Reparationen ser flot ud, og den blev udført på én dag. Fremragende service.

28. juli 2025

Var forbi butikken i Slagelse med min…

Var forbi butikken i Slagelse med min telefon, som ikke ville lade. De startede med at rense ladestikket, hvilket hjalp lidt, men ikke helt. Derefter skiftede de ladestikket, og det løste problemet. Det hele blev ordnet på under 4 timer, og jeg ventede ikke længe. Hurtig og effektiv service!

9. juli 2025

Jeg gik ind for at få skiftet glasset…

Jeg gik ind for at få skiftet glasset på mit kamera i onephone Slagelse og det har kun medført problemer. Mit kamera virker næsten ikke mere, det knitre, hopper og stille uskarpt. De holder ikke deres lovede garanti på repetitioner og forholder sig ikke til at kunden nu er stillet dårligere med sin telefon end før reparationen. Det er meget uprofessionelt og servicen hos onefone er helt i bund.
Spild af penge, få repeteret din telefon et andet sted.

8. marts 2025

Det er ikke dårlig service, for der er ingen service

Sidste uge gik jeg ind i butikken i Vestsjællandscenteret i Slagelse og spurgte om et batteriskift på min iPhone 12 Mini. Der var ikke et batteri på lager, hvilket er fair nok, men det kunne skaffes til dagen efter og det ville de gøre.
Et par dage efter bestiller jeg tid til batteriskiftet online og nogle dage i forvejen, da jeg så tænker de evt. kan nå at skaffe batteriet hjem, selvom jeg var blevet lovet et da jeg var i butikken.
Jeg får aldrig en bekræftelse på at aftalen er lavet, men tager alligevel ned i butikken til aftalt tid. Man kan sagtens finde min booking dernede, men har ikke bekræftet den åbenbart og batteriet er stadig ikke hjemme. Jeg bliver lovet at de skaffer batteriet til næste dag og vil ringe til mig. De ringer aldrig og jeg skriver en mail til dem. Intet svar og de tager ikke tlf heller. Jeg er ærlig talt temmelig skuffet, irep stod herude ved min dør til tiden og fiksede batteri på 10 minutter. Tilmed 300kr billigere. Aldrig mere den useriøse biks.

11. november 2024

Overholder ingen aftaler!

Købte en brugt iphone, med fuld garanti. Den virkede et par måneder, men aldrig "som en ny". Den tog 7-8 timer at få aktiveret, fordi den ikke fungerede ordentligt.
Det var skiftet skærm på den fandt jeg ud af, telefonen siger til en uoriginal, men Onefone (Slagelse) påstår det er en original. Dette tror jeg dog ikke på.

Efter nogle måneder gik skærmen løs i bunden, og den mistede signal konstant. Dvs. telefonen er på ingen måde "som ny".

Jeg ringer til Onefone, der udgiver sig for at være en kæde, men det er det ikke. Så jeg måtte på en times køretur til Slagelse for at aflevere telefonen. Og håbe der var åbent. For telefonen blev ikke taget på trods af 5 opkalds forsøg.

Jeg indleverede min telefon den 11/11, og skulle have haft telefonen retur efter rep, onsdag 13/11, . Nu er det den 18/11.

Jeg har 2 gange ringet og rykket, og de lover at ringe tilbage med status. Dette sker dog ikke.

Så konklusionen er:
Overholder ikke aftaler, ringer ikke tilbage... Nu har jeg manglet min telefon over en uge!!!

18. november 2024

En rigtig god oplevelse og god…

En rigtig god oplevelse og god service , min telefon havde skade forskærm, , de havde godt nok ikke hjemme da jeg var i sidste uge.Men de bestille den straks på computer og den var allerede kommer i denne uge og på ca 40 min , var telefon klar og alt var i det fineste ordning, og hvis der var noget kunne bare komme retur bedre service og oplevelse kan man ikke da ikke få , efter min mening, jeg er da utroligt tilfreds og pris var hellere ikke så slemt

4. juli 2024